27 Nisan , 2024, 18:42:35

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Babalardan yardım isteyin!

Başlatan мiŁenα., 03 Ağustos , 2010, 17:18:53

« önceki - sonraki »

мiŁenα.

- Eşinizin tüm yönleriyle bebeğinizin hayatına dahil olmasını sağlayın. Çünkü her zaman eşinizin yardımına ihtiyacınız olacak. Babaların alt değiştirmede daha hızlı olduklarını biliyor muydunuz? Anneler bebeklerinin altını 2 dakika 2 saniyede değiştirirken babalar 1 dakika 36 saniyede değiştiriyor. İşte size eşinizin alt değiştirme görevini üstlenmesi için mükemmel bir mazeret!

- 6 aylık olmasıyla birlikte bebeğinizi sütten kesmeye başlayabilirsiniz. Böylece eşiniz onu beslenme görevinde daha aktif bir rol oynamaya başlar. Bebeğinizi beslerken eşinizin onunla göz kontağı kurması önemli. Bu aralarında bağı güçlendirir. Tabii dikkat edin birbirlerine bakarken kaşıktaki püreler havada uçmasın!

- Yapılan araştırmalara göre babalar çocuklarıyla fiziksel temas kurmaya ve oyun oynamaya daha yatkın oluyor. 8 aydan itibaren bebeğiniz babasının fiziksel temaslarına daha bir karşılık vermeye başlar.

- 10. aydan itibaren bebeğiniz ce-e oyununu öğrenir ve sevmeye başlar. Böylece siz ve babası artık onun vazgeçilmez oyun arkadaşları olursunuz.


:love9: :love7: :love9:


serra_emine

Babaların alt değiştirmede daha hızlı olduklarını biliyor muydunuz? Anneler bebeklerinin altını 2 dakika 2 saniyede değiştirirken babalar 1 dakika 36 saniyede değiştiriyor. İşte size eşinizin alt değiştirme görevini üstlenmesi için mükemmel bir mazeret!

bu konu benımkıne hiç uymuyor..
allahım bır bez degiştırmesını ogretemedım :k06:
ters yapıyor bantlarını ters koyuyor degiştırecek oluyom yaa nerde bunun bandı bakıyom altında ters baglamış oluuor :k06: :k06: çok guluyorum bırde kızıyorum.
yaa hasta masta olsam napıcan dıyom zorda kalsan dıyom ogren dıyorum gosterıyorum tamam dıor.sonra bı bakıyom yıne yanlış yapıyor :k06: :k06: çok komık yaa..ılgısı var tabı ama ben genel olarak yınede daha çok ılgısı olsun ıstıyorum.. bakalım.buyudukçe ılgılenecek gıbı gelıyor bu gunlerde.
O MİNİCİK ELLER O MINICIK BEDEN GÜN BEGÜN BÜYÜYOR BEBEGİM BENİM..AMA SEN HEP BIZIM MİNİCİK BEBEGIMIZSIN TATLIM..