2011 Haziran-Temmuz-Ağustos Anneleri

Başlatan cigdems, 29 Eylül , 2010, 09:00:53

« önceki - sonraki »

Aytii

OF BİDE OĞLUMU DOĞDUKTAN SONRA İSTANBULA GETİRMEM LAZIM FRANSIZ KONSOLOSLUĞUNA KAYIT OLMASI İÇİN VE FRANSIZ VATANDAŞLIĞINI ALABİLMESİ İÇİN  :sad1: ŞİMDİ ONU ARAŞTIRIYORUM NETTEN BİRKAÇ EVRAK GEREKLİYMİŞ. YOK TERCÜMESİYDİ YOK NOTERİYDİ BİR DÜNYA PARA TUTUYO PFFF

Aytii

YOK CANIM ARAMADIM

NUMARASINI NASIL BULACAĞIMI BİLMİYORUM  :dontknow:

melek-çağlar

aytencm sen kocaeli merkezde mi oturuyorsun eğer öyleyse sgk tel no:(262)322 00 51

izemsevi


Yunus Aleyhisselamın Duası


Bu sure-i şerifede ismi zikredilenlerden biriside: "La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimiyn" diyen yunus aleyhisselamdır. Bu hususta Allahın rasulü ( S.A.V ) Yine şöyle buyuruyor : "Zinnun ( lakabı ile bilinen yunus aleyhisselam )ın balık karnında bulunduğu zaman ki duası : "La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimiyn" dir."

Bir kimse aynı dua ile Allahü tealaya dua ve niyazda bulunursa duası red olunmaz ne maksatla yapılırsa o maksadın meydana gelmesi için bu dua kafidir.

HACET DUASI:

Sahabeden birisi bir gün Allah resulünü ( S.A.V ) rüyasında görüyor ve diyor ki: "Ey Allahın resulü benim yerine getirilmesini arzu ettiğim mühim bir isteğim vardır. Bu arzuma nail olabilmem için nasıl hareket edeyim?"

Bunun üzerine Allahın resulü ( S.A.V ) o kimseye:

"Ey falanca kimse bir kimsenin Allahü tealadan bir isteği olursa önce güzelce bir abdest almalı daha sonra da cenab-ı hakka şükür secdesine varmalıdır secdede iken şahadet parmağı ile işarette bulunarak tam 40 defa: "La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimiyn" demelidir. Böyle yapan kimsenin duasını cenab-ı hakk mutlaka kabul buyurur."

Yine Allahın rasulü ( S.A.V. ) buyuruyor :

"Kardeşim yunusun, balığın karnında iken yaptığı duayı kim yaparsa, o kişinin duası asla red olunmaz"

kızlar aysun arkadaşımız bu duayı söyledi bende baktım netten araştırdım her duanın hükmü büyüktür ama boş bulundukça bu duayı okuyabilirisniz diye paylaşmak istedim bende kağıda yazdım 2-3söylemeden sonra aklınada ağzına da yata çokda kısa oknuru hemen.





Aytii

Alıntı yapılan: melek-çağlar - 08 Nisan , 2011, 11:17:50
aytencm sen kocaeli merkezde mi oturuyorsun eğer öyleyse sgk tel no:(262)322 00 51

evet canım çok sağol  :-*

Aytii

aradım sağlık kurumunun nosunu verdiler doğumla ilgili bilgiyi orası veriyomuş. orayıda aradım sonra kadın bana 4,30 5 gibi arayın dedi TC nomun son iki rakkamını sordu bende söyledim aradıktan sonra şu noyu tuşlayın dedi ne alakaysa  :dontknow:

burcu MELEK

günaydın kızlar akşam sancım vardı yatamadım sabahta 11 kadar uyumusum  :wave:  :wave:

izemsevi

ben yemeğe gider  :wave: bu arada burcu hoşgeldin





burcu MELEK

hoşbulduk canım. bu arada biz bugün 29 hafta olduk teyzeleri sata göre tabi. :k06:  :k06: biliyosunuz benimki biracık fazla yiyip büyüyor 32 hafta büyüklükte  :k06:  :k06:  :k06:

burcu MELEK

burda kimsecikler bize cevap vermiyor küstük gidiyoruz işte  :crybaby2:  :crybaby2:  :crybaby2:

Shadowqueen

Selam kızlar bizde geldik prensesimle, nasılsınız bakalım?



izemsevi

slm kızlar biz geldik birileri varsa oturmaya geldik kızımla.





serife26

hoşgeldiniz,ben de yemek yapıyodum,malum evdeyimm ;)
az önce şeker yükleme testiyle ilgili yazdıklarınızı okudum da aç karnına gitmeniz gerekmiyor,günün herhangi bir saatinde şekerli suyu içiriyorlar size ve sadece 1 saat bekleyin diyorlar,oturun vs. diye de bi durum olmadı bende.ben de sizler gibi aç mı olcam diye düşünüyodum ama akşam 5 gibi verdim kanımı valla,önceki gün aç olmaya fln gerekte yok,belki ekstradan doktorunuz açlık şekerine de bakmak isterse onun için geçerli dedikleriniz.

Shadowqueen

Kızlar ben karar verdim kendi işimi kuracağım. Bebek kurabiyeleri yapıp satacağım, sizce nasıl? İlk başta evden yapılabilen ve internetten sipariş alınabilen bir iş hem kızımlada vakit geçirme şansım olacak  :icon_thumright:



burcu MELEK

kızlar ayıptır söylemesi size bişi sorucam cinsel hayat nezaman bitti sizin yada hala devam ediyormu