2011 Haziran-Temmuz-Ağustos Anneleri

Başlatan cigdems, 29 Eylül , 2010, 09:00:53

« önceki - sonraki »

izemsevi

valla muhribecim bende hiç istemiyorum tekrarlamayı ama dr tedbir için bakalım dedi 100lük dezor ya senin doğum tarihine nediyor dr.





muhribe

Alıntı yapılan: izemsevi - 13 Mayıs , 2011, 15:49:00
valla muhribecim bende hiç istemiyorum tekrarlamayı ama dr tedbir için bakalım dedi 100lük dezor ya senin doğum tarihine nediyor dr.
en başta 11 ağustos dedi canım. geçenlerde kontrolde kalpten rahime akan damarlara baktı, erken doğum riski görmüyorum dedi. hayırlısı bakalım. sen ne zaman bekliyorsun?

izemsevi

muhribe canım banada 8agustos demişti normal doğum için ama ben normal düşünmüyorum sezeryan istediğim için 28 temmuz-1 agustos arası bir tarihte alırız dedi bakalım artık.





hanzadem

anneler el emekleri kısmındaki örgü sayfamı ziyaret ediniz çok güzel modeller bebeklerinizi bekliyor...

sguven

Selam Anne Adayları;

Ankarada yaşayan, İki kuzulu bir anneyim, anne gözüyle masalınız yazılsın isterseniz, doğum-bebek-çocuk fotoğrafçılığı yapıyorum.Bana www.banabirmasalanlat.com  adresinden ulaşabilirsiniz.

Doğum hikayeniz Hamile çekimleriniz Bebeğinizin doğumgünü çekimi mevlüt,sünnet,hoşgeldin bebek partileriniz büyük bir özenle bir masala dönüştürülmektedir.

Çok  çok sevgiler kolay keyifli doğumlar dilerim.

Sinem GÜVEN
Doğum Bebek Çocuk Fotoğrafçısı
www.banabirmasalanlat.com


°•.ℓανιηуα.•°

günaydın kızlar...  :opucuk:

bütün bi hafta sonu hiç dinlenemedim... çok sinirliyim. sabah kalktığımda da ayak parmaklarım şişmişti. normal midir,iner mi o şişler bilmiyorum. ya uyuz oluyorum bazı şeylere.



Aytii

günaydın Özi  :opucuk:

bende bu hafta sonu dinlenemedim hiç. malum düğün vardı. of bide o düğündeki ses gürültü oğluma zararı olmamıştır inşallah  :-\ eve 1 de girdik 2 de yattım  :sleepy1: sabah 7 de uyandım dünde  :sleepy1: sonra gezdik biraz Yalovada eşimle bişeyler aldık. ben Evy Baby nin 3 numaralı bezlerinden aldım umarım oğlumu tahriş etmez. pudra aldım pişik için birde göğüz pedleri aldım ama hasta bezi bulamadım hala 

Aytii

bende yorulunca şişiyo ayaklarım parmaklarım  :sad1: ödem oluyo sanırım

°•.ℓανιηуα.•°

:) hayırlı olsun canım yaa.. yok yok merak etme sesten etkilenmezler  :k06: hasta bezi daha ben bile almadım. 36. hafta oldu. ama iyi hatırlattın ya bu gün onu da alayım,valizi kapatayım artık :)

ben iyice ağırlaştım ayten ya. bi de bütün bi hafta sonu misafir ağırla....................



Aytii

ben anlamıyorum zaten hamile insanın evine ne diye gelirler  :cildir:

°•.ℓανιηуα.•°

eşimin ailesi geldi. kavga da ettik zaten,eşim ortalığı toparlama temizlik konusunda da inat etti elini hiçbişeye sürmedi. hem temizliği yaptım hırsımdan hem de bi dolu yemek. hem dünyanın parası gitti. ben biraz daha fazla kazanalım,doğumda lazım olur diye şu halimle çalışmak zorunda kalıyorum ama benim 1 haftada kazandığım 1 günde gitti. ya bunların dedikodusunu yapmak gerçekten ağrıma gidio. ama düşünülmesi de gerekli değil mi.



Aytii

aynen canım

bende diyorum para lazımken hep böyle şeylere gidiyo

insanlar ne kadar düşüncesiz  :dontknow:

°•.ℓανιηуα.•°

ya düşünebiliyomusun geçen hafta anneler günü diye annesine,kız kardeşine,halasına hediye aldık. hafta sonu da erkek kardeşine ve yeğenine hediye aldık. düşünüyorum da onların bizim bebeğe hediye almaları gerekirken biz alıyoruz. ya para yakın zamanda lazım olmasa gerçekten şimdiye kadar hiçbişeye sesimi çıkarmadım ama maksimum 29 gün sonra doğum var inşallah...

of ya boş ver... oğuz nasıl iyi mi kerata :) tepikliyo mu seni :)  :k06:



Aytii

aynı durumdayız canım :) gerçi benim bikaç aya kadar öyleydi ama şimdi düzeldi çok şükür.

dün kayınvalidem ödedi herşeyi.

sonuçta özelde doğurcam para illa lazım olacakki bununda sonrası var Allahın izniyle

Oğuz iyi tekmeliyo habire. düğünde biraz duruldu dedim çocuk neye uğradığını şaşırdı heralde  :k06:

Sarper nasıl? kafası aşağıdamı?

°•.ℓανιηуα.•°

ayyyyy yerim ben onu yaaa.... napsın çocuk o kadar gürültülü ortamda bi de annesi şıkır şıkır oynuyorsa  :ehi: :ehi: :ehi: apışıp kalmıştır kerata  :k06: sarperin tekmeleri de epey tesirli  :k06: karnım dalga dalga. arasıra kemikleri elime gelio yaaa :) bu gece de aşağı doğru zorluyodu. bir an için çıkacak sandım. çarşamba yine doktora gidiyoruz bakalım. 2 haftaya bi gittik şimdiye kadar ama bundan sonra her hafta gidicez sanırım.