2011 Haziran-Temmuz-Ağustos Anneleri

Başlatan cigdems, 29 Eylül , 2010, 09:00:53

« önceki - sonraki »

<<AyBüKe>>

   Günaydın kızlar  :hello:    Ayten sinirlenme canım  :opucuk:   Gerçi insan bişey istediğinde olmayınca deliye dönüyo biliyorum  :sad1: 

тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

Hayatım haklısın  :icon_thumright: Bazen insanın kanı kaynamıyor ki bende Golden bakmış biriyim aşıktım köpeğime  :love9: Ama o gözleri yok mu bitiriyor insanı masum aciz  :love9: Bazıları da resmen hayvan gibi oluyor  :cildir: Aramaya devam et dicem ama niye kociş ilgilenmiyor ki sen halletmeye çalışıyorsun  :dontknow:

Aytii

ilgilenmez olurmu ya  :-\ aradım ulaştım inşallah alacaklar  :sad1:

günaydın Aybükem  :opucuk: nasılsın bugün

тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

Aferin ona  :aferin:

Hadi kızlar ben kaçıyorum kahvaltı hazırlamaya Rüzü hallettim uyuttum bile tekrar  :love9: :nazar:

Ananoşla çay içelim karşılıklı geleceğim beni özleyin  :love9: :love9: :love9: :love9:

Aytii


<<AyBüKe>>

Alıntı yapılan: ๑ ♡ мση вéвé ∂'αмσυя ♡ ๑ - 30 Mart , 2011, 09:08:02
ilgilenmez olurmu ya  :-\ aradım ulaştım inşallah alacaklar  :sad1:

günaydın Aybükem  :opucuk: nasılsın bugün


  İyi diyelim iyi olalım Ayten'im .. 2 gündür bi garibim aslında içimden sürekli ağlamak geliyo acayip duygusal oldum  :y25:  Dün tutamadım kendimi eşimin yaptığı şakaya hüngür hüngür ağladım şok oldu adam  :sad1:  Bugün gözlerim davul gibi ..  Sanırım doğum yaklaştıkça korkuyorum bide sanki içimde hep bişey olucakmış gibi korku var atamıyorum bi türlü  :y25:  Karmakarışığım anlıycağın canım  :crybaby2:

Aytii

oy kıyamam  :-\ çok iyi anlıyorum seni banada geliyolar bazen öyle işte  :sad1: durduk yere ağlıyorum  :( hamilelikten sanırım canım. içimizde bir can var ve korku var acaba nasıl olacak ilerisi için? insan ister istemez endişe yapıyo. belli etmek istemesekte tutamıyoruz işte kendimizi. ama ağlayalım Aybükem bence daha iyi ;) enazından rahatlıyoruz  :)


<<AyBüKe>>

   Haklısın canım ağlamak iyi geliyo insana içine atmak daha kötü, dün gece de eşime öyle dedim bırak rahat rahat ağlayayım dedim rahatladım sonra.. Aslında ortada bi sebep yok ama annelik işte endişeler bi türlü bitmiyo  :sad1:  Bide bizim şu doktor işi çıkmıştı ya ankaraya gidip gelmiştik o zamandan beri sıkıyodum kendimi ağlamadım pek ondan dolayıda doldum iyice demekki dün gece de patladım baya  :)  Sadece ben öyle değilmişim demekki  :) 

Aytii

yok canım emin ol çok normal. hatta İlknur var ya Assortie kulakları çınlasın  :k06: bana birkere dediki hamileyken eşine sormuş çayını tazeleyim mi diye eşide yok canım ben alırım dediği için hüngür hüngür ağlamış  :k06: :k06: :k06:

<<AyBüKe>>

  Okudum canım o durum bende de var.. Bende tuvaletten çıktığımda tekrar ıslaklık hissediyorum ,zaten akıntımda var sürekli çamaşır değiştiriyorum  :sad1:  Ama şey mesela benim önceden hiç acıma olmazdı ilişki sırasında ama hamile kaldığımdan beri canım çok acıyo kasılıyorum  :y25:  Bende benim rahmimmi daraldı acaba diye düşünmüştüm  ??? 

Aytii

yok canım işte benim tam tersi bu son zamanlarda bollaşmış  :-\ eşim hissedince söyledi bide seviniyo söylerken  :ehi: normal doğum istiyorum ya ben diyoki çatın rahat açılacak heralde daha şimdiden açıldı diyo  :toothy10:

<<AyBüKe>>

    :ehi: :ehi: :ehi:  Hissediyo demekki öncekine nazaran farklı geliyodur  :k06: :k06:   Onlarda bizim vücudumuzda olan şeyleri hayretle izliyolar, farkediyolar  :)  O zaman seninki iyi bişey canım rahat doğum yaparsın inş.    :amin:   Bende tam tersini hissediyorum çok daraldı sanki bebek büyüdükçe  :sad1:   Zaten o işte haftada bir oluyo artık  :k06:   :-[ :-[ :-[  Eşim kanka olduk artık diyo bazen eve geliyo naber kanka diyo  :ehi: :ehi: 

izemsevi

cankuşlar slm geldim bende aytenim sayfana yazdım canlar siz cesaretlisiniz ha bizde söylemesi ayıp öğrendikten sonra hiç olmadı artık doğuma kadarda öyle devam edecek kısmetse zaten bildiğim kadarıylada 5.5 aydan sonra bırakılması gerekiyor.gerçi drumuz bir sakıncası yok demişti ama biz genede cesaret edemedik.





Aytii

Aybüke  :ehi:  :ehi: :ehi: vallahi öyleyse iyi yani genişlesin yeterki o dondik oradan rahat çıksın  :binkybaby:

Seval bizde yapmıyoduk ilk 4 ay sonra eşime dedim uygun şekilde yapıldığu sürece sorun yok ki zaten doktorlar da diyolar ilişki hamilelikte iyidir diye. ama biz artık 6 aya girdik bundan sonrası için doktorum ne der bilmiyorum 14 Nisanda öğrencem artık