Doğumu haziran temmuz ağustos 2008 olan anneler neredesiniz

Başlatan mavili, 24 Mart , 2008, 23:25:12

« önceki - sonraki »

ecrin merzam

evet tubacım 2 li test ya ben hiç sağlık ocağına gitmedim zaten 6 ayıma kadar sürekli kontrol altındaydım sorunlu bi gebelikti o kadar çok kan aldılarki sağlık ocağına gitmek istemedimde açıkcası dr tetanoz aşısı için tarlada doğum yapmayı düşünmüyosan gerek yok dedi benimde işime geldi tabi  :suclu: :suclu:

yasemincim hoşgeldin canım  Allah tamamına erdirsin inş :flowers: :flowers:


tubis

tamam anlaşılan forum olaylarına biraz yabancısın. alışana dek idare ederiz değil mi ösgeeee  :D :D :D :D :D :D :D


yasmincim tamam önemli değil takma kafana..  ayferle görüştüğünüzde sana olayı iyice anlatsın daha da seri bir şekilde kullanırsın zatn daha sonra . ok.

bende ilk tahlilerimi haziranda yaptırmıştım doktorum yazmıştı.hepsi normal çıkmıştı ama üstünden 2 ay geçtiği için sağlık ocagındaki doktor tekrar yaptırmamı söledi. çünkü hamişken değerler çok çabuk değişebiliyor.

Kayram

slm hosbulduk tesekkür ederim handancim. dün eyfer göstermisti ama girmemis demekki beynime benide yanlis anladilar sanirim üzüldüm yaaa.

ecrin merzam

yasemincim olsun canım ya üzülme hepimiz geçtik bu yollardan alışırsız zamanla takma kafana hem hamişsin üzme kendini sakın  :flowers: :flowers:

bu arada adım havva canım

oozge

yasemın yanlış anlamak degıl canımm.alışık olmadıgımızdan burda cevap verılmeme şansı olmas eger oluosa bıl kı kırgındır yada konusmuodur fln fılan ole bı durumda olmadı hıc gercııı. ben kendı adıma söleyım dusundm dha yenı geldı acaba kırdıkmı bısımı dedık dıe dusndm bna cvp gelmeyınce hadı onu bırak havvaya cvp yazmasan yne tmm dıcemm bnı es gecmıo ama  neysee
alışırıs cnm sen ogrenene kadar.
zmanla dha pratık olusun bı sure forumda takılırsann...
handanın ddgıde dogru ordan takıp edeblrsın yenı msjları.
wlla bn bısure gıremedgm zmn tek tek okuom yabanclık cekmemek ıcın tkarra konuya. ve sırayla toptan msj yazıom snde formatı cabuk kavrıcan bak burdaa . :icon_thumright:

tubişimmmmmmm :opucuk: :love9: alışalım anacımmm sorun deell

ecrin merzam

ah tubacım bilmemmi hamileyken değerlerin çok yükseldiğini benimde troid lerim yükselmişti salak dr bana (bide bu çok ünlü uzman bi dr ) zehirli guatr teşhisi koydu ve 2 aylıkken bebeğimi aldıracaktık az daha  :y25: :y25: :y25:
çok şükür Allahıma hiç bi sorun yokmuş 5 özel dr sonra öğrendik tabi  :cildir:

Kayram

insallah tugbam yaza yaza ögrenicem. tahlilleri seker falan varmi diye istiyorlardir normal.                                                                                                                                      tanistigima memnun oldum havvacim biraz unutkanim galiba.                                                                                                                                                      yazmada bir problem yokta bulana kadar sayfayi 2 saat geciyor :ehi: :ehi: ben kolay kolay kirilmam kizmam. ögrenicez iste aciklaman icin tesekkür ederim özgem

tubis

tabiki ösgecim idare ederiz tek soru bu olsun yeterki . ;) ;) ;) ;) ;) ;)


ayy cnım.iyikide başka doktorlarada görünmüşsün. hemen birirnin dediğini yapmamışsın.Allah korusun yaaa, valla doktorlarada gücen olmuyo artk iyi diyosun prof diyosun başka yere gitmiyosun onlarda böle yanlış teşhis koyduklarında hepsinden soğuyosun.

çok şükür bebeğin seninle ccanım. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

oozge

rica ederimm yasemıncımmm hıc onemlı dgl bnde buraya geldgmde okdr karısk gelmıstıkııı smdııııı gözum kapalı her konunun yerını her sohbetı blıorumm :k06:
snde öle olucann

eee snn safak kaçç???????
yazalım onudaaaa

havvacımm ayfercımmm ve tubişimmmmm cnm akidişlerimmm  nbrrr :wave: :wave: :wave:
:ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
1 kısı dha eklenıoooo safagaaa onunuzemı gecıcek bılmemm :k06: :k06:

oozge

Alıntı yapılan: tubis - 08 Ağustos , 2008, 14:19:26
tabiki ösgecim idare ederiz tek soru bu olsun yeterki . ;) ;) ;) ;) ;) ;)


ayy cnım.iyikide başka doktorlarada görünmüşsün. hemen birirnin dediğini yapmamışsın.Allah korusun yaaa, valla doktorlarada gücen olmuyo artk iyi diyosun prof diyosun başka yere gitmiyosun onlarda böle yanlış teşhis koyduklarında hepsinden soğuyosun.

çok şükür bebeğin seninle ccanım. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

haklısın tubişimmmmmmmmm :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Kayram

safak daha 12 haftalik bebegim. birde oglum var 8 aylik adi kayra

ecrin merzam

sağol canım ya evet çok şükür benimle Allahım kimseyi evladıyla sınamasın  :amin: :amin:
evet kesinlikle 1 2 dr dediğiyle bişe yapmıcaksın hepsi farklı şeyler söylüyor  ???

ösgecim iyiyim canım kim geliyo kaç günü var kızmı erkekmi  :k06:

tubis

valla ösge yasemin 12 haftalıkmış günü varmı bilmiyorum ama bende yarın tam 12  hafta dicem. heralde biz yaseminle, selmayla emoş gibi iyi bir çekişicez. yaşasın bana rakip çıktı :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

Kayram

hadi bakalim kim daha hizli olucak bu sayfa cok hosuma gitti hepinizi cok sevdim



oozge

tubişimmm --->evet wlla tam rakıp tubısımm heeeee bıkaç gun var arada demii
havvacım ----> cnm yasemının bebıs gelıcekmış de amma sabırsızsın ayolll cınsıyet bellı deel dhaaa 12 haftalıkk yaww :laughing7: :laughing7:
siz ozmana dogurmuş olcaksınızzz ooo hemde kaç aylık olck bebıslerınız ve tecrubelerınısı soylersınız artık.tubısle yasemın kıyasıya rekabet ederken :ehi: :ehi:
yasemıncım---> allah bagıslasın cnmm allah tez zamanda sağsalim dıger bebısınıde kucagına almak nasıp etsinn :amin:
aralarndada  yas farkı olmucak ne guzell yaaa
ama zorlanmıcakmısınnn bu sklde dıgerıde dha ck kucukk
valla tebrık ederım ıyı bı cesarett :aferin: :aferin:

bı yenı uye dha vardı oda kayra dı bebısın adıı
nednse ck begendm ben bu ısmı ya ck hosuma gıttı
anlamı neymişşşşş????