SUÇU BAŞÖRTÜLÜ OLMAK

Başlatan Lă_Tăhzen!, 01 Ekim , 2010, 11:12:46

« önceki - sonraki »

Lă_Tăhzen!

MALMÖ- İsveç'in Lund şehrinde 13 yaşlarındaki başörtülü bir kızın, 2 genç tarafından başörtüsünden dolayı dövülmesi kamuoyunda şaşkınlıkla karşılanırken, bunu duyan Müslüman gruplar olaya tepki gösterdi.



Saldırı haberi, gazetelerin yanı sıra ulusal televizyon kanallarında geniş yer buldu. Yabancı ve Müslüman düşmanı SD (İsveçli Demokratlar) ile Skåne Parti'nin yüksek oy aldığı bölgelerden Malmö çevresindeki Müslüman karşıtı tutum, mercek altına alınmaya başlandı.


Lund polisine intikal eden olay geçtiğimiz pazartesi günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti; İsmi açıklanmayan Müslüman kız, okula giderken yolda yaşıtı olan 2 genç erkek, başörtülü kıza yaklaşıp sataşmaya, elbiselerini çekiştirmeye başladı. Daha sonra bu gençler kızın kazağını açıp karnını anahtarlarla çizdi. Daha sonra kızın pantolonunu çıkarmaya çalışan saldırganlar, kızın başörtüsü de çıkardılar. Kendisini korumaya çalışan kızın ayağının bir yere takılıp düştüğü ve yerdeyken de bu iki genç tarafından tekmelerle şiddetle dövüldüğü, kızın vücudundan kanlar gelmeye başlayınca dövmeyi bırakıp kaçtı.


Hastaneye kaldırılan genç kızın şok içinde olduğu öğrenilirken, Lund Polis Şefi Stephan Söderholm; gençlerin bu saldırıyı kızın başörtüsünden dolayı yaptıklarını tespit ettiklerini ve bu durum çok ciddi olduğunu, buna okulun ciddiyetle ele alması gerektiğini açıkladı.


Okul genel müdürü, konuyla ilgili basına yaptığı açıklamada; saldırıya uğrayan genç kız ve ailesiyle sürekli olarak irtibat halinde olduklarını ve bu olayın yeni olmadığını, başka gençlerin de aynı kız çocuğuna başörtüsünden dolayı rahatsızlık verdiklerini belirterek, mobninge karşı okullarında çalışmalar başlatacaklarını ekledi.


Saldırıda bulunan 13 yaşlarındaki gençlerin reşit olmadığı için polisin ve adli makamların henüz bir işlem yapamadığı ama bu iki genci Sosyal Büroya bildirdikleri öğrenildi. Bu saldırı, bölgedeki Müslümanları tedirgin ederken, olayın hangi boyutlara ulaşabileceği İsveç polisince kaygıya sebep oldu.


--elif--

  :violent1:  :violent1:  :violent1:  :violent1:
ama 13 yaşındaki bir kız orasını burasını açıp sokağa çıksa ona karışmazlar
RABBİM ıslah etsin bunları   :amin:  :amin:

♥♥ElMa ŞeKeRİm♥♥


derbeder

zaten bildikleri baska birsey yok, sosyal büroymus... magdurken suclu duruma bile dusebiliyorsun bazi durumlarda. yasi kucukse, kucuklugunu bilsin. 18 yasindan kucuklere cocuk hapishaneleri yapilsin...anasi babasi musluman dusmani oluyor ve cocuklar onlarinda etkisiyle boyle taskinliklar yaoiyorlar. ama yaslari resit olmadigi icin yirtiyorlar. ustune ustluk dayak yedigin halde seni suclu durumuna bile dusururler..Allah topunun belasini versin.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

★ღ♥ღครк๓єlєợเღ♥ღ★

                                »-(¯`v´¯)-»вєηιм кєη∂ι мιηιк уσℓυ υzυη мιѕαƒιяℓєяιм...уαşαмαк ιçιη єη gєçєяℓι ѕєвєρℓєяιм ∂ιℓєяιм яαввιм єη ğüzєℓ уαzıℓαяı уαzмıѕ σℓѕυη ѕιzє..»-(¯`v´¯)-»

Balböceği

Rabbim islah etsin agzi olan konusuyor ...

:violent1: :violent1: :violent1: :violent1:

°♥°k@rd€L€ñ¬@zr@°♥°

 :violent1:  :violent1:  :violent1:  :violent1:  :violent1:
PISLIKLER ZATEN HEP GOZLERIYLE DOVUYOLAR BASORTULULERI ARTIK SIDDETEDE BASVURMUSLAR PISLIKLER  :violent1:  :violent1:  :violent1:


:love9: KUZUCUKLARIM RABBIM SIZI KORUSUN :love9:

βαlκιz

:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

mutluluk


♥ღвüşяαღ♥


SiRiNe

isvec ha :-ooo :-ooo evet burda islam dusmani cok benimlede cok ugrastilar ama carsafli zamanimdaydi  malesef

Allah onlara hidayet versin vermeyeceksede helak etsin..!

SubhanAllah :caca:

Lă_Tăhzen!

AMİN CANIM AMİN birden su ayeti kerime geldi aklıma Onların kalbleri vardır; anlamazlar, gözleri vardır; görmezler, kulakları vardır; duymazlar. Onlar; hayvanlar gibidirler, hatta daha da sapıktırlar. ...

fıstık

İŞTE BİR KADIN MAĞDURİYETİ DAHA

BUGÜNE KADAR HİÇBİR KADIN BİR ERKEĞE KIYAFETİNDEN DOLAYI SALDIRMAMIŞTIR

AMA MAALESEF KADINLAR HEM AÇIKLAR HEMDE KAPALILAR DİYE HEP SALDIRIYA UĞRUYORLAR

BUNLARIDA YAPAN HEP ERKEKLER NE HİKMETSE

HASRET!M S@N@

yaparlar her yerde bu ahlaksızlıgı cirkinliği yapıyorlar anlamıyorumki neden böle vicdansızlık yapıyrlar herkes kendi dinin gerektirdiklerine göre yasayamayacak mı bu dünyada

இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ