27 Nisan , 2024, 09:29:32

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Bir hediye nasıl cinayete dönüştü?

Başlatan Balböceği, 11 Mayıs , 2010, 16:57:29

« önceki - sonraki »

Balböceği

Anneler Günü'nde aldıkları hediyelerden dolayı tartışan karı kocanın 'Annene kalitelisini, benim anneme kötüsünü aldın' tartışması kanlı bitti. 29 yaşındaki koca mezara, 20 yaşındaki kadın ise hapse gitti. Geride 3 aylık bir bebek kaldı.


Denizli'de, dün 'eşi ve çocuğunun gözü önünde kendini göğsünden bıçaklayarak intihar ettiği' ileri sürülen Hakan K'nın, Anneler Günü hediyesi nedeniyle çıkan tartışmada eşi tarafından öldürüldüğü belirlendi.

Alınan bilgiye göre, intihar iddiasını şüpheli bulan polis, ölen Hakan K'nın (29) eşi H.K'yı (20) gözaltına aldı.

Polis ekipleri, sorguladıkları genç kadına, 'ölmeden önce eşiyle konuştuklarını söyleyerek' olayı  bir de kendisinin anlatmasını istedi.

Bunun üzerine kocasını kendisinin bıçakladığını ağlayarak itiraf eden H.K'nın, Anneler Günü dolayısıyla, kendisinin ve eşinin annesi için aldıkları hediyelerden dolayı aralarında tartışma çıktığını anlatarak, ''Birlikte alışveriş yaptık. Kendime bir şeyler aldım. Anneme ve kayın valideme de hediye olarak eşarp aldım. Eşim, 'kendi annene kalitelisini, benim anneme kötüsünü aldın' diye benimle tartışmaya başladı. Yemek yapmak için mutfağa gittim. Peşimden geldi. Elimde bıçak vardı. Bana, 'O bıçak öldürmez bunu al' dedi ve eline aldığı bıçağı bana verdi. Ancak tartışmamız hala devam ediyordu. Korkutmak için bıçağı üzerine doğru savurdum, göğsüne isabet etti. İsteyerek yapmadım, sadece korkutmak istemiştim'' dediği öğrenildi.

H.K, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Denizli'de tatlıcılık yapan Hakan K'nın (29), Anafartalar Mahallesi 2133 Sokak'taki evinde eşi H.K (20) ile tartıştığı, daha sonra sinirlenerek üç aylık kızı Sevim Nur'un da bulunduğu ortamda meyve bıçağını göğsüne saplayarak intihar ettiği iddia edilmiş, Hakan K. eşinin çağırdığı ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırılırken hayatını kaybetmişti.

AA


Balböceği

Rabbim sen kendini bilmiyenler karsilastirma olay bi hediye diyor ama kesin baska seylerde vardir  :-ooo :-ooo