çoooookkk üzgünüm kızlar dersu arkadaşımız bebegini kaybetmiş,,,

Başlatan gülbanu, 14 Temmuz , 2010, 23:09:01

« önceki - sonraki »

н∂vv∂ ツ



Uploaded with ImageShack.us

<<AyBüKe>>

  Geçmiş olsun canım, bundada vardır bir hayır.. Allah'ım tekrar nasip eder inş.  :amin:

°♥°k@rd€L€ñ¬@zr@°♥°

dersucum cooooooooooooooooooooook gecmis olsun nazarami geldin canim ya  :y25: cok uzuldum inan  :y25:  :y25:  :y25: kismet canim boyle azimli olman beni cok mutlu etti rabbim tez zamanda yuzunu guldursun yeniden  :amin:  :amin:  :amin:


:love9: KUZUCUKLARIM RABBIM SIZI KORUSUN :love9:

dersu

amin kardelenim amiiiiiin...
inşallah ya...nazar değildir be güzelim valla herşey olacağına varır kızım derdi rahmetli babam...demek ki yazgı böyleymiş..hayırlısı buydu galiba deyip çalışmaları haman başlattım...

cunfer_u

canım çok züldüm... allahım bird aha yaşatmasın yarabbim... herşeyin hayırlısı canım...  :amin:

gülbanu

Alıntı yapılan: dersu - 15 Temmuz , 2010, 18:46:09
aslında evet ya içimizden biri şöyle altız filan doğursa da aramızda paylaşsak,beneklisi gülbanuya çizgilisi bana alacalısı gültanesine filan :toothy10: :toothy10: :toothy10: :ehi: :ehi: ne güzel olurdu..yokmu bi babayiğit aramızda :ehi: :ehi: :ehi:



:toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

ayyy çok alemsin valla dersucum çok yaşa emi
tamam ben kısmetime razıyım benim bir tane mavi gözlüm var
obürüde ne gelirse bahtıma kaderimee
sonunda o babayiğit ben olacam sanırım
hele biraz daha bekleyeyimde sonra alcam işi elime dersucum benden gelirse babayiğitlik benden sana çift çizgili canım  :opucuk: :opucuk: :opucuk:

dersu

ohh şimdi rahatladım gülbanucum..artık kasmaya gerek yok yani rahat olalım dimi kız...bak söz verdin karışmam,alırım çizgiliyi anında ha :ehi: :ehi: :ehi: sonra yok caydım,yok başkaları da istiyodu,öyleydi böyleydi anlamam... :ehi: :ehi:

❤ հმzεlἶო ❤

dersucum cok gecmis olsun. cok uzuldum.
bildigim kadari ile dusukten sonra 3 ay korunmak gerekiyor yeni bebek denemek icin. bir sonrakini riske sokabilir cok erken olmasi.
yinede sen bilirsin
  :flowers:
  :nazar: :nazar: :love9: :love9:

dersu

mummy cim bu benim diil doktorumun kararı...hemen başla dedi valla...bende başladım.. 40 yaşında olmam nedeniyle bir aciliyetimiz var,doğal yolları 3 ay daha zorlayıp hemen alternatif yöntemlere acil geçiş yapmam gerekiyor sanırım... benim hamileliğim sürpriz olmuştu,normalde aşılamaya geçicektim ağustosta ama doktor doğal yolla 5 ay gibi kısa bi zaman da sonuç aldığına göre tekrar başarabilirsin dedi...ayrıca erken düşük yaşadığım için kendimi çok farklı hissetmiyorum yani iyiyim,sanki adet oldum da bitti gitti gibi yani..içerde bişey yok ağrı sızı filan yok..çok iyiyim yani..

teşekkür ederim ayrıca endişen için.. :opucuk:

Balböceği

Alıntı yapılan: dersu - 15 Temmuz , 2010, 01:45:29
:k06: bu arada doktor ara verme dedi veeeeeeeeeeeeeeeee hemen çalışmalara başladım :k06:..anne olma isteği insana nasıl bir güç veriyorsa artık siz de biliyorsunuz.. :k06:GERİYE BAKMAK YOK ASLA,YOLA DEVAMMMMMMMM... :hieyt:
dersucum noldu ya gecmis olsun uuzlme nolur ara verme gercektende rabbime sigin hayirli evlatlarin olur insallah cnmm  :amin: :amin:

gülbanu

Alıntı yapılan: dersu - 16 Temmuz , 2010, 10:48:24
ohh şimdi rahatladım gülbanucum..artık kasmaya gerek yok yani rahat olalım dimi kız...bak söz verdin karışmam,alırım çizgiliyi anında ha :ehi: :ehi: :ehi: sonra yok caydım,yok başkaları da istiyodu,öyleydi böyleydi anlamam... :ehi: :ehi:





sözüm söz ne veririm ne inkar ederim  :ehi: :ehi: :ehi:
şaka tabiki canım olsun dükkan senin
ama senin bende önce olursa yamalıyıda ben alırım unutma  :toothy10: :toothy10:

dersu

ne demek seve seve gülüm ..yamalının yanında promosyon bile veririm ben sana..

Shadowqueen

Canım geçmiş olsun Allahım birdaha yaşatmasın herşeyin hayırlısı inş. :amin:




♥♥♥gülbeşeker♥♥♥