28 Nisan , 2024, 04:41:30

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


keçi boynuzu kürü uygulayan varmı ?

Başlatan beren naz, 29 Haziran , 2010, 23:25:24

« önceki - sonraki »

beren naz

arkadaşlar keçiboynuzu kürü sperm sayısı düşük olanlar ve hareketsizliği olanlar için birebir diye duydum ve iki aydır uygulamaya başladım  hem sperm miktarını yükseltip hemde hareketli olan spermleri daha da hareketli duruma getirip spermin yumurtaya ulaşmasını sağlıyor böylelece de gebelik oluşuyormuş araştırdım bu kür sayesinde yirmi milyon oaln sperm sayısı bir arkadaşın yetmş milyona yükselmiş aynı şekildde başka birinin hareketlilik oranı yükselmiş ve gebe kalmış kimi üçüncü ayında kimi beşinci kimi ikinci ayında hamiles kalmışlar ben iki aydır uyguluyorum bilmiyorum bir değişiklik var mı ama umud ediyorum bu sorunları yaşayanlar varsa bir denesinler derim yada bu kürü uygulayan varsa buyrun paylaşalım biribimize destek olalım
allah ım herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah....

izemsevi

beren naz nasıl yapılıyorki canım pekmezi içilse etkisi olurmu





beren naz

canım  benim eşinde mi sorun sen de mi sanırım kürü etkili ama pekmessinin de faydası vardır herhalsde

ツgöçmen_54 ツ

ben eşime çakşır suyu içiriyorum canım çok etkili diye duyduk ve aldık 5 litre içildiğinde 100%100 etki gösteriyomuş.. :icon_thumright: :icon_thumright:

izemsevi

canım biz ilk kez bu ay korunmazsız denedik yani şuan için bişey yok ben yunmurtlama döneminde kullanılıyo sandım





beren naz

hayır canım aralıksız her gün kullanıyor nasıl yapılacağını aktaracağım

beren naz

Keçiboynuzu ve sperm hareketliliği
Erkeklerdeki sperm sayısının 40 milyon/ml veya yukarısı normal değerdir. Bu sayı azaldıkça kadının hamile kalabilme olasılığı da azalır. Mühim olan sadece sperm sayısı değildir. Sperm sayısı normal düzeyde (40 milyon/ml ve yukarısı) olsa bile, eğer hareketli sperm sayısı az ise bu taktirde kadının hamile kalma riski de azalır. Spermlerin hareketliliği de önemlidir. Toplam sperm sayısı 7-8 milyon/ml civarında olupta baba olan bir çok insan tanıyorum. Bu nasıl oluyor? Uygulanan keçiboynuzu kürü, düşük seviyede olan 7-8 milyon/ml içerisindeki hem hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayıdaki hareketli sperm sayısını yükseltmekte diğer taraftan da mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandırmaktadır. Normal sperm sayısı oldukça düşük olmasına rağmen, spermlerin belli bir yüzdesinin hareket hızı yükseldiğinden yumurtaya ulaşma oranı yükselmektedir. Bu sayede sperm sayısı normal sayının altında olmasına rağmen hamilelik başlayabilmektedir.

Kür 3: Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
alıntıdır...

beren naz

Alıntı yapılan: göçmen_54 - 29 Haziran , 2010, 23:34:21
ben eşime çakşır suyu içiriyorum canım çok etkili diye duyduk ve aldık 5 litre içildiğinde 100%100 etki gösteriyomuş.. :icon_thumright: :icon_thumright:

canım bu da mı sperm hareketliliği için kullanılıyor öyle ise biz de kullanalım senin eşinin kaç spern sayısı ve hareketliliği?

Dilara Ebrar

bende sadece çakşır suyu ve keçiboynusunu duymuştum.ama çakşır 5 lt kullanılmalıymış :tongue3: :tongue3: :tongue3:
Allahım! Bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme gücü, değiştirebileceğim şeyleri değiştirme cesareti ve bu ikisi arasındaki farkı anlayabilme sağduyusu ver...

asum


beren naz

Cinsel sorunlarınız mı var,cinsel isteksizlik mi duyuyorsunuz yada performansınızı mı arttırmak istiyorsunuz!
İşte bugün aslında bir çok insanın sorunu olan ama bir türlü dile getirilemeyen , bu konuda pek çoğumuzun bilmediği bir bitki türü ile tanıştırmak istiyorum sizleri.
İşte mucize bitki Cakşır!
Cakşır otu güney illerimizde özelliklede Hatay yöresinde cinsel gücü arttırıcı özelliği burada yaşayan insanlar tarafından denenmiş ve etkisi kanıtlanmış bir bitki türü, ayrıca etkisi bazı üniversiteler tarafından toklu hayvanlar üzerinde denenmiş ve cinsel gücü arttırıcı olduğu,sperm sayısını arttırdığı bilimsel deneylerle kanıtlanmıştır.Bu bitkinin yetiştiği yerlerde otlayan hayvanların ikiz hatta üçüz yavruladıkları bilinmekte,cinsellik üzerindeki etkileri de yerli halk tarafından dile getirilmekte ve efsane bir bitki türü olarak nesilden nesile aktarılmaktadır.Bitkinin özellikle afrodizyak bir etkisi olup cinsel güç ve isteği arttırdığı,erken boşalmayı önlediği,yaşlı ve sağlık problemlerinden dolayı ereksiyon olamayan ,cinsel hayatı zayıflamış kişilerde etkili olduğu ayrıca kadınlar üzerinde kısırlığı önlediği,doğurganlığı arttırıcı bir etkisi olduğu rivayet edilmektedir.Cakşır bitkisini aktarlar'dan temin edebileceğiniz gibi internet üzerinden sipariş veren bir çok firmadan temin edebilirsiniz.
Kulanımı: öğüterek balla karıştırıp yenilmesi tavsıye edilmektedir. Bal karıştırıp yemek isterseniz,bir kase bala 1 çay kaşığı (Öğütülmüş olarak) çakşır otunu karıştırıp yiyebilirsiniz
Çayı ise :Çakşır otu kökünden 2 tatlı kaşığı demliğe konur ve üzerine 300-500 ml kaynar su ilave edeilerek 5-10 dakika demlemeye bıraktıktan sonra süzülerek . Sabah ve akşam yemeklerden önce yarım çay bardağı içilir.

beren naz


asum

dün eşiminde sperm sayımı sonuçları geldi hızı ve hareketliliği iyi durumda ancak 1 cc deki sayı en az 30 milyon olması gerekirken bizimki 11.500.000 lerde dün akşam doktora gittik.oda sayı dışında herşey gayet üzel dedi.bu teste bakılarak aşılama deneyebiliriz ama onun öncesinde bu testi tekrar etmemiz gerekir belkide o anki stresten böyle çıkmış olabilir dedi.bende bunun üzerine dün gece keçiboynuzu kürüne başladım allah yardımcımız olsun.aynı anda çakşırıda denesemmi acaba

beren naz

ben de denemelimiyim bilmiyorum
benim eşiminde ilk olduğunda 20 milyon çıktı üç ay klomen kullandı en son 35 milyon oldu ama yine de kalamıyorum hareketlilik düşük diyor bizim doktor üö ay da asist adlı şurubu verdi umut olduğu için bizimle uğraşıyormuş öyle söyledi iki aydır bende keçiboynuzu kürü uyguluyorum şurubu da içiyor ama sonuç yok ne yapacağımızı şaşırdık he bir aktivasyon süresi varmış 20 olması gerekiyormuş bizin 60 mış şurup onun için verildi yani yirmi dakikada sıvılaşmasıs gerekiyormuş bizim altmış dakikada sıvılaşıyormuş sizin hareketlilik kaç ? kaç olması gerekli canım biliyormusun

asum

cnm bizim hızlı ileri hareketlilik %62 doktor gayet iyi dedi sizin kaç