27 Nisan , 2024, 14:17:58

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Hasta sanıldı Hamile çıktı.!!

Başlatan мiŁenα., 06 Kasım , 2010, 09:18:27

« önceki - sonraki »

мiŁenα.



12 yaşındaki kız hasta sanıldı, hamile çıktı!!


Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'nde, aniden rahatsızlanınca hastaneye kaldırılan 12 yaşındaki Ayşe K. adlı kızın 4 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Yapılan incelemede nikahsız evlendirildiği belirlenen Ayşe A., yakınlarına teslim edilirken, babası ve birlikte yaşadığı amcasının oğlu gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Harran'ın Tanınmış Köyü'nde meydana geldi. Köyde aniden rahatsızlanan 12 yaşındaki Ayşe K., yakınları tarafından otomobille Akçakale Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste görevli doktorlar, muayene ettikleri 12 yaşındaki kızın, 4 aylık hamile olduğunu saptayınca durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

Bunun üzerine inceleme başlatan güvenlik güçleri, ifadesine başvurdukları küçük kızın 8 aydır, amcasının oğlu olan 25 yaşındaki Halil K. ile birlikte yaşadıklarını söyledi. Baş dönmesi ve mide bulantısı nedeniyle rahats1ızlandığını, hamile olduğunu öğrenince kendisinin de şaşırdığını belirten Ayşe K.'nin ifadesinin ardından jandarma Tanınmış Köyü'ne gitti. Köyde çiftçilik yapan 12 yaşındaki hamile kızın babası Ali K. ve birlikte yaşadığı kuzeni Halil K., jandarmalar tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 2 kişinin Harran İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorgulanmasına başlanırken, Ayşe K. ise Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla yakınlarına teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


:love9: :love7: :love9:


elif cemre

ALLAHim akil fikir versin.cocuk yastakinin cocugu olacak.böyle babalara sasiriyorum ama ne desem bos bu sadece bir tanesi daha niceleri var Ayse A.gibi. :cildir:
Ey affetmeyi seven RABBIM;sil gözyaslarimi...SEN teselli et beni,serinlik sun su bagrima.Vardir bundada bir hayir,hayirli kederlerimi SEN sevdir bana.SEN yolum ol...SEN sonum ol...

Lă_Tăhzen!

Daha kendisi çocouk yarabbim Allah korusun evlatlarımızı kötulukleden sapıklıklardan

мiŁenα.

Allah korusun evlatlarımızdan ,genç kızlarımızdan uzak olsun :amin:

Yazık o babayı Allah bildiğigibi yapsın daha sokakta oyun oynama yaşında o kız..

Pislik haysiyetsiz insan..!



:love9: :love7: :love9:


мiŁenα.

altına alıntı yazmamışım...mynetten aldım bu haberi  ::)


:love9: :love7: :love9:


°ღ♥ღ°AşK-ı DeRuN°ღ♥ღ°


Balböceği

ALLAH korusun  :amin:

Rabbim Beterinden Saklasin...

DER!N

Hangi mantıkla 25 yaşındaki biriyle birlikteliğe zorlanır ki 12 yaşındaki çocuk  :dontknow:
Anlamsız.
Yazık günah Rabbim yardımcısı olsun yavrucağın.  :amin: :amin: :amin:





bebişim616161


fıstık

HİÇ ŞAŞIRMADIM DOĞRUSU YAŞADIĞIM ÜLKEMDE O BÖLGELERDE BÖYLE ŞEYLER ÇOK VAR

BURADA SUÇ KİMİN SUÇ DEVLETİN

HANİ İLKÖĞRETİM ZORUNLUYDU HİÇBİR DEVLET GÖREVLİSİ 12 YAŞINDAKİ KIZ NERDE DİYE MERAK ETMEMİŞ Mİ

qonca




birgül87

bu aptal insanlar bu kadarmı cahil bu  yavrunun annesidemi yok veya kadın tanıdıkları ne kadar saçma şeyler utanıyorum artk bu olaylardan 


Uploaded with ImageShack.us

çağınım

hiç utanmıyolarmı 12 yaşındaki bi kız çocuğunu evlilik adı altında bi adama vermeye buna evlilik zaten denmez 12 yaşındaki bi çocuk zaten evlenemez ne biyolojik olarak nede yasal olarak böyle bişi mümkün değil ne kadar cahil bi toplumuz biz böyle başta devlet sonra anne baba ve o çocuğu kadın diye alan ailede suç okul yapsınlar kızlar okusun cahil kalmasın kızlarımız kadınlarımız 

ayrıca şu nikasız evlenme lafına çok sinir oluyorum küçücük çocukları alıyolar sonra düğün yapıyolar evlendik diyolar ne evlenmesi kendinizi eğlendiriyosunuz böyle bi evlenme yok şu bazı imamlarda artık resmi nikahı olmayana nikah kıymasınlar ne bu rezalet bence burda herkes suçlu

KasrıCinan

evet haklısın benim babam da İMAM.ve nikah kıydırmaya gelenlere ikk evlenme cüzdanını istiyor resmi nihakı soruyor sonra nikahlarını kıyıyor.zaten resmi nikah olmadan imam nikahı kıyılması bi suç.



اَعُوذُ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ

тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

Nasıl bir zihniyettir bu yahu  :caca: Oyun oynama çağındaki çocuğu al ver birine hamile kalsın bunun hiçbir şekilde izahatı yok kabul görecek bir tarafı yok  :cildir: İnşallah akılları başa getirecek bir ceza alırlar da örnek olurlar  :amin: Kim bilir kaç para için yapıldı bu akıl almaz olay  :cildir: