Kuma Gemisi Yürürmüş de ELTİ Gemisi Yürümezmiş

Başlatan sude, 15 Ocak , 2007, 17:49:07

« önceki - sonraki »

aidata

aha işte hepsinin huyları farklı. benımkı o konuklarda cok karısır ve cımrıdır. ev almaya kalktık almayın nasıl odeyeceksınız dedı.(aldık :) ) bu kıs dınlemek ıcın sehırdısına cıktık (ne kadara gıttınız dedı) işim geregı cep bılgısayarı aldım ( oooo ccok para nasıl aldınız dedi) dıyorum ya kılzar herhalde bana takık bu kadın. bayramda bana hedıye almış cok hosuma gttı ama nasıl verdı bırde onu anlatayım. bayramda el opmeye gıttık . kayınvalıdem benı yatak odasına cagırdı (esım arkamdan geldı ) ben sana bunu aldım ama bılmem begenırmısın dedı ( hep yarım agız soyler) aaa anne begenmezmıyım ask olsun zahmet etmıssın dedım. cantayıda tekrar ben gordukten sonra kutusuna koydu kapının onunde ayakkabılık var oraya goturdu. sonra eltımler geldı akşam gec oldu bız kalktık ama eltıme ne aldı bısey aldımı bılmıyorum.
hep boyle yapar kaynanam eltımı sevmedıgmı bıldıgı için sırf ıskıllendırmek ıcın gızlı kapaklı s cevırır. eltım tabıı benı kapıdan cıkarken paketımle goruyor bısey almamış olmasıda ımkansız yanı.
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

мiŁenα.

mrb arkadaşlar eltımle aram cok ıyı ıkı kız kardes bıle bızım kadar ıyı anlasamaz bırbırımıze benzıyoz baazen kızarım ama cokta sewerımmm :love9: eslerımızın bırbırımıze bıse ddemsıne ızın b-vermeyız cunkı bende de ooda kaynını sewmez kımse kımseyı ssemek zorunda deıll  :dontknow:ama eltım benım ıcın degerlıı onus ewıyrumm :ehi:


:love9: :love7: :love9:


AککORTįє



мiŁenα.

cıdden allah bozmaısn ama benım herkezle aram ıyı eltımle olmaısnmı :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

         caanım eltıcım pazartesı ıkıncı bebeeee gelıyorrr :nazar:


:love9: :love7: :love9:


AککORTįє

Alıntı yapılan: คאşє&๓ยรค - 14 Nisan , 2009, 17:41:55
cıdden allah bozmaısn ama benım herkezle aram ıyı eltımle olmaısnmı :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

         caanım eltıcım pazartesı ıkıncı bebeeee gelıyorrr :nazar:


ohhhhhhh maşallahhh  :nazar: Allah bizede nasip etsin hayırlısıyla    :binkybaby: :amin:


мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


•·.·´¯`·.·• €ß®ULÏ •·.·´¯`·.·•

VALLA BENİM ELTİMİN SAĞI SOLU PEK BELLİ OLMAZ. BİRGÜN DARLANIR ANLATIR HERŞEYİ DİNLERİM BAZENDE DİLİ TUTULUYO HERHALDE KONUŞMAZ TUHAFTIR YANİİİ :cildir:

мiŁenα.

bence o akıllı eltılerden yanııı ısı dusunce ve agızdan alf almaya gelınce benceeebenı eltım ıyıdır hastır maa dengesızdır :hieyt:


:love9: :love7: :love9:


•·.·´¯`·.·• €ß®ULÏ •·.·´¯`·.·•

evet evt aynen dengesiz bana şuana kadar bir dengesizliği yok kaynanama daha çok :BangHead:

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


•·.·´¯`·.·• €ß®ULÏ •·.·´¯`·.·•

evet bana bulaşmasın zaten çalışıyorda araya mesafe giriyor daha iyi zor kızım hepsi eşleri sıkı tutalım da :opucuk:

sedefsahin

merhaba kızlar masallah eltılerıyle ıyı anlsanlara nazar deymesın ıns
bende letımle ıyı anlasıyorum allah bozmasın ama zaten mesafelıyızdır ama sagolsun yurt dısına cıktımı gezıere gıttılermı benı hıc unutmaz ufakta olsa bırsy degtırı ama bend eona oyleyım saun ıcın ıyı alaha sukur allah bozmasın .
zaten ınsanlarla ıyı anlsamka varken sorun yasamak nıyekı ama ıste bazı ınsanlar cok ktu nıyetlı oluyor ya neden oyleler anlamıyorum .
merhabalar

fıstık

Biz eltimle senede 1 yada 2 kez görüşüyoruz kavga edecek durumumuz olmuyo tam tanımıyoruz bile birbirimizi :k06:

Ama iyi biri sanırım tanıdığım kadarıyla ilk başlarda yönlendirmeye çalıştı belkide ben yanlış anladım ama hayatta beni kimse yönlendiremez

tersleyiverdim bi ara şimdi hiç karışmaz bişeyime :toothy10:

oozge

walla kızlar ben eltımı yok sayıyorum dun aksam cam acıktı yusufun pc de abısı almanyada yasıyo cunku yıgenını gormek ıcın actı hemde benı gorup tanısmak ıcındı amaç.
fakat seda henuz 4 yasında o bıle bana neler soyledı neler sordu benı gorur gormez mrb  özge dedı
deniz abıde aynı sekılde  cameradanda olsa bı tanısma nezaketı gosterıldı
fakat eltııııı hıcbıskılde cama yaklaşmadı bıle gormedım bıle slm dahı vermedı.
sesını duyduk fakat  yaklaşmadı

ılk notu verdım bundan sonrada asla muhattap olmam zaten umrumda degıl yani.elti fız gelır bana
hersey tahmın ettgm gbı gıdıo cunku kayınvalıdem  kızım dıye hıtap edıo ama o sadece adıyla bıle anılmıyo gelin dıye bıle söz konusu gecmıyo evdeeee
kayınvalıdemle ıyı olayım eltı umrumda bıle degıl ısterse agzıyla kuş tutsun su dakıkadan sonra. :icon_thumright: :icon_thumright:

goncagul

yok ya eltım cok ıyıdır allah var herseyı konusur paylasırız

tabı sonucta eltı ne kadarda olsaaaaaaaaa