27 Nisan , 2024, 11:46:51

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


bakın görün neleri war..

Başlatan Balböceği, 16 Ağustos , 2010, 16:05:04

« önceki - sonraki »

Balböceği

Bu olayın İzmir'de bir hastanede gerçekten olduğu söyleniyor. Pek hikaye sayılmaz ama ..

Kadının biri kocasına rahatsız olduğunu, kasıklarına doğru bir sancı hissettiğini söylemiş. Adam da hastanede görevli bir doktor arkadaşından randevu alıp karısını muayeneye götürmüş. Kadın doktorun odasına girmiş, adam beklemeye başlamış.

Çok geçmeden doktor dışarı çıkmış ve arkadaşına odasına gelmesini rica etmiş. Odaya girdiklerinde doktor "Telaşlanacak bir şey yok" demiş ve eklemiş "ama biraz dikkatli olmanız gerekiyor". Bu sırada elindeki kaptan cımbızla tutarak bir parça göstermiş. Adam "Bu ne ki" diye sorunca, doktor bıyık altından sırıtarak "Prezervatif parçası. Bunu yengenin vajinasından çıkardım. Hafif bir enfeksiyon kapmış. Bir antibiyotik verecem hemen geçer" demiş. Ama bu sırada adam patlıcan misali mosmor olmuş kekeleyerek "Ama, ama ben hiç prezervatif kullanmam ki" diyebilmiş.

Adam ertesi gün boşanma davası açmış ve tek celsede boşanmış. Ancak daha sonra kadın da doktor aleyhinde tazminat davası açmış. Kadının avukatı davada hastanın izni olmadan sırrını başkasına açıklamakla suçlamış doktoru. Gerçekten de hipokrat yeminine göre; bir doktor hastasının iznini almadan bir başkasına açıklama yapamazmış. Kadın yüklü bir tazminat kazanmış. Doktor da meslekten ihraç edilmiş.

✿گสЯเ_ќĮż✿


  
Kalem eğri dilli; mürekkep siyah yüzlü; kağıt iki yüzlü!

Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım?

Balböceği

:opucuk: :opucuk: :opucuk:

Kadin hem kocasini aldatmis hemde o kadar para almis davadan  :suclu:

bebişim616161

yuhhh beeeeeeeeeeeeee  utanmadan birde dava açmıs ama ne komik yaa prezervatif parçası çıkmıs gacıdan demk dostuyla yatarken prezervatif kullanıyolarmıs onasıl yatmaysa kadının içinde param parça olmusss :toothy10: :toothy10: :toothy10:

°o.O євяυ O.o°



:love9:  :love9:   :love9:  :love9:

bebişim616161

yaa ama inanılacak gibi değil aslında

bebişim616161


Balböceği

inan inan her kadin kadin olamaz seytan gibi yani  :ehi: