Ellerimizle Ordugumuz orgu modelleri...

Başlatan -Butterfly-, 21 Mart , 2008, 17:57:33

« önceki - sonraki »

ARMAĞAN

BU ŞEYDACIMIN YOLLADIĞI PANTOLON

[eklenti yönetici tarafından silindi]

ARMAĞAN

BUDA YİNE ŞEYDANIN YOLLADIĞI BADİ

[eklenti yönetici tarafından silindi]

emosum

sarı eteğe bende bayıldım cok güzel olmuş ellerinize sağlık :flowers:

Tebessüm :)

armağacım örgüler bir harika, hele senin ördüğün hırka pek şık. şeydanın gönderdiği ciciler de çok güzel, güle güle giysin zeynomuz. hazır resim eklemeyi öğrenmişken zeynonun yeni resimlerinden de eklesene?ben zeynoyu hep tickerdaki haliyle hatırlıyorum, halbuki koca kız olmuştur ;) :opucuk:

busegülüm  :k06: kurbağalı şapkayı ve içindeki tavşanı yirimmmm :hungry: tütütü maşaAllah :nazar:

sevda

Dünüşümm ellerine sağlık ne güzell olmuşş bunlarr böylee ama ben eteğe bittimm valla kızım olsaydıı yaaaaa.... ;)

bengü

armagancim ördügün hirka cok güzel ayyyyyyy cocuk olasim geldi etegi görünce ya kendimede örsemmi acep :tongue3:cok güzel örmüssün ellerine saglik zeynep cok sansli böyle becerikli annesi var.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

Tuana'NIN ANNESI TUBIS

ablam ya ben bu kurbaga sapkasina bayildim cok guzel olmus ama pembe rengi begenmemissin sapkanin uzerinde bence cok yakismis civil civil bir sapka olmus ellerine saglik iyi gunlerde taksin sapkasini melegim becerikli ablam benim yaaaaa :opucuk: :opucuk:

sevdosum senin paspaslarin cok guzel harika cok sik durmus banyoda belki bende orerim ilerde ama ilk olarak ilham gelmesi lazim bana ki orgu isine baslayayim ama ellerine saglik canim cok guzel olmus boncuklar koyayimda nazar degmesin benim becerikli arkadasima :nazar: :nazar: :nazar:

armagancigim orgulerin cok guzel ozellikle etege bittim ben ama benim gozume biraz zor gibi geldi bu model ama cok sirin gorunuyo gule gule eskitsin kucuk prenses hirkasini ve etegini ellerine saglik  :)

becerikli hatunlar sizi ben buraya gelince kendimi cok beceriksiz hissettim simdi bende 10 parmaginda 10 marifet olan hatunlardan olabilirmiyim acep birazda olsa sansim varmidir sizce cok kiskandim ben bende orgu ormek istiyorum bebisime boyle guzel sapkalar etekler ormek istiyorum ama nerde bende oyle kabiliyet yokki :'(


-Butterfly-

Alıntı yapılan: Tebessüm :) - 25 Mart , 2008, 22:51:25

busegülüm :k06: kurbağalı şapkayı ve içindeki tavşanı yirimmmm :hungry: tütütü maşaAllah :nazar:

Aysegul - Busegul  ayhh cok hosuma gittiiii  :love7:

Ye teyzesi  sana feda olsun, ama bende yakisikli Yagizimi yerim haberin olsunnn  :hungry: :hungry: :hungry:



-Butterfly-

Tubisimm, senin zaten 10 parmaginda ,10 marifet var ama sen farkinda degilsin.Yavas yavas , kesvedeceksin !! Ama kesvetmek icinde , biryerlerden baslaman gerek hayatim  ;) 

Canim o kurbaga sapkadan insallah, tuanamada pembe kurbaga sapka orucem. Artik ne zaman olur bilmiyorum ama en kotusu orup belki k.validemle yollarim. Artik sen  Tr ye gittigindemi alirsin ,yoksa yollarlarmi bilemiyorum. Ama bildigim bir sey varki bundan sonra tuanaya aldigim her seyi 1 yas buyuk alicamm  :k06:  Birde o pembe cok pembe oldu tatlim, daha farkli bir ton kullanmaliydi ama ipm yoktu  :-\ Yavru agzi hos olur gibi geliyor  bakalim denicem ip bulursam eger,guzel olursada o pemmbeyi cikarticamm  :k06:



ఇ-Oº°‘¨selin¨‘°ºO-ఇ

Ayol ne mağirefetli hatunlarsınız, bende no mağrifet no beceri
Ama yapılanları ve yapanları gururla sizlere takdim ediyorum...
İlk iki resimdeki örnekler zaten anlamışınızdır netten bulmuş bir arkadaşım bana yolluyo, sanki yapabiliyomda   :sad1:
İçinde benim canavarımın bulunduğu sonraki örnekler ise Fevziye ve Seda teyzemizin naz için yapmış oldukları güzel el emekleri göz nurları, ama tarifini bilmiyorum  :y25: Resimden örnek çıkarama üstünlüğü sağlayan canlarım size kolay gele  :k06:  :opucuk:  :opucuk:

[eklenti yönetici tarafından silindi]

En büyük varığım NAZ'ım
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا ال

sevda

Kızlarr1,5 günde bitirdiğim pas pas takımımmm fakat daha işlemeleri var üzerine eklenmesi için onları yapıyorum şimdii bu arada ipim bitti bugün gdip ip aldık oğluşumlaaa işlemelerinide ekleyince gösteicem size tekrardan bu yapılan modelde 8 numaralı şişle sedece düzz yapılarak örüldü...




sevda

Veee nihayett bitirebildimmm... :basardim: :basardim: inanırmısınızz bu üst motifler daha çok zamanımı aldıı... :k06:


















buda motifin biraz daha yakından görünümü.... ;)








ఇ-Oº°‘¨selin¨‘°ºO-ఇ

Sevdacım harika görünüyor yaa, bende yapıcam bende bende, yani deniycem  :sad1:  ama o klozet için oymalı olan kısmı nasıl yapcaz ki ben dümdüz örerim heralde neyse annemede sorarım bakalım yapabilcezmi diye ona göre ip alırım...hehe baya heves ettim ayol..  :opucuk:

En büyük varığım NAZ'ım
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا ال

sevda

Canım gerçekten kolay önce az sırayla başlıyorsunn örneğin 10 ilmkele sonra yanlarından her sırada bir başında birde sonunda şişe bir ip doluyorsun ve bu her sırada olduğu için büyüyorr sonrasında sen istediğin kadar yanlarını büyüttükten sonraa her sırada bu defa orta kısmından istersen tek yanda olabilir ben ortadan yaptım ama 2 tane ksiyorsun yani eksiltmeye başlıyorsun başladığının tam tersini yapıyorsun önce arttırıp sonrada eksiltiyorsun canım inan ben bile yapabildiysem sende yaparsın çünkü bunlar benim ilk denemelerimmm...ama yapmanı isterim şu şekilden dolayı hem kendin yapmanın hoşluğundan kemde istediğin rengi seçebilme ve büyüklüğüne karar verebilmen açısından şidetle tavsiye diyorumm.. ;) :opucuk:

ARMAĞAN

 :muzz: :muzz: KIZLAR BEĞENMENİZE SEVİNDİM. İNSANIN KENDİ ELLERİYLE YAPTIKLARI BAŞKA OLUYOR.

BU ARADA SEVDA SEN HANGİ ARADA DEREDE YAPTIN BU BANYO TAKIMINI. BİRDE ARHANIMIN YARAMAZLIKLARINDAN BAHSEDİYORSUN. ŞAKA Bİ YANA İMRENDİM VALLA. KIŞ AYLARINDA İNSAN ÖRGÜYE SARIYODA YAZIN PEK GİTMİYO. BAKALIM NASIL BAŞLIYCAM BANYO TAKIMINA. ARTIK KLİMANIN ÖNÜNDE ÖRERİM BUZ GİBİ ÜŞÜYE ÜŞÜYE  :toothy10: :toothy10: :toothy10: