2011 Haziran-Temmuz-Ağustos Anneleri

Başlatan cigdems, 29 Eylül , 2010, 09:00:53

« önceki - sonraki »

izemsevi

yapıyorum ama bir tarftanda gülüyorum amma bazen kot kafalılığım tutuyor  :toothy10: :toothy10: :toothy10:






izemsevi

ayten işin nasıl yorucumu ayaktamısın nasıl geçiyor benim hafta içi rahatta masa başı hafta sonu 1gün nöbet tutuyorum 08-17.00 arası devamlı ayaktayım ogün yani işte yarın ve herhafta sonu var hercumartesi.





Aytii

yok canım masa başındayım oturuyorum tabi kalkıyorum arada bi yoksa uyuşur kalırım  :sad1: rahatım genelde ama kafam yoruluyo işte hem işe bakıyorum hem siteye  :k06:

Aytii

sanırım o 6 kiloyu oturmaktan aldım  :tongue3:

izemsevi

kaç gün çalışıyorsun hafta sonuda varmı? ben cumarteside çalışıyorum ama pazartesi izin kullanıyorum.





Aytii

5 gün canım ekstra olunca mesela bir tören yada başka bir şey gittiğim oluyo  :binkybaby: ama genelde evdeyim hafta sonu

izemsevi

senin özelmi devletmi haftasonu evde olmak güzel yapacagın şeyleri yaparsın.





Aytii

devlette çalışıyorum ama memur değilim. evet haftasonu evde olmak güzel ama eşim çalışıyo genelde hafta sonlarıda bende ev işi felan yapıyorum ama yarın kendime bi güzellik yapçam inşallah :) çarşıya gidicem kendime kıyafet bakıcam  ::)

izemsevi

ayten ben hiç birşey bulamıyorum bir pantolan bir gömlek geçen lcwden aldım okadar yok hamile giyim satan biyer bugün oğluğunda varmı bir hareket bende bugün ara ara oluyor.





Aytii

evet oldu  :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:  :nazar: sağ tarafıma yattı şimdi karnım geriliyo içerden :) çok acayip bi his uyandı sıpaaaammm  :occasion14: :occasion14: :nazar: :nazar: :nazar:

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ


:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

Aytii


izemsevi

h.g canım ayten benimde genlde solumda oluyor yada tam göbek kısmımın altında bişey böyle yürüyor gibi karıncalanıyor yatarken gece sağa sola yattığımızda siiznde göbek sarkıyormu bişey olmaz demi.





ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

Alıntı yapılan: ๑ Ằyт¡¡ ♡♥♡ ÕģµZ ๑ - 04 Mart , 2011, 16:27:03
aleyküm selam yeni anne  :flowers:
:opucuk: nasılsınız canlarım kızlar benim basım feci dönmeye basladı kuzum benimle heralde inş kalp atıslarınıda duyarım  :hello2: :hello2: :hello2: :k02:

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url