29 Nisan , 2024, 10:45:38

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Tecavüzcünün iğrenç planı!

Başlatan இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ, 02 Kasım , 2010, 01:31:14

« önceki - sonraki »

இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ

Tecavüzcünün iğrenç planı!

2 yıl önce, üç kişinin tecavüzüne uğrayan ve bir erkek çocuk dünyaya getiren F.K.'ye (15), bu kez imam nikahlı eşinin iş arkadaşı tarafından tecavüz edildiği öne sürüldü.


Muğla'nın Kavaklıdere ilçesine bağlı Çamlıyurt köyünde, iki yıl önce üç kişinin tecavüzüne uğrayan ve bir erkek çocuk dünyaya getiren F.K.'ye (15), bu kez imam nikahlı eşinin iş arkadaşı tarafından tecavüz edildiği öne sürüldü. Tecavüzle suçlanan 3 çocuk 4 torun sahibi Mesut A. (50), gözaltına alındı.

Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Kavaklıdere Orman İşletme Müdürlüğü'nde yangın söndürme biriminde çalışan Mesut A, aynı müdürlükte kesim işçisi olarak çalışan F.S'yi kahvede okey oynamaya çağırdı. İddiaya göre, M.A, bir süre oyun oynadıktan sonra arkadaşını kahvede bıraktıkıp ayrıldı.

Daha sonra imam nikahlı eşiyle eğitime kapatılan ilköğretim okulunun lojmanında yaşayan F.K.'yı dışarı çağıran Mesut A. iddiaya göre göre genç kadını evin arka tarafına götürerek tecavüz etti. Saat 21.00 sıralarında eve gelen F.S. eşinin hareketlerinden şüphelenip ne olduğunu sordu. Genç kadının kocasının ısrarı üzerine Mesut A.'nın tecavüzüne uğradığını söyledi.

F.S.'nin durumu bildirdiği jandarma Mesut A.'yı yakalayarak Yatağan Cumhuriyet Başsavcılığı'na getirdi. Savcılıkta ilk ifadesi alınan Mesut A. nöbetçi mahkemeye sevk edilirken, F.K Yatağan Devlet Hastanesine sağlık kontrolü için götürüldü.

:violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:

❤ÜmmÜ♥EyMeN❤


HASRET!M S@N@

allahım ne biçim dünya oldu bu dünya iğrencliklerin haddi hesabı yok su yapılır mı bir kadına
rabbim kimseye yasatmasın


мiŁenα.

kızında başına gelmeyen kalmamış :icon_pale: :icon_pale:

allah korusun :-ooo

şerefsiz pislikk :caca: :cussing: :caca: :cussing: :caca:


:love9: :love7: :love9:


Balböceği

:-ooo :-ooo :-ooo

Konunun bastan asagi ic acici bi tarafi yokki  :sad1:

Ne kadar adi insanlar var bu dunyada  :violent1: :violent1:

çağınım

istiklal marşını kaldırmayı düşünüceklerine cezaları ağırlaştırmayı düşünsünler bence

iğrenç yaratıklar  :violent1: :violent1:

elif cemre

bu rezillige söylenecek tüm sözler,cezalar az gelir.böylelerin recm cezasi vereceksin.korkudan kimse böyle seylere kalkisamiyacak :cussing:
Ey affetmeyi seven RABBIM;sil gözyaslarimi...SEN teselli et beni,serinlik sun su bagrima.Vardir bundada bir hayir,hayirli kederlerimi SEN sevdir bana.SEN yolum ol...SEN sonum ol...

derbeder

Alıntı yapılan: elif cemre - 22 Kasım , 2010, 16:44:48
bu rezillige söylenecek tüm sözler,cezalar az gelir.böylelerin recm cezasi vereceksin.korkudan kimse böyle seylere kalkisamiyacak :cussing:
iyide recm cezasida seriat kanunlarina goredir. seriat istemiyoruzki biz Türkiyede  :laughing7:
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

çağınım

tecavüze uğrayan bi kişinin tecavüzcüsüyle evlendirildiği kanunumuz var o zaman cezası affediliyo bu mantıkta olmaya devam edersek daha çok duyarız böyle şeyleri en güzeli ağırlaştırılmış müebbet hapis madem idam cezası yok yani 10-12 sene yatıp çıkma durumu olmamlı anayasayı değiştiriceklerine ceza kanunlarıyla ilgili yenilikler yapılmalılar  herşeyden önce