2011 Haziran-Temmuz-Ağustos Anneleri

Başlatan cigdems, 29 Eylül , 2010, 09:00:53

« önceki - sonraki »

<<AyBüKe>>

   Selam anneler  :wave:   Biz geldik yaramaz kızımla  :D   Nasılsınız, bebişleriniz nasıl ?

   Bu sabah yine girdik nst'ye minimal sancılarım yine varmış ama şimdilik riski yok dedi yolladı eve  :basardim: :basardim:

   Pazartesi yine hastane yolları göründü bana, tekrar nst ye giricem erken doğum riskim varmış, geciktirebildiğimiz kadar geciktiricez dedi doktor çok korktum yaa  :y25:  Bugün itibariyle 31. haftamıza girdik aceleci kızımla  :nazar:  Ama daha çok erken yaa azcık daha dursun içerde benim yaramazım  :amin:   Anne karnındaki 1 gün dışarıdaki 5 güne bedelmiş  :y25:

izemsevi

aybükecim geçmiş olsun dr en erken nezaman olur diyor çalışıyorsan bence işi artık bırakmalısın evde yat bolca.





<<AyBüKe>>

  Sağol Seval'cim valla doktor kesin bi tarih söylemedi  :dontknow:  Dün 2 tane serum taktılar sancı kesici, bugün Allahtan çok çıkmadı sancım yolladı eve ..  Ne kadar kalırsa içerde o kadar iyi diyo doktor bakalım hayırlısı nolucak  ...

  Çalışmıyorum ben Seval'cim, evde ağır bi işde yapmıyorum ama neden böyle oldu bilmiyorum .. Böyle hafif hafif adet ağrısı gibi ağrım var  :icon_pale:   Şiddetlenirse, ensende ağrı hissedersen, şiddetli karın ve kasık ağrın olursa, bebeğin hareketlerinde azalma olursa hiç beklemiyosun hemen geliyosun dedi Allah korusun yaa  :y25:  Öyle işte canım aman sizde dikkat edin çok yormayın kendinizi..

izemsevi

inşallah erken gelmez annesi ama gelirsede tek sağlıklı olsunda önemlisi bu senin şikayetlerin nelerdi şüphelendinde gittin bende işte yarın itibariyle 22hftaya giriyorum 23.haftadanda gün alıyoruz bende 29-30u çok merak ediyorum bir an önce geçsin istiyorum.





<<AyBüKe>>

  Maşallah canım büyüyo senin meleğinde  :nazar:  Ağırlaştıkça zorlaşıyo canım, senin haftalarındayken o kadar rahattımki ...  Kasıklarımda ağrı vardı kaç gündür canım hemde hiç bi iş yapmadığım halde ondan şüphelendim ...

Aytii

Aybükeciğim hoşgeldin  :opucuk:

üzüldüm anlattıklarına :( senin kız sabırsız olacak galiba erken gelmek istiyor ama Rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsun inşallah  :amin: anne karnında 1 gün 5 güne bedel demek  :-ooo bilmiyodum  :dontknow: Rabbim korusun hepimizi inşallah hayırlısı nezamansa ozaman gelsinler meleklerimiz  :amin: ama erken gelirse böyle birden duruşu nasıl şuanda? normal doğum olabilirmiymiş yoksa amelyata mı alacaklar seni  :-\ doktorun sana ne diyo bu konuda? sancın gelirse hemen gel dediğine göre  :icon_pale:

izemsevi

canım benimde bugün ara ara kramp gibi sağ kasığımdan bir ağrı giriyor bende acaba gitsemmiki endişelendim bak ara ara böyle bıçak saplanması gibi tam karnımdamı kasığımdamı anlıyoamadım.





ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ


:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

Aytii

banada bu son hafta geceleri uykumda dönmeye çalışırken sol kalçama bıçak gibi bir sancı giriyo krampa benzer kasılıyorum çok  :sad1: ama sağ tarafta yok neden sadece sol anlamıyorum  :dontknow: kontrolüm haftaya benimde senin gibi Seval ama endişeleniyorum bende ozaman 26 haftanın içinde olcaz kısmetse ama daha 14 hafta kalıyo normal doğuma

<<AyBüKe>>

   Hoşbuldum Ayten'cim  :opucuk:  Bebek şu anda normal doğum pozisyonunda kafası aşağıda canım ama çatım nasıl onu bilmiyorum  :dontknow:  Doğum konusunda bişey demedi o panikle korkuyla bende sormadım açıkçası  :icon_scratch: Kanaman olmadığı ve suyun gelmediği sürece engelleyebiliriz dedi, heleki suyun gelirse dönüşü yok dedi Allah korusun  :icon_pale:   Kendimizi dinliycez işte sürekli, hele şimdi bebekler hareketlendi ya iyice bebek hareketlerini takip edicez sık sık ...

  Ayy bide  nst den sonra sancım çıkınca açılmam varmı diye ebe alttan muayene etti hemde doğumhanede  :-ooo :-ooo  İlk defa doğumhane gördüm  :k06:   Ama korkmayın kızlar alttan muayane edicekleri zaman falan, acımıyo öyle .. bileğine kadar soktu gibime geldi bana ama öyle değildir tabi ben çok kastım kendimi  :icon_pale:   Kasmamak lazımmış ..

izemsevi

slm kevser valla ayten ne biliyim bugün odu benimde ara ara kramp gibi giriyor kasıkla karın arasınada sağ tarafıma anlamadımki bu aralar maşallah kızımda çok hareketli artık çok net hissediyorum hele dün 3defa peş peşe maşallah bir vurdu kasıldım kaldım öyle hayırlara yoralım aman zamanında gelsinler en azından 30u görelim allahım duy sesimizi kalçama benimde kram giriyor o magnaezyum yada kalsiyum eksikliinden oluyor.





ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ


:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

Aytii

HOŞGELDİN KEVSER NASILSIN  :opucuk:

AYBÜKE BİLEĞİNE KADARMI SOKTU  :icon_pale: ANAM  :icon_pale:

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

Alıntı yapılan: ๑ ♡ мση вéвé ∂'αмσυя ♡ ๑ - 05 Nisan , 2011, 15:24:04
HOŞGELDİN KEVSER NASILSIN  :opucuk:

AYBÜKE BİLEĞİNE KADARMI SOKTU  :icon_pale: ANAM  :icon_pale:

HOŞBULDUK AYTENİM İİM ŞÜKÜR CANIM SEN NASILSIN  :opucuk:

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

Aytii

BU ARADA ALLAH HAYIRLISINI VERSİN AMA SENİN KIZ KOÇ BURCUMU OLACAK NE  :k06:

SABIRSIZ OLUYORUZDA BİZ BİRAZ BEN BİZZAT KOÇ BURCUYUM  :laughing7: