Iki melek Bir Seytan

Başlatan **Gül**, 20 Mayıs , 2010, 14:36:58

« önceki - sonraki »

**Gül**

Bolum basligini gorunce kendimi yazmaktan alamadim.
Birkac ay kadar once calistigim markete musteri olarak gelen kadindan bahsedecegim. aslindan kadindan cok seytan demek daha uygun olur onun icin  :violent1:
iki cocuk annesi olan bu kadini hergun gorurdum ama her gorusumde de mahvolurdum. Yaninda ki iki  melek icin  :crybaby2:
birisi 3 digeri 4 yaslarinda iki kiz cocugu. Ama surekli annelerinden siddet goren iki melek. kadini ilk gordugum gun o kucucuk melege yaptiklarini gorunce hafizama kazindi zaten kadin. Ve sonrasinda  Kadini her gordugumde ya kizlari hirpaliyor ya bagiriyor ya cekistiriyor oluyor. Ozellikle de buyuk olani (ki o da en fazla 4 yasindadir) her firsatta hirpaliyor.  :cussing: :cussing: :cussing:
Kiyamam o minigi ne zaman gorsem hep agliyor oluyor  :crybaby2: Ya bir insan oz evladina nasil yapar bunu. Birak kendi cocugu olmasini insanin en azili dusmaninin bile cocugu olsa yapilmaz bu o masum yavrulara.
Yaa bu cocuklarin psikolojisi ne olacak nasil bir cocukluk donemi geciriyor bu yavrular. Ilerde nasil hatirlayacak o cocuklar bu donemleri ve kisilikleri nasil etkilenecek. Allah'ima herzaman dua ederim isteyen herkesin kucagini doldur, cocuk sevgisini yasat diye ama boyleleri icinde Allah'im boylelerine verme demek geliyor icimden.
Uffffff aklima geldikce deli oluyorum yine. :BangHead: :BangHead: Simdi kadini ne zaman gorsem bogazina yapisasim geliyor. seytan gormus gibi oluyorum  :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


мiŁenα.

canım her çocuk doğuran malesef anne olamıyor... :icon_pale: :icon_pale:

üzüldüm bende ama yapacak birşey yok rabbim ıslah etsin inş :amin:


:love9: :love7: :love9:


can yine cannnn

çocuklarına yaptığı işkencenin yarısını yapsınlar ona bak bakalım bir daha yapıyomu
zavallı bunlar başka bişey değil  :violent1: :violent1:
can dediklerim....

**fatoş**

hastamıdır nedir sağlıklı bi insan bunu yapamaz çocuğuna allah ıslah etsin böylelerini  :violent1:

Balböceği


DER!N

Yapacak çok şey var arkadaşım, kadını tanıyorsun ya da biliyorsun yaşadığı yeri.
Bir dilekçe yaz  bulunduğun yerdeki karakola ver bak neler oluyor.






) SaMiRa (


**Gül**

Alıntı yapılan: GülfeR_ - 17 Ağustos , 2010, 12:16:02
Yapacak çok şey var arkadaşım, kadını tanıyorsun ya da biliyorsun yaşadığı yeri.
Bir dilekçe yaz  bulunduğun yerdeki karakola ver bak neler oluyor.


Haklisin Gulfer. Bende cok dusundum bunu ki eger sosyal hizmetler bunu duyarsa aninda alirlar zaten kadinin elinden o cocuklari. Ama Kadini tam olarak tanimiyorum sadece calistigim markete gelirdi simdi de sokakta carsida goruyorum. Nerde oturdugunu kim oldugunu da bilmiyorum  :dontknow: :dontknow:
Ha birde su var eger bilseydim de sikayet edermiydim ondan emin degilim iste. 2 kucuk cocugun ailesi olmasina ragmen yuvalarda buyumesine de vicdanim el vermezdi herhalde. Tek yapabildigim dua etmek oldu Allahim o kadina akil fikir versin diye  :sad1:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


DER!N