2011 Haziran-Temmuz-Ağustos Anneleri

Başlatan cigdems, 29 Eylül , 2010, 09:00:53

« önceki - sonraki »

FeHi

Alıntı yapılan: izemsevi - 03 Mart , 2011, 11:13:26
ayten canım tuz fazla tüketmiyorum dikkat ediyorum dün ilk defa çok canım çekti baktım turşuda tuzlu değil yedim
Benimde canım turşu çektgnde yiyorum ama sonrasında da bol bol su tüketiyorum ki tuz toplanmasın vücudumda diye

izemsevi

4 arkadaş hamileydik en küçük benim kızımdı bir arkadaşım şubat 24de doğum yaptı biri 1 martta diğeride dün gece darısı bana sıra bize geldi 2erkek 2kız bebişdi şimdi 2erkek bebişimiz ve 1 kız bebişimiz doğdu sıra benim izemime geldi kısmetse.





FeHi


izemsevi

teyzesi daha yolumuz var bugün 17+1 olduk yani 18den gün almış oluyormuşuz doğumda normal olursa 8agustos sezeryanla olursa temmuz son hafta.





FeHi

Alıntı yapılan: izemsevi - 03 Mart , 2011, 11:22:27
teyzesi daha yolumuz var bugün 17+1 olduk yani 18den gün almış oluyormuşuz doğumda normal olursa 8agustos sezeryanla olursa temmuz son hafta.
:nazar: :nazar: :nazar: Maşallah Allah esirgesin hangisi hayırlısıyla o doğumu nasip etsin inşallah :amin: :amin: :amin:

izemsevi






<<AyBüKe>>

       Günaydınn  :hello:   Nasılsınız kızlar  :opucuk:   Sabah erken kalkmıştım kahvaltı yaptım sonra uyuyakalmışım şimdi kalktım  :k06:

       Aytencim kramplarım benimde seninle aynı şekilde maalesef  :sad1:  Benim özellikle geceleri oluyo, kıpırdayamıyorum bile .. Belim ve kalçam özellikle.. O yüzden magnezyum diasporal diye bi ilaç kullanıyorum suya karıştırılıyo toz şeklinde ...

       Bu arada teşekkür ederim odamızı beğendiniz demek  :k06:  Dün bakmaya diye gittik eşimle aldık geldik daha önceden de gezmiştik zaten bunda karar kıldık .. Fehicim canım benimde doğumum haziranda ama ben mayısta hazırlıkları bitirmek istiyorum o yüzden mayısın ilk haftası gelsin istedim yoksa doğum mayısta değil yani ..

burcu MELEK

günaydın kızlarkızımlan beraber merhaba dedik yeni güne 23+6 oldukartık ikinci üç aylık dönemimize giricezkzımı hareketleri git gide yogunlasıyor ve cok daha sert :honk: kızlar ankarada dogum yacacak olan varmöı varsa arastırdınız hastaneler var ise paylaşırmısınız?aybükecim oda cok güzel güle güle kulnaın inşallah

izemsevi

mrb burcu 6ay bitiyor senin değilmi maşallah aybükecim oda evt çok güzel ellerinize sağlık.





<<AyBüKe>>

  Ya benimde çok fazla akıntım var sizde de öyle mi ? Geçen hafta doktora gittiğimde tahlilde de çıktı zaten fitil verdi doktor hemde vajinadan  :sad1:  Mecburen kullanıcam acaba geçermi hemen  :dontknow:

izemsevi

canım nasıl bir akıntı sarı ve beyaz gibimi yeşil tarzıysa idrar yolu enfeksiyonu olabilir tahlil yaptırsaydın keşke.





burcu MELEK

Alıntı yapılan: izemsevi - 03 Mart , 2011, 12:36:27
mrb burcu 6ay bitiyor senin değilmi maşallah aybükecim oda evt çok güzel ellerinize sağlık.
yok canım 6 aya giriyoruz bes bitiyor inşallah

hümeyra_t_e

slm kızlar nasılsınız ben geldim..izemsevi aynen bizde öyleydik benle beraber 3 arkadaşım hamileydi biri doğurdu oğlu oldu biride bikaç güne doğuracak kız olcak ben kaldım artık 3 ay sonra oğluşuma kavuşucam inş :amin:

<<AyBüKe>>

Alıntı yapılan: izemsevi - 03 Mart , 2011, 12:42:42
canım nasıl bir akıntı sarı ve beyaz gibimi yeşil tarzıysa idrar yolu enfeksiyonu olabilir tahlil yaptırsaydın keşke. :


    Yok canım beyaz ve kokusuz diğer türlü olsa korkardım iyice ... Tahlil zaten cuma günü yapıldı 1 hafta olucak yani o yüzden de fitil verdi sabah akşam kullan ihmal etme dedi ama enfeksiyon demedi  ???  Ya zaten hamile kaldığımdan beri artmıştı akıntım ama şu son zamanlarda baya artmıştı   :sad1:

nilüfer elif

Aℓℓαн'ιм(¢.¢)ηє σℓυя нαуιяℓιѕιуℓα  ve de sağlıklı bir şekilde вαηα∂α ηαѕιρ єт. (AMİN)