Doğumu haziran temmuz ağustos 2008 olan anneler neredesiniz

Başlatan mavili, 24 Mart , 2008, 23:25:12

« önceki - sonraki »

sevda

MAVİŞTEN HABER ALANINIZ VARMII KISLARR MERAK EDİYORUM ONU YAAA... :-\

Ecrin57

mavisim nerelerdesin umarim iyisindir kizinla dinleniyorsun tahminim kendine iyi bak canim dikkat et dualarim seninle :amin:

Ecrin57

sevdacim tahminim istirat ediyordur sol tarafina yatmasi ni soylemisti doktoru onun icindir dinleniyordur merak etmeyin onun icin en iyisi bu suan dualarimizi eksik etmeyelim arkadaslar :amin:

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

OSKİİİ KAFANI GÖZÜNÜ YARARIM BAKK DELÜÜ SEN SANKİ BENİ GÖRDÜĞÜNDE YÜZÜME BAKIYON VEYLİN NERDE CEYLİN NERDE DEMİYONMU YALANCII  :k06:   :k06:

oozge

BAK BAK BAKKKKK  konuş konuşşşşşş bnde açayım agzımı konuş sennnnnnnnnnn kızzzzzzzzzzz ben elalemın cocuguna gıtmıom ya zuzumun cocuguna gıdıom he sen he o ne farketcekkk he zuzum demısım he ceylınım demişim..
untma snın yern hrzmn frklıdırrrrrrrrrr.... ve kmsede alamaz o yeri
ama ceylın yerlestı bıle sankinim o yere :ehi: :ehi: :ehi:

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

OSKİMMM ZATEN SIRF CEYLİNE İZİN VAR CANIM BAŞKASI OLSA ÇOK FENA BOZUŞURDUKK HAAAA ŞİNDİ ANNEM ARADI CEYLİNE AYAKKABI ALMIŞSIN HEM DE SPOR AYAKKABI  :opucuk:  :opucuk:  :opucuk:  :opucuk ÇOK SAĞOL Bİ TANEMM AMA Bİ DE ONLARI KENDİN GETİRSEN SÜPER OLACAK HEM SENLE KAYNATÇAĞIM ÇOK ŞEY VAR UNUTMAAAAAA.... :k06:  :k06:

emosum

evet sevdacım melisanın dediği gibi istirat tedir cünkü dr sürekli uzanmasını sölemişti galiba
ama ben arkadasımı cok özledim ya burda yoklugu belli oluyo
:'(

tubis

kıslar misafirlerim çarşıya çıktı bende ayaklarımı uzattım yatoıyom  yaaa ne yorulmuşum ama uzanınca açıkıyor yorgunluğum..

mavişiö forumu yeni okuyabiliyorum canım. sen o tatlı canını sıkma sakın. üzülme bak inan eloş çok güzel bir şekilde gelecek senin kucağına. tek derdi suyunun azalması olsun hayatım herkeste görülebilen sorunlar bunlar. bak arkadaşlarınında dediğ gibi onu sen doğduktan sonra öyle bir beslersinkiiiiiiiiiii   tosun gibi olur. tosuncukta önemli değil bunu sende biliyorsun sağlıklı olsun yeter değilmi canım.


sen çok bilinçli bir annesin.duygulu olmanı anlayabiliyorum. ama bebeğin için rahat hissetmen gerek.doğun öncesi ve sonrasında sıkıntı çekmememn için hayatım.


sen herşeyin en iyisini bilirsin bitanem. kafana takma içini ferah tut. dualarımız  hep seninle. çok öpüyorum sizi  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

bizi habersiz burakma :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

emosum

özge sende hiç belli etmiyon zuzunun papucunu dama attıgını :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

emosum

tubiş uzanınca yorgunlugun acıkıyor olmus ya 2 saat anlamaya calıştım ya  :toothy10: :toothy10: :toothy10:
sıcaktan mayıstım galiba anlayamadım :toothy10:

tubis

 :k06: :k06: :k06: :k06: :k06: :k06:   ayyyhhhhh klavyem sürçmüş şekerim yorgunluktannn.
uzanınca yorgunluğum çıkıyor deyecektimmm  :laughing7: :laughing7:

tubis

ya kıslar bişi sorcammm. 9 haftalık bebeğin kalp atışları duyulur mu?????

emosum


tubis

yaaa az önce farkettim  de elimi  sağ ve sol kasığıma koyduğumda böle pıt pıt pıt bişiler atıyo. acaba dedim kalp atışları mı..   kardeşim kasların çalışıyordur diyor  ;D ;D ;D   damarda atıyo olabilir mi acaba çözemedim yaaaa  :'( :'(

emosum

 :toothy10: :toothy10:  tubiş bende öyleydim hatta diyodum eşime bak siz anlamassınız ben anneyim anlarım bu bebegimin kalp atısları diye :k06: :k06:
ama daha erken tatlım bunu anlamak için :opucuk: