28 Mart , 2024, 18:17:15

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Kuma Gemisi Yürürmüş de ELTİ Gemisi Yürümezmiş

Başlatan sude, 15 Ocak , 2007, 17:49:07

« önceki - sonraki »

aidata

kusura bakma kafamda bır suru sey oldugu ıcın senın ısmını sormadım :):)
siteye yeni takılmaya başladım . işte eltiler gelin kaynana arasındaki ıpuclarına bakıyordum bırden sıteye gırdım. aslında kayboldum.
cok guzel sohbetler ve paylaşımlar var. hosuma gıttı bırden. burada herkes bır konumu acar =?
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

Ada-beste-banu

Canım benim adım Banu.
Eğer Kayınvaliden anlayışlı bir insansa onunla görüş ama mesafeli ol. Ben mesafeli olamadığım için beni çok ezdiler canım. Bizim evliliğimizde hayatımda hep onlar vardı, uzaktan kumanda ile evimizi yönetiyorlardı. ama ben dediğim gibi 2,5 sene dayanabildim ki ben aşırı sabırlı bir insanım. Benim gözümü onlar açtı (maymun gözünü açtı hesabı), ilk evlendiğimiz zamanlar bizi hiç yalnız bırakmadılar. her akşam her hafta sonu bize gelirlerdi. Sanki eşimin bana benimde eşime alışmamamızı istediler ki ben çalışan bir bayanım. İşten eve koştura koştura gelirdim. Onlara yemek yapardım, arkasından çay faslı tabi böreksiz kurabiyesiz olmaz.  :caca:
Eşim hiç bir zaman " hayatım yorulma otur artık " demezdi. ama bir yere kadar bir süre sonra bende patladım tabiii çok geç patladım 2,5 sene. şimdi düşünüyorumda nasıl katlanmışım. şimdiki aklım olsa hayatta katlanmazdım.
Kayınvaliden seni her gün mü arıyor ki senden sürekli aramanı istiyor.
evet canım bu sitede herkes farklı farklı konular açar. güzel ve eğlenceli anlayacağın.
sakın hiç bir şeyi kendinden değerli düşünme. Sen herşeyden ve herkesten değerlisin bunu unutma ve kendini üzme. Kayınvalideni ara görüş ama mesafeni koru canım. O zaman ne eşinin sana bir şey söylemeye hakkı olur ne de kayınvalidenin. Onların ağzına laf verme. Açık gözlü olmak zorundayız ben bunu anladım.

aidata

banucum ne araması kayınvalıde benı hıc aramaz. bazen evı arar ogluyla konusur kapatırkende gamzeyede selam sole der okadar. evlendım 1 hafta balayımız oldu evımıze geldıgım gun cok kotu fenalaştım ve geceyı hastanede gecırdım serumlar,doktorlar,iğneler anlarsın herhalde bir sürü hastalık ancak kayınvalıdem o zaman bıle gecmıs olsun demedı. Hıc evıme gelmez ama ogluyla devamlı konusur ve benı rahatsız etmek ıcın elınden gelenı yapar. br gece esımın cep telefonunu bız fılm seyrederken 25 kere aradı . telefon tıtresımde oldugu için duymadık aslında ben anladım ama acmadım. kaynanm 1 gun sonra onu zıyarete gıttıgımızde benı bır fırcaladı neden telefonu acmıyorsunuz dıye. sasırıp kaldım. zaten esımı cep telefonundan arar evı pek aramaz arasada benım olmadıgımdan emın oldugu zaman arar. anlayacagın esımın aılesı tarafından dıslanıyorum.oyle suskun bırı degılım.ilk zamanlar bende konustum ama konusmalarım pek işe yaramadı maalesef daha cok hırslanıp daha cok evlılıgımı ırdelemeye basladılar. tabıı esımınde her tartısmamızı annesıne anlatması cabası :(  cevap verdıgımde daha cok suçlanıyorum, cevap vermesem cok kırılıyorum ,umursamaz davranamamın nedenı sanırım hala esımın aılesıne durun artık demesını beklemem. boyle bır beklentıde oldugum için zaten sınırlenıyorum.sence eltimler (eltime gercekten sınır oluyorum ve hiç sevmiyorum bunu unutma) bize geldiğinde nasıl davranayım fikir veririmisin . yazdıklarından benden daha tecrubelı oldugunu anlıyorum.
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

öslem

aidata canım yazdıklarını okudum ve gerçekten çok üzüldüm. biz kadınlar herşeyde eşimizden bir tepki bekleriz. işte malesef bazen biz beklesekte eşlerimiz bizim yanımızda olduklarını göstermezler.
canım kaynanana çok sinir oldum gerçekten. benim merak ettiğim eşinle severekmi evlendin acaba?
benim eşim askerde ben şuan kaynananamla birlikte yaşıyorum. elbette bizimde çok sorunlarımız oldu. ama çok şükür kocam hep arkamda durdu. senin durumun bendende zormuş. allah yardımcın olsun.
bak ben senin yerinde olsam kendi sorunumu asla kaynanama ve eltime hissettirmem. yani gıcık oluyorsan bile belli etme derim. gül geç. insanları çıldırtacak ve içten içe kudurtacak en güzel şey onları sallamadığını gösterip gülüp geçmektir.
ya canım senin ailenden kimse sana destek çıkmıyormu? yani seni korumuyormu? ne bilim senin yanında olduğunu gösterseler yaaaaaaa
  

SENİ ÇOKK ÖZLEDİM KOCACIM

Ada-beste-banu

canım yaa. ltinler gelince çok umursamaz davran. Sen çatlayacağına onlar çatlasın canım. sana senin canını sıkıcak  bir şey söylerse gülerek cevap ver. umursamadığını onlara hissettir. çatlasınlar. :icon_thumright:
senin kırıldığını, üzüldüğünü gördükçe onların hoşuna gidiyor anladığım kadarıyla. Buna fırsat verme tatlım.

aidata

Özlemcim oncelıkle tesekkur ederim cevap verdıgın ıcın . annemler herzaman arkamada onlarda aynı seyı soyluyorlar."kızım bosver" annem kayınvalıdemle konusmuyor aradakı muhabbetı kestı.gercekten sınır bır kadın . ancak ben daha bazı konuları asamadıgım ıcın bosveremıyorum sorunum bu. 3 haftadır beynım devamlı konusuyor. iste asıl destek esımden gelmesı lazım o olamyınca ne kadar bosversende kendı kendıme psıkolojım bozuluyor. neyse bu haftanın bıtmesını bekleyecegım bakalım mısafırler gelınce neler olacak. suan sadece esımle zorakı durumlarda konusuyorum. bılıyorum esıne yansıtma dıyeceksın ama maalesef yapamıyorum arkamda olmadıgını hısettıgım ıcınde kendımı bır oyunda hıssedıyorum ve kadın olarak kullanıldıgımı dusunuyorum :( bu dusunce ınasanı cook acıtıyor  :crybaby2:




İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

aidata

oyle yapmaya calışacagım. suan ısın ehlı olmadıgım ıcın bırseye kırıldıgımda maalesefkı hemen suratıma yansıyor :)
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

öslem

canım en ilgisiz kocayı yola getiren hep güleryüzlü olmaktır. erkek ilgisizse sen istediğin kadar surat as anlamaz. ben senin yerinde olsam kocama gider şimdi sarılırdım. öperdim. yarında en sevdiği yemekleri hazırlardım güzel bir sofrada. ne bilim bir film alır ona sarılarak izlerdim. sen yeterki kocana iyi davran belliki senin kocanda çok üstüne düşmüyor. bunun için ya bu deveyi gütmelisin yada gitmelisin tatlım. niyetim kalmaksa kocana şıklıklar yap. biliyorum zor bir durum ama ona böyle davranmak neyi halledecek bunu düşün. sevimli bir kadın ol yanında inan bişeyler değişecektir. tabi hep alttan al demiyorum ama belliki zor bir zamandasın. en azından şimdilik yap bunu ki bu zor zamanı rahat atlatasın. hem sen kocanla iyi olduğun zaman eltinde çatlar. sen eltin geldiğinde kocanın etrafında dört dön. bek ben inanıyorum en azından biraz daha rahat geçecek günlerin. allah yardımcın olsun canım.

bu arada tabiki okuyup seninle dertleşeceğim. biz bunun için buradayız. arkadaşlık için.  :-*
  

SENİ ÇOKK ÖZLEDİM KOCACIM

aidata

Yapmaya calışacagım canım. herseyı denedım içimde kalmasın yarın ıtıbarıyle guzel bır yemek ve ask fılmı. gelışmelerden haberdar edecegım. ozellıklede eltımler geldıkten hemen sonra  :BangHead: insallah yaptıklarıma bırkex daha pişman olmam. banu ve ozlem saolun kızlar ya yalnız olmadıgımı bılmek cok guzel. ıyıkı bu sıtede kaybolmusum . yarın gorumek uzere :wave:
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

Ada-beste-banu

canım her zaman yanındayız. sen yeterki bize güzel haberlerini ilet. Özellikle eltinler geldiğinde   :caca: :caca: :caca:
En iyi yol susmaktır bunu unutma. Onlar senin moralini bozacak bir şey dedikleri zaman sen onlara gülümse, bu onları çileden çıkartacak bak bunu dene.  :toothy10: :toothy10: :toothy10: Onlar yüzünden yuvanı huzursuz etme. Özlemin dediği gibi eşine daha da yakınlaş. bak göreceksin bir süre sonra eşin seni daha iyi anlayacak ve senin tarafında olacak. İyi haberleriini bekliyorum canım.  :flowers:

öslem

canım sonuç haliyle o senin kocan. neden pişman olasınki. dene bir bakalım inşallah senin istediğin gibi bir sonuç çıkar  :amin:
hayırlı haberlerini bekliyorum canım  :opucuk:
  

SENİ ÇOKK ÖZLEDİM KOCACIM

aidata

dun akaşam eve bayagı bır gec gıttım. iş arkadaslarımla şirketimizin bir yemegıne katıldım. akşam onun ıcın bırsey yapmadım ve sıze mesaj yazdıktan sonra yattım. sabah kapıya br not asılmış . "bugun mesaide olacagım . anahtarını almayı unutma . kolay gelsın askım" yazmıs. ee bu akşamda o gec gelır ama dedıgın gıbı yapacagım. bakalım neler olacak. haftaya dogum gunum var bakalım o gun neler olacak. tum gelışmelerden haberdar edecegım. ceteyi kurduk bakalım nasıl olacak :)
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

öslem

olsun bak daha günleriniz var. elbet eline bunun fırsatı geçecek  :icon_thumright:
canım inan inatlıkla surat yapmakla bişe geçmez eline. sende kocana olabildiğince yakın ol. bide bunu dene. ben inanıyorum güzel olacak  :k06:
  

SENİ ÇOKK ÖZLEDİM KOCACIM

aidata

özlemcim. elime fısrat gecncede kullanamıyorum aslında cok cadoloz tuttugunu koparan bırıyım ama iş fesatlıga gelınce bır turlu kafam calışmıyor neyse sızlerden bol bol taktıkler almaya calışacagım bu arada :basardim: kocamla severek evlendık.işte sevdıgımız ıcın sorunlar cıktı. kendı aılesı benı ılk ıstemedı eltımler benden once tanısmıslar ve uzun sure ılışkı yasadılar. ancak biz işi uzatmadan evlenmek ıstedık. galıba ılk sorun buradan cıktı. bız once evlenınce sanırım bunu ıyı nıyetlı gormedıler. maddı durumumuz cok ıyı.evımız arabamız herseyımız var. onlarsa hep problem yasıyorlar. ılk mesajmda zaten yazmısttım eltım fesat oldugu ıcın bası dertten kurtulmaz. ev aldık (onlar kırada) kıskandılar. annem araba aldı bıze (ev almak ıcın esımın arabasını sattık) kıskandılar. bu kıs tatıle cıktık kıskandılar. bense onlar da ınsallah ev alırlar. balayına cıkamadılar "eltıme sıkma canını bır dahakı yaza cıkarsnız sakın sorun etme kafanda" dıye tesellıler verdım. kayınvalıdeme dogum gunlerınde cantalar, bluzler, altın kupeler aldım,kaynımın dogum gununu eltımı kendı evınden alarak kutladım . daha neler neler. şimdi diyorum ki sanane ya neden yaptınkı.
ne yaparlarsa yapsınlar.
allaha sukur ıyı bır ısım var. esımınde aynı sekılde ama huzurum olmadı. belkıde dedıgın gıbı ınsanları cok umursadım. BUNDAN SONRA BANANE deme zamanı kızlar.  :muzz: bakalım bu akşam neler olacak.  ee sizin neleriniz var bakayım bırazda ben sızı tesellı edeyım. esın askerde degılmı? benımkıde yazın gıdecek. nasıl gecıyor gunlerın
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

öslem

canım en azından sen eşinin ailesi için elinden geleni yapmışsın. kaynanana aynen devam et derim. oda anlayacak gün gelince hatasını emin eol.
evet canım eşim askerde. allah izin verirse ağustosta gelecek.  :amin:
canım valla bende eşimin ailesi ile çok sorun yaşadım. ama şimdi aramız çok iyi allahımda bozmasın  :amin:
ben artık onlara nasıl davranacağımı öğrendim. ee kaç aylık evliyim. artık anladım olayı. ben topu eşime atardım önceleri. şimdi gerekmedikçe eşimi katmıyorum ortaya. yani kendi işimi kendim hallediyorum  :icon_thumright:
ben çok şükür iyiyim yani. saol sorduğun için.  :opucuk:
canım inşallah seninde düzenin huzurun olacak. bu hayatta insanlara heleki görüşmek zorunda olduğun insanlara istedikleri gibi davranacaksın. bak ben birde gurbette gelinim. ama artık nasıl davranmam gerektiğini biliyorum
  

SENİ ÇOKK ÖZLEDİM KOCACIM