sezeryan sonrasi iliski ve hamilelik arkadaslar yardimm??

Başlatan seruven, 08 Mayıs , 2010, 16:40:06

« önceki - sonraki »

seruven

selam bwn araniza yeni katildim adim esra, eskisehirde yasiyorumm.. sezeryan olali 25 gun oldu kanamam bitti ve esimle ilski yasadimm korunmadik ve bosalma oldu.. acaba hamie kalma durumum olabilirmi yani aslinda hep korunurdukk ama uzun zaman iliskiye girmeyince dun birden oldu diyebilirimm  :-\ :-\ doktoruda arayip soramiyorum kizar belki diyee.. buraya yazmak istedimm sagolun simdiden.. :sad1: :sad1: :sad1:

βαlκιz

kalabilirsin gibiii
kalınır yani kanaman bitmiş bekleyip görcen  :dontknow:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

AککORTįє

evt olabilir  :-\

doktoru arasan da diyeceği şey belli

aynen gülşahın dediği gibi yapacağın hiç bişey yok bekleyeceksin


seruven

peki arkadaslarr gebelik testi alsam birkac gun sonra yapsam cikarmi yahut kan testimi yaptirmaliyimm.. :icon_scratch: :icon_scratch: off moralim cokk bozukk :crybaby2: :crybaby2:

βαlκιz

:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

seruven

adet olmadimki daha.. sezeryan sonrasi kanamam bitti yani sezeryan olali 25 gun oldu daha.. dun iliski sonrasi biraz kan geldi sonra yine gitti.. bugunde yokk kanamam.. boyle yani

βαlκιz

hım belki hamile kalmassın kanaman bitmemiştir belki
ilişkiden sonra az kan geldi diyosun ya belki bişey olmamıştır
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

AککORTįє

sen 1 ay sonra test alıp yap yada kesin sonuç için kan tahlili yap



seruven

ewet birkac damla kan geldi ben boyle bir sey yapmazdim ama kendime cokk kiziyorumm.. umarim hamile degilimdirr kizim daha 25 gunlukk. baskada istemiyorum simdilikk.. sagolun yinede cevaplariniz icin... bu donemde rahim tekrar eski haline donuyor bildigim kadariyla 6 haftayi buluyorr belki hamile kalmam tekrardan.. buna psikolojik olarak hic hazir degilimm..

peki adet olmadim henuzz yine eskisi gibi kasik agrisi adet agrisimi hissediliyor dogumdan sonra adet olmaya yakin nasil oluyorr???

AککORTįє

aynen öyle. adete yakın zaman adet olacakmışsın gibi ağrıların olur


ertl

doğumdan sonra eğer sadece anne sütü veriliyosa yani bir çay kaşığı su bile verilmemişse hamile kalma ihtimalı sıfır uzman tv de izlediğim dr böyle söyledi
:-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\


gülay t.

Serüvencim, ben de bir doktordan dinlemiştim özellikle ilk 6 ay anne bebeği emziriyorsa ve adet de olmamışsa hamile kalma ihtimali  çok çok düşükmüş. Ama günde en az 5-6 kez emziriyor olmak lazımmış. Ben hamile kalma ihtimalin olmadığını düşünüyorum ama ilişkiye girmek için erken bence. Kanamanın bitmesi yeterli değil ilk 40 gün doktorlar da pek önermiyorlar ilişkiyi rahmin toparlanması açısından. Gerçi ben normal doğum yapmıştım doktorum bana böyle dedi bilmiyorum sezeryan için fark eder mi.