Kuma Gemisi Yürürmüş de ELTİ Gemisi Yürümezmiş

Başlatan sude, 15 Ocak , 2007, 17:49:07

« önceki - sonraki »

sevda

İyi yapmışsın remziye oda anlasın artık ne olduğunu hem dediğin gibi ısrarda etmez artık senin içinde iyi olur... ;)

Almiş'inAnniş'i

Alıntı yapılan: özgül-duru - 27 Kasım , 2007, 22:31:52
hayırdır remziye ne başsağlığı canım ne olmuştukii :icon_scratch:eğer öyle yaptıysa gerçekten ayıp etmiş eltin yaaaa :caca:
yazın babannemi kaybettim canım  :y25:

Alıntı yapılan: sevda - 28 Kasım , 2007, 03:40:34
İyi yapmışsın remziye oda anlasın artık ne olduğunu hem dediğin gibi ısrarda etmez artık senin içinde iyi olur... ;)
ahhh ah sevda
ben nişanlı iken
evlendikten sonra
eltimin annesinin elini öpmeye gittim
5 senedir kadın 1 kez geldi evime
bebeğimin mevlütünde
geçen k.valide diyo ki
ay keşke annenle nazan hanımlara gitseydik (eltimin annesi)
ne işimiz var? dedim
kaç kere gelmiş benim evime?
onun anneme hoşgeldine gelmesi lazım
bizim ne işimiz var orda?
"ahh kızım ben gelme gitme beklesem ona hiç gitmemem lazım!" dedi
ay sendeki de arsızlık o zaman demek istedim ama
bizde adet böyledir, gelene gidilir dedim

duru boncuk

başın sağolsun remziyee :amin:

kaynanada iyi demişsin ay bu kaynanalarda işine gelirse bilmem neyden nem kapar işlerine gelmezse ay ne yapalım kızım derler delirtirler adamı bee :caca:

Almiş'inAnniş'i

AY YOK
MALESEF BENİM KAYNANA BİRAZ ARSIZ  :toothy10:
HİÇ BİŞİDEN NEM KAPMAZ
ASLA ALINMAZ  :ehi:


duru boncuk

ayyy normalde benimkide arsız ama bana gelince osuruktan nem kapar  :violent1:bakalım yakında bir gelini daha olucak onunla ne yapıcak  :cildir:

duru boncuk

yok kız çok aradım ama bulamadım yarın oda moku yiyecek nişanları varmış avlensinde görsün gününüü :laughing7: :laughing7:

yeşil

benim kaynım benden 1buçuk yıl sonra evlendi her ikiside benden 4 yaş küçük kaynım abla diyo eltim kız diyo :) evini benim evimin aynısı gibi döşedi çok sinir bozucu

duru boncuk

allah yardım etsin yeşilcim kıskanç elti hiç çekilmez umarım yakın değilsinizdir en azından :amin:

yeşil


bal küpü

BEN 3 SENELİK EVLİYİM 1 ELTİM VAR O 6 SENELİK  ARAMIZDA 1 YAŞ VAR BNDEN 1 YAŞ BÜYÜK AMA ÇOK İYİYİZ ONU ÇOK SEVİYORUM HERZAMAN ARAR HALİMİ HATRIMI SORAR ÇAĞIRIR EVİNE Bİ GİTSEM NELER HZIRLAR SIF BENİM İÇİN NAZAR DEĞMESİN BİZE :nazar:

sitenizin psikoloğu geldiii

Alıntı yapılan: sude - 15 Ocak , 2007, 17:49:07
KIZLAR benım bır eltım var dusman basına.cok kıskanc fesat ıkı yuzlu dengesız ne konustugunu bılmez yattıgını kalktıgını herseyını anlatan bır cıns.ve ustelık kaynanamda ondan korkar onun her dedıgı olur eltım yokken kaynanam benı arar sorar eltım varken ben aradıgımda nerdeyse nevar nıye arıyon dıyecek kadar bır ses tonunda konusur yanı ıkı kaynanam var bas edemıyorum sız eltılerınızle aranız nasıl anlasıyormusunuz varmı benım gıbı bır sorunu olan.DÖKÜN ICINIZI HADI ANLATIN.BEN ELTIMDEN NEFRETIN OTESI NEFRET EDIYORUM. :protest:
[/quote

aynenn :) benim de bir tane var ama ona eltim diyerek, yakınlık sıfatı vermeyi dahi istemiyorum. eşimle abisi onun fitnelemeleri yüzünden şu an görüşmüyorlar dersem anlarsın zaten nasıl bir tip olduğunu. esasında toplam iki kez gördüm. ikisinde de öyle davranışları varı ki çıldırmamak elde değil. ben yokmuşum gibi davranmalar filan. kafasını çevirip öyle bir geçişi var ki sanırsınız ben sokaktaki dilenci, o ingiltere kraliçesi!! kendisini asil, kendi deyimiyle "prezentabl" birisi sanıyor ve o sürekli bunu ima ederken herkes arkasından dalga geçiyor. kayınpederimi iliğine kadar sömürdüler, adam arabasını bile satmak zorunda kaldı, maddi durumlarına çok lüks kaçacak şekilde bir ev döşedikleri için. kadının tüm derdi sınıf atlamak. kocası 600 ytl maaş alırken hanfendi uçaktan inmiyordu. (ayrıca beğenmez de, thynin koltuk aralıkları çok darmış, sığmıyo tabii o kiloyla) bir de öyle bir özelliği var ki, zar zor, başkalarını sömürerek elde ettiği maddi kazançları her yerde anlatır. burnu büyük havalara girer ki zengin bir izlenim versin etrafa. gittigidiyordan sahte markalı ucuz ürünler alır, etrafa "şu markadan giyiyoruoomm" diye hava atar. (ağzını yaya yaya konuşur zaten) tek birayla sarhoş olur, ertesi günü hatırlamayacak kadar. kendi düğününde bile sarhoş oldu, kendini kaybetti, bütün ilçe onu konuştu. abuk sabuk bir üniversitenin abuk sabuk bir bölümünün ikinci öğretiminde okudu. kasaba bile denebilecek ufak bir ilçede, kayınpederimin evinde bedava oturuyor, yıllarca iş aradı, öyle şanslı ki (çirkin talihi) oraya bir banka şubesi açıldı da iş buldu. onun eşi elektrikçi, benimki doktor. ben psikoloğum, daha mezun olmadan onun iki katı ücrete iş buldum. biz istanbulda kendi imkanlarımızla, kimseye muhtaç olmadan, başta çok büyük zorluklar çekerek ama kimseyi zor durumda bırakmadan bir hayat kurduk, ona iki tane düğün yapıldığı ve birikim tükendiği için bana düğün yapılmadı, hatta teklif dahi edilmedi. ama üstünüm ondan, çatlasın orta yerinden. o kocasından bile büyük, ben ondan 5 yaş gencim, üstelik daha güzelim, daha iyi kazanıyorum, daha iyi yaşıyorum vs vs ... OH BE RAHATLADIM :D

P.S. bu arada yanlış anlaşılma olmasın, hiçbir meslek kolunu veya yaşam tarzını filan aşağılama niyeti içerisinde değilim. zaman zaman bu sebeplerden dolayı bizi kıskandığından bu halini abartıyor diye düşünüyorum. siz ne düşünüyorsunuz sevgili eltizedeler? :))

selinim

merhaba kizlar benim esim tek erkek cocuk yani eltim yok anlattiklariniza bakinca iyikide yok demek geldi icimden insanlardaki bu cekememezlik duygusunu hic anlamiyorum ozgecim mustakbel eltinin burnu biraz havada sanirsam valla kusura bakmasin bende fransadayim ve suna inan turkiyede yasayan turkler burda yasayanlardan cok daha ilerde.yurtdisinda yasayinca niye bu insanlar havalaniyo anlamiyorum ya benimde boyle cok tanidigim var allah uzak etsin  :laughing7:


MISIRLI-GELIN

valla kizlar ben arapca bilmiyorum eltimde türkce bilmiyo hem daha hic görmedim bakalim ízine gidersem taniscaz daha suanda telefonda cat pat olsada konusuyorum esim yardimci oluyo,

belki izine gidip geldikden sora duyarsiniz
arapla türk savasi cikti misirda üyük olay iki elti birbirine girdi [/move]
:toothy10: :ehi: :ehi: :toothy10: :toothy10:

aman allah korusun ne kavgasi kizlar eltilerle iyi gecinin simdi dersiniz hilal senin icin demesi kolay
«« ẰگЌĮм گéήì گèυêУǿŕµм »»

oozge

teyse kızısınız veeee kıskanıo seniiiiiiiii :-ooo
kayınvalıdendede suç var ama
nedemek korkuyo ya eşindede suç vr o cirkineltının
eşi acıcak gozunu gorucek hrseyı. ki kayınvalıden esıyle tartısmasın dıe korkma geregı duymucak.
o korktgunu bellı ederde hersyne he he dıosa ztn o ıyıce cıkar tepeye bnm yengem gbı
annem az cekmediiiiiiiiiii smdıde bn cekıorummmmm. annemı karalamaya calıstılar yıllarcaaaaaaaaaa
smdı sıra bana geldı amaaaaaaaaa babamdan cok korkuyolarrrr babam blıo allahtan herseyı ki açtı gozunu  oda.
ama bnm psıkolojımı bıle bozdular bı ara. neler neler yaşadım yaaaa
lanet olsunnnnnnnnnnn bu eltılerdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :violent1: :violent1: :violent1:
ve cocuklrından.