2011 Haziran-Temmuz-Ağustos Anneleri

Başlatan cigdems, 29 Eylül , 2010, 09:00:53

« önceki - sonraki »

melek-çağlar


Aytii

4 boyutlu detaylı ultrasyonumu diyosun  :icon_scratch: ben detaylıya daha girmedim haftaya gidince olacak benim. fiyatını araştırıyodum ama öğrenemedim. telefonda söylemiyolar  :-\

izemsevi

melekcim h.g canım kızlar benim az işim var halledip geliyorum öpt.





Aytii


тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

Asıl kızlar geç geliyor yavrular  :k06: :k06: :k06:
Valla forumdaki erkeklerin hepsi fırlama çıktı başta benimki 36.hafta  :muzz: :muzz: Sonra ayşenin ceyhunu aynı benden bir hafta sonraya kadar dayanabildi  :muzz: :muzz:
Allahtan hayırlısı olsun her zaman sağlıkları iyi olsun da ne zaman gelirlerse gelsinler  :amin:

Aytii

iyi işte daha erken kavuşçam demekki  :amin:  :hello2: :hello2: :hello2:

тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

Alıntı yapılan: ๑ Ằyт¡¡ ♡♥♡ ÕģµZ ๑ - 09 Mart , 2011, 10:29:53
iyi işte daha erken kavuşçam demekki  :amin:  :hello2: :hello2: :hello2:
Bende çok sabırsızlanıyordum allah gönlüme göre verdi resmen ya gördüğümü rüyayı kollarıma verdi tam zamanında  :k06: :k06: Hadi inşallah..Hamileleri gördükçe kendi hamileliğim aklıma geliyor da hepiniz çok şanslısınız unutmayın..

izemsevi






Aytii

hoşgeldiniz  :hello:

sen kaç kilo aldın şimdiye kadar Seval?

izemsevi

aytencim 73.600 le hamile kaldım şimdi 76 oldum canım sen kaç kilo aldın zayıfsan al sıkıntı olmaz ben kilomla kaldım oyüzden drumda max 80dedi





Aytii

iyi yine az almışsın. ben 174 boydayım 59 kiloydum 65 oldum 5 ay içinde  ::) ama görenler sadece karnın var diyolar. eskisi gibisin bide yüzün biraz tombişledi diyolar önceden içine girikti  :k06:

тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

Alın alın kiloları yarasın bebişlere  :nazar: :nazar: :nazar:
Zayıf insanlar daha fazla kilo alıyorlar ve daha çabuk veriyorlar  :icon_thumright: Kiloyla hamile kalanlarda fazla kilo almadan bitiriyorlar hamileliklerini  :icon_thumright:
Sıkıntı yok  :k06:

izemsevi

bende geçen yıl kilo aldım geride veremedim bende 56dan bir anda fırladım işte 70lere gerçi biranda oldu demek saçma bende çok çabalamışım belli beni düğünden sonra görenler inanamıyor yani boyda 1.60 kızım sağlıgıyla doğsunda tek ben vericem onları iradeliyimdim istediğim zamn veririm yeterki isteyim şuan çok acıktım acayip.





Aytii

hamileliğinde ye Seval. sonra verirsin nasıl olsa. aman boşver konuşanları sen. bak keyfine. herkes bir yorum yapar. salla gitsin

izemsevi

yok yiyorum zaten ayten kilo alcam diye kısmam manken değilim ya yeterki kızım kucağıma sağlıklı bir şekilde gelsin ama öyle aşermem yok senin varmı . iş yerinde acıkınca ne yiyorsun mesela birde meyve benim daha çok acıktırıyor karnımı. tatlıda yemek istemiyorum.