"Bebek Ne Zaman" Sorusundan Nefret Edenler

Başlatan cemresu, 18 Haziran , 2010, 00:28:54

« önceki - sonraki »

ยรlคภ๓คz göภlüm

Ben de  neden kardeş yapmıyorsunuz  sorusundan sıkıldım...  sanki ne zaman olacağına karar verecek onlar :ehi:



esma...

bıze bu tarz sorular hıc sorulmadı neden mı?:))cunku kaynananam bızım dugunde taze hamıleydı :toothy10:onu dogurttum sonra sıra bana  geldı :ehi:ama kızım hıc sevılmedı halasının yuzunden :crybaby2:

nilüfer elif

of bende cok sıkıldım artık bu sorulara bebek ıstedıgımız halde mıllete dusunmuyoruz dıyorum ne yapayım valla özellıkle eşimin ailesı cok baskı yapıyo bu konuda ben calışıyorum kım bakacak bu çocuga deyıp terslıyorum
Aℓℓαн'ιм(¢.¢)ηє σℓυя нαуιяℓιѕιуℓα  ve de sağlıklı bir şekilde вαηα∂α ηαѕιρ єт. (AMİN)

derbeder

cok iyi etmissiniz muhribe, ben olsam esinin yerinde bende soylemezdim aileme. buarada o kadar kolay degil..kac senedir seni gormeyenler sadece evlendigini biliyorlar ve hic bir muhabbetin olmadigi halde bunu soruyorlar. dusunmuyoruz diyorsun ve geciyorsun yaneh. baskada yapacak birsey yok. Rabbimin vermesini bekliyoruz.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

Balböceği

Alıntı yapılan: esma... - 25 Ocak , 2011, 14:05:25
bıze bu tarz sorular hıc sorulmadı neden mı?:))cunku kaynananam bızım dugunde taze hamıleydı :toothy10:onu dogurttum sonra sıra bana  geldı :ehi:ama kızım hıc sevılmedı halasının yuzunden :crybaby2:
Kaynananmi hamileydi yuh  :-ooo

karapnr

bana artık sokakta görenler bile sorucak nerdeyse , sormayan kalmadı   :violent1: :violent1:



Aytii

bana bunu sorduklarında

"neden? senmi bakmak istiyosun?" derdim

cvp gelmezdi tekrar  ;)

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

bende aynı artık evden çıkmak istemiyorum  :violent1: :violent1: :cussing: :crybaby2: :crybaby2:

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

muhribe

kızlar dert etmeyin ya, insanların patavatsızlığının sonucunu niye kendinize mal ediyorsunuz ki? verin ağızlarını paylarını, bir daha gık diyemezler

flowers

:BangHead: :BangHead: :BangHead: ßende artık Çok sıkıLdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

asalet05

Alıntı yapılan: elif35 - 23 Haziran , 2010, 11:59:45
biz evlenir evlenmez kaynatam bebek istemiş kaynanam öyle anlatıyordu neymiş elalemin sümüklü çocuklarını seviyorlarmış kendi torunu olsunmuş eşimde kalktı "ben kimsenin çocuk yap demesiyle yapmam ne zaman hazı hissettik kendimizi o zaman yaparız "dedi kaynanama oohh dedim içim rahatladı çevrede komşular yok mu bebek yok mu falan derlerdi daha istemiyoruz yeni evlendik derdim yalan da değil yani biz eşimle nişanlıyken konuştuk 1 yıl yapmıycaz diye 1 yılın sonunda hamşle kaldım ama maalesef 6 haftalıkken düşük yaptım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 40 gün var doğumuma kaynatama gelince torun yok mu diye sormasını bilen adam hamile kaldıüımdan beri bir eksiğin var mı diye sormadı ilk 3 ay düşükı tehlikem var diye yattım sürekli bir kere bile çocuk yok mu diye soranalr halin nedir diye sormadı laf söylemeye gelince bol bol bulurlar ama iş icraate gelince kimsede tık olmaz bende böyle olunca iyice sinir oluyorum ve soğuyorum o insanalrdan  :cussing: :cussing:


ah çok haklısın bende benzer durumdayım 3 aylık evli iken babam vefat etti bana babana bi torun veremedin diye başıma kaktılar evlenmeden çncemi gerdeğe girecektim bilemedim. geçenlerde kaynanam ben kiracının çocuğunu niye seveyim dedi sizinkini seveyim hergün yanına gitmekten bıktım dedi ağzıma geldi sevme mecbur değilsin banane gitme diycektim sustum. ya ben istemezmiyim bebeğimin olmasını benim 2 aylık hamileliğim oldu kalbi durdu bebişin çok üzüldüm zaten bana yetiyo bu acı destek olacakları yerde düşman oluyolar.benden sonra evlenenler 2. çocuğu doğuruyo ama ben sabrediyorum. Allah' ım hayırlısını versin hepimize.
Allah herkesin gönlüne göre versin...

fıstık

ÇOK ŞÜKÜR IŞILIM 2. YAŞINA GELDİ :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

2.Yİ NE ZAMAN DÜŞÜNÜYORSUN HEMEN YAP ARADAN ÇIKSIN DİYENLER GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR :caca:

İÇİMDEN KOCAMI HADIM ETTİM 2. FALAN YOK DİYESİM GELİYO :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:


GÜL GÜZELİ

SORMAZLARMI DAH Bİ YILLIK EVLİYİM MİLYON KERE DUYDUM "BEBEK YAPMIYOMUSUNUZ" "YOK BİZ DÜŞÜNMÜYORUZ" "AAAA BİŞEY Mİ VAR YOKSA?" TÖBE TÖBEEEE İNSAN EVLİLİĞİNİN TADINI ÇIKARAMAZ MI KARDEŞİM YAAA SİNİR OLUYORUM BU ZİHNİYETE  :cussing: :cussing:

muhribe

2. yapın aradan çıksın ne ya?! kedi yavrusu mu?