28 Nisan , 2024, 00:35:00

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Kuma Gemisi Yürürmüş de ELTİ Gemisi Yürümezmiş

Başlatan sude, 15 Ocak , 2007, 17:49:07

« önceki - sonraki »

aidata

ee bende ogrenecegım yavas yavas o zaman. allah tez zaanda kavustursun mutlulugun daım olsun canım. ee benden daha cok tecruben var tecrubelerıne guvenıyorum deneyelım gorelım. 3 haftadır cebelleşıorum su soyledıklerını esım soyle hıc problem yasamayacagız. cunku ıkımızın anlaşamadıgı hiçbir konu yok. senınkı agustosta gelecek benımkıde agustosta gıdecek. ozaman yıne yazarm ban tecrubelerınle destek olursun. pesınden gelıyorum  :toothy10:
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

öslem

tabiki canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. yaşım çok değil. daha 22 yaşındayım. ama hayatta birçok insan tanıdım ve çok olay gördüm. artık tecrübe edindim. benim eşim çok uysaldır. bende eşimle çok iyi anlaşırım. onu çokkkkk seviyorum oda beni seviyor. ben bunu biliyorum ya bana yeter. zaten sen sevgini belli ettikten sonra kocişte bir şekilde sana dahada bağlanıyor. sen eşine ailesi ile ilgili yorum yapma. arkamda ol bile deme. ama olabildiğince sıcak davran. ve eltin geldiğinde eşine karşı çok iyi ol yeter  :icon_thumright:
allah şimdiden kolaylık versin sanada. asker yolu beklemek çok zor. ama sen şanslısın. evin var en azından. eşin uzun dönemmi askerlik yapacak tatlım?
bu arada sormayı unuttum isim neydi  :k06: :k06:
  

SENİ ÇOKK ÖZLEDİM KOCACIM

aidata

İsmim gamze canım. esim kısa donem yapacak ama bılıyorsun ki pek belli olmuyor oyle seyler. okey dedıgın gıbı davranacagım. amin heimize allah sabır versın :) benim yasım 25 bende cok ksı tanıdım. özel bir şirkette yonetıcılık yapıyorum ve 400 çalışanım var. profıller cok farklı herkese nabza gore serbet verıyorum ama aile ıcınde oyun oynanması benı cok rahatsız edıyor. benıde bu hale getırdıler ya helal olsun. Bu bır oyunsa oynayalım tabıı. allah herkese gonlune gore hayatlar yasatsın
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

öslem

canım bak bunu oyun oymanak gibi görürsen yanlış yaparsın. yani istesende başaramazsın. o senin eşin. iyi davranırsan eşini ve huzurunu kazanacaksın. ama öncedende söyledim yanlış bulduğun şeylerde susma yani hep alttan alan taraf sen olma tatlım. ne yapacaksın hayat hepimize farklı sunumlar yapıyor işte  :honk:
ne güzel bak sen çalışıyorsun. en azından maddi açıdan rahatsın. bebiş varmı güzelim
  

SENİ ÇOKK ÖZLEDİM KOCACIM

aidata

Bebiş nasıl olsun canım? esim askere gıdecek gelecek ondan sonra dusunecegız. daha 9 ay oldu evlenelı .tek basıma mumkun degıl oyle bır sorumlulugu almam. işim cok yogun son 1 aydır aslında rahata erdım. bıraz ısımın keyfını cıkarmak ıstıyorum. birazda kendımı degıstırmem lazım tabıı, baksana kaynanamın soyledıgı herseyı takıp bunu evlılıgıme yansıtıyorum en once su kafamdakılerı resetleyıp yenı bır baslangıc yapmam lazım  :love9: Oyundan bahsettıgım evlılıgım degıldı canım yanlış anlaşılma olmasın. Kızdıgım bır seye bıle kaynanam ve eltıme bu gostermemekle ilgili ufak bır oyundan bahsedıyorum yanı dedıgın gıbı tamamıyle esıme destek olup cok fazla eleştırı yapmadan olumlu davranıp dıger anlaşamadıgım kısılere rahatsız oldugumu gostermemekle ılglı  :icon_thumright:
senın bebiş varmı yada agustostan sonra dusunuyormusun. Bu arada sen hep kayınvalıdeylemı kalıordun yoksa esın askerde dıyemı onlarlasın merak ettım
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

öslem

en doğrusu tatlım bırak gerekiyorsa oyun yap gitsin. aman onları taksan ne olur. ben yanlış anlamışım kusura bakma canım.  :-*
bendede bebiş yok henüz. eşim askerden gelsinde bakalım.  :binkybaby: :binkybaby:
canım ben hep kaynanamla birlikte oturdum. kociş askerden dönünce allahın izniyle ev kuracağız kendimize. bizimkisi biraz acele bir evlilik oldu. yani düzensiz demek daha doğru.
allahım herkesin gönlüne göre verir inşallah  :amin:
  

SENİ ÇOKK ÖZLEDİM KOCACIM

aidata

İNSALLAH CANIM.Hayırlısıyla kurarsun yuvanı :) söylediğin gibi yemegımı yapıyorum. 1 saat ıcınde evde olur. gçl evını aldım fılm olarakta. farlı zamanlarda yasayan ve bırbırını yakalamaya calışan bir ask oykusu :) biraz kocamızı sevme zamanı  :aferin:
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

öslem

 :icon_thumright:
hadi bakalım yarın haberlerini bekliyorum canım.
saol bu arada allah razı olsun tatlım.
  

SENİ ÇOKK ÖZLEDİM KOCACIM

aidata

özlemcimmmmm iş tamamdır  :icon_thumright: yemegımı hazırladım. bır guzel yedık sonra guzel bır cay ıctık bıraz sohbetten sonra fılmımızı ızledık ve geceyı tamamladık. Kocacıgım bana sarıldı ve bır daha kavga etmeyelım 3 gundur cok uzuluyorum dedi. cccooookkkk mutlu oldum . sabah (ondan once evden cıkıyorum) benımle kalktı benı ugurladı. akşamada bı yerlere gıdelım havamız degısssın askım dedı. bende sen nasıl ıstersen gıdelım tabııkı kocacıgım dedım. sımdı sıra eltımlerde . ondanda haberler verecegım :))))) tesekkurler canım destegın ıcın  :opucuk:
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

öslem

 :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:
oh ohhhhh ne güzel bak kocişle aranız çok iyi olmuş allah bozmasınnnnnnnn  :amin: :amin: böyle devam tatlım. bu yaptıkların senin huzurun için  :icon_thumright:

hadi bakalım eltinler geldiğindede bişey belli etmek yok. kocişe olabildiğince yakın ol. bak sen sinir yapıp huzurun kaçacağına eltin çatlasınnnnnnn  :hieyt: :hieyt: :hieyt:
  

SENİ ÇOKK ÖZLEDİM KOCACIM

aidata

evet canım aynen devam edecegım. eltımler gelıncede dedıgın gbı kocıse ılgılı olup , olanlara gulup gececegım . zaten olanlardada cok cocuksu :) ooo pazartesı anlatacak coookkk seyım olacak o zaman sıze.
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

öslem

  

SENİ ÇOKK ÖZLEDİM KOCACIM

aidata

:) Ssonunda  geldiler. allahın agrı kesıcı alıp yattım resmen. Hıcbırsey olmamış gıbı davranmaya calışacagım dıye bırturlu susmak bılmeyen eltım benı sınırlendırmeyı bu sefer beceremedı  :icon_thumright: evde tek benım rahatsız eden hıc bana sormadan ve soylemeden mutfagma gırerek kafasına gore takılması ama yok yok aslında o bıle sınırımı bozamadı. Hyatımda bu kadar yapmacık ve basıt bır kız gormedım desem cok ayıp edermıyım?
Sonunda sınırlenmemeye her yaptıgına gulmeyı basardım.  :hello2: kıskanclıktan resmen kudurdu cunku kocacgım bu sefer buyuk bır gelışme saglayarak akşam hıc elımı bırkamadan cay doldurmama bıle yardım ederek benı sasırttı.  :love7: son olarak kapıdan cıkarken esneyerek el sallamam galıba onun sınırını bozdu  :hieyt:
tesekkurer kızlar bu sefer ıstedıgı olmadı. bana destek oldunuz  :opucuk:
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak

oozge

:k06: :k06: :k06: :k06:

way beeee bende merak ettım beklıorumm neler oldu gel anlat dıyordumkı yazmıssın bıle.
cok sevındım wallaaaaa eskısıne nazaran sen degıl onu sinir ettın bırak o kurtlarıyla yaşasın evındee.tamam artık eşinde sana yardım falan edınce dedı bunlar cokkkkkkkkkkkkk mutluuu
bu sekılde rahatsan ıcın huzurluysa aynen devammm derimmmm :icon_thumright:

aidata

hahaha kesınlıkle aynen devam cok cok 2 ayda bır gorurum zaten. kesınlıkle basıt bır kızın yaptıkları nedenıyle evlılıgımı bozmayacagım. allahım kapıdan ıcerı gırereken daha buyuk bır nazarın evıme yerleştıgını anladım ama allahtan heryerde nazar sımgesı vardı. ayy cok komıktı vallahı ama sıze yemın ederım uykudan bayılacaktım. bır de sıgaradan nefret eder. kaynıma sgara ıcmıyormusun dedım. Oda "vallahı sımdı aklımdan gecıyordu " dedı. bende senın aklından neler gectgını anlıyorum ben dedim ve bır gulumseme attım kı hemen kaslarını kaldırdı. kaynımla sıgaramızı yaktık ve sıgarayı pufleye pufleye bogdum kzı. pencereyde actırmadım kı usuyorum yalanıyla bogulsun dıye. hahahaha cookkk sınır oldu ve coook hosuma gıttı kızlar sızlerde aynen bole yapın..
İyi olmak kolaydır zor olan adil olmak