28 Nisan , 2024, 03:44:12

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Bayram öncesi çok önemli uyarılar !

Başlatan **Gül**, 10 Eylül , 2010, 09:15:46

« önceki - sonraki »

**Gül**

Bayramınız Kutlu Olsun !
Bayram öncesi çok önemli uyarılar !
-kapınıza gelen çocuklara 3. sınıf(dandik), samimiyetine güvenip fazla sallamadığınız misafirlere 2. sınıf(normal), ağır misafirlerinize 1. sınıf(pahalı) şeker ve çikolata ikram etmeyin ! (herkese eşit muamele)
-kolonyayı çocukların ellerine döktükten sonra bide kafalarına döküp sırıta...rak sizede küçükken hep o şakanın yapıldığını belirtmeyin. (bu çocuğun umrunda deil, o sadece saatlerce dikmek için uğraştığı ince ve zayıf saçlarının bozulup bozulmadıının derdinde) !
-yine okul çağından küçük çocuklara kağıt ve demir olarak iki para seçeneği sunup kağıt parayı seçtiinde 'çok zeki lan bu nasılda biliyo onun büyük olduunu ha dohtur olacak heral' tespitini yapmayın (çünkü alakası yok. bende hep kağıtı seçerdim ama görüyonuz işte) !
-sabah evin erkekleri bayram namazından döner dönmez kahvaltıyı yapıp anında 'bayram gezmesi'ne koyulmayın ! (daha işi bitmemiş evde pijamayla dolaşan traşını olmamış ev sahipleri var, onlarında elini ayağına dolaştırmayın. biraz sabır)
-20 yaşından sonra babadan para beklemeyin ! (varsa dedeniz ona gidin, o yaş gözetmez)
-bugünün şeker bayramı olduğunu söyleyen çocukları 'hayır çocuğum bugün ramazan bayramı' diye azarlamayın ! (zira onlar için bugün şeker bayramı ve ramazanda sadece 3/D sınıfındaki kel çocuğun adından ibaret)
-bayramlık kadife pantolonu büyük gelen çocuğun paçalarını 4 kez katlamayın ! (çünkü artık bayramlar kışa denk gelmiyo ve çamur olma kaygınız olmasın, çocuğunda estetiği bozulmasın)
-ve son olarak varsa balkonunuz yoksa pencereden şöööyyle bi oturun elinize çayınızı alın, tırın tırın giyinmiş hanfendiler ve yanlarında parlak takım elbiseli herifleriyle dolu habire bi yerlere gidip gelinen sokağınızı izleyin. bu size karnaval tadı verecektir ! (ama bu zevkiniz ansızın çalınan bir zille yarım kalacak. çünkü o şık çiftlerden biri şu anda kapınızın önünde)
-veee büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öptüğünüz yaşıtlarınızında yanaklarına yanaklarınızı değdirdiğiniz nice güzel bayramlara.. Bayramınız Kutlu Olsun !

Alintidir
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


βαlκιz

ben gelen çocuklar için bozuk para ayırmıştım
veriyorum
eşim diyo çikolata ver şimdi herkez birbirine dicekki o eve gidin orda para veriyolar
sende anlamıycan gelen çocuk bidaha gelir diyo gülüyo  :toothy10: :toothy10: :toothy10:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

kapınıza gelen çocuklara 3. sınıf(dandik), samimiyetine güvenip fazla sallamadığınız misafirlere 2. sınıf(normal), ağır misafirlerinize 1. sınıf(pahalı) şeker ve çikolata ikram etmeyin ! (herkese eşit muamele)

çok doğru
küçükken mahallede gezerdik,kötü şeker dağıtırlardı,annmelerle tekrar gezerdik komşuları en güzel şekerler olurdu,tabi anlaşılıyo hemen numara
bide burda marketlerde kilosu 4-5 milyona şekerler var üzerindede çocuk şekeri yazıyo ayıp ayıp :ehi: sanki bayram büyüklerin bayramıda kalitelileri onlar yiyo :ehi:

bebişim616161

e yani ya bayramda iki tane çocuk geldi kapıma bayramınız kutlu olsun dedi bitanesi 2 yaslarında ancak var görseniz okadar küçükki abisine diyo ya sende desene neyse lokum verdim onlara yine gitmediler gözlerime bakıyolar küçük kızın eline 2tl verdimö gitsinler die baktım merdivenlerden asağıya inerken abisi çıldırdı senn 2tl oldu benm yok die küçük kız die olsun be abi sende alırsın baktım olacak gibi değil çocuk dövecek zavallı kızı olana da verdim yolladım eşime anlatıyorum öyle güldükki :toothy10: