2011 Haziran-Temmuz-Ağustos Anneleri

Başlatan cigdems, 29 Eylül , 2010, 09:00:53

« önceki - sonraki »

...ŞehzadEfe...

rahat ve iyi olsun erken değil zamanında gelsin sağlıklı bir şekilde çok kafama takar oldu daha doğmadan bu kadar endişelenmek yoruyo insanı doğduklarında düşünemiyorum bizleri ben inşallah kafama huni takıp gezmem  :k06:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

muhribe

canım bizim telaşımız biraz da fazla okuyup öğrenmekten. benim doktorum ondan şikayet ediyordu, hamileler internette ne bulsalar okuyorlar sonra kendilerinde dert arıyorlar diye :) bir sorun olursa ben sana söylerim, her şeyi kafana takma demişti

izemsevi

aynen hamilelikte biraz cahil olmak en iyisi eşi imam olduğu için köyde oturan bir arkadaşımm var geçen aradı köyde bir kadın varmış bir hamile diye duyuyoruz birde doğurmuş diye haber alıyoruz ama kadın hiç durmuyor ahıra tarlaya herişe o bakıyor diyor düşünüğn yani artık ve çocukları maşallah çokda iyi diyor.





muhribe

canım işte o noktada hareketin hamileler için ne kadar faydalı olduğunu görüyoruz. benim eltim de köyde kayınvalidemlerle kalıyordu. hayvanları var onlara bakıyor, evin işi, yemek, bahçeler falan derken hep ayakta. bayağı da kilosu olmasına rağmen normal doğurdu ilkini. şimdi 2.ye hamile ama bu sefer şehre taşındılar ve bütün gün yatıyorum, çok zor geçiyor diyor. yani hareket azalınca hemen rahatsızlıklar ortaya çıktı

izemsevi

ben evde 1 hafta sıkıldım ama minik prensesim doğduğunda sıkılmak için fazla zamnım kalacağını sanmıyorum günüm onunla uğraşmakla gecekdir diye düşnüyorum kızlar ben 3te çıkacağım bize dua edin herşey yolunda olsun :amin:





...ŞehzadEfe...

sakınan göze çöp batarmış boşuna demiyolar afedersiniz k.çım ağrır internete koşarım bişey olur internetten bakarım fazla araştırmak iyi degil gerçekten salıvercen gidicek  :k06:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

muhribe

seval dualarımız seninle canım. inş her şey yolundadır ki ben buna inanıyorum. zaten yolunda olmasa sen hissedersin. bence doktor çok iyi şeyler söyleyecek :icon_thumright:

Shadowqueen

Selam kızlar nasılsınız bakalım?



izemsevi

 :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :nazar: inşallah canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısıyla atlatacağız hepimiz





muhribe


izemsevi

gizem hoşgeldin canım nasılsın prenses nasıl





muhribe

kızlar namaza gidiyorum. görüşürüz

Shadowqueen




Shadowqueen

Alıntı yapılan: izemsevi - 04 Temmuz , 2011, 14:54:26
gizem hoşgeldin canım nasılsın prenses nasıl

İyiyiz canım evdeyiz sürekli yatıyoruz doktorun dediği gibi, siz nasılsınız fıstıkla  :opucuk:



izemsevi