27 Nisan , 2024, 08:49:17

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Ellerimizle Ordugumuz orgu modelleri...

Başlatan -Butterfly-, 21 Mart , 2008, 17:57:33

« önceki - sonraki »

sevda


Tebessüm :)

üfff çok güzelmiş hepsi. bunları örebilmem için bol bol vaktim ve evimin hemen altında bir yüncü dükkanı olması lazım :k06: bu çantaların sapları filan nerde satılırki acep? ist. da eminönünde vardır da izmirde nerden bulunur acaba ???

sevda

Canım hemen hemen artık her yerde var ama tabiki eminönü ve tahtakalede daha çok çeşit ve model aynı zamanda fiyat olarakta uygun şeyler var oraya gidenlerden spariş verebilirsin yada izmirde yüncülerde olabilir artık hemen hemen her yüncüde bulunuyor bunlardan... ;)

bengü

mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

bengü

mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

bengü

birinci resimdeki turuncu japon takimini ben ördüm ikinci resimdekileri anneannesi babaannesi hediye örmüslerdi. :-[
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

bengü

Alıntı yapılan: sevda - 22 Mart , 2008, 18:40:38
Kızlar çok kolay yapımı öncekle zincir çekiyorsunuz 8 tane içine 20 tane trabzan ama 2 li trabzan doluyorsunuzz ardından 2 ci sıraya geçerken 2 zincir çekiyorsunuz ve aynı yere 2 defa doluyorsunuz sonra 5 tane 2 li tarabzan yapıp aynı yere yine 2 defa doluyorsunuz kii bu ilemi her 5 ci sırada tekrarlamanız gerekiyor çünkü halka şeklini verebilmenizz ancak bu şekilde oluyor arttırmak işin püf noktası zaten ördükçe büyüyorr halkanızz..szi nekadar istersenizz...

Bengücüm o klozet kapağının şeklide çok kolay canım önce en alt kısım varya kısa bölüm orayı kendi klozet kapağına göre zincir çekiyorsun sonra bir kaç sıra yaptıktan sonra yine büyütmek için aynı yere 2 defa batıyorsun vee büyüklüğüne sen karar veriyorsun sonra daraltma işlemi içinde her sıraya başlarken 2 sıra yada 3 sıra atlıyorsun böylece daralıyor kendiliğinden... ;) isterseniz ben örüpde öyle koyayım sizee örnek olarak...

Bu arada 5 numaralı tığla yapıldı bu örgü kalın tığlar varya onlardan.. ;)
tesekkür ederim canim bilgilendirdigin icin ayrica su gül yapimini buldugun iyi oldu cok isime yaradi biliyomusun sagol.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

sevda

Canım resimler küçük kalmış biraz daha büyütemezmisin görünmüyor modellerii...nacizaane fikrimm.. ;) :opucuk:

bengü

nasil büyütülüyo bilsem yapicam ama sizin resimler hep büyük oluyo benimkiler kücük nasil yapiyosunuz büyüklügünü. :icon_scratch:
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

-Butterfly-

Birgulcum , cok guzel ormussun canim ellerine saglik. Hediyeleride cok sikmis ,gule gule kullansin  minigim  :love7: :love7: Canim sen neredekini kopyaliyorsun tam olarak anlat ben yardimci olurum sana  :icon_thumright:

Sevdacimmm bende cok begendimm yaaa ama ben su katmerli gul olan cantaya  cok begendim ve kisa surede ormee basliyorummmm  :director: 

Aysegulcumm  dedigin gibi insan her seyi ormek istiyor dimi  :k06:  Valla vakip olacakki oresin, bak ben hala utu isini dusunuyorum. Hic ama hic icimden gelmemesine ragmen gecem sadece utu yaparak gececek.Gerci kasamlari yapsam yaparim ama, belkide yapacak adam lazimm  :k06: :k06:



-Butterfly-

Alıntı yapılan: sevda - 22 Mart , 2008, 22:24:48
kIZLARRR BURAYA BİR BAKIN SÜPERMİŞ BU MODELLERDE KELEMKTEN ZİYADE BAKIN İSTEDİM HEPSİDE ÇOK HOŞŞ... ;D


http://www.kadinlarkulubu.com/banyo-takimlari-t138430/index.html



http://www.kadinlarkulubu.com/paspas-yapmak-istermisinzi-buyrun-o-zaman-t26280/index.html







Sevdam ben bu modeli bebek comda gormustum hatta kopyalamistim ama , pc ye format atilinca silinmis bir daada armaya usenmistim.. Sagol canim ne guzel bilgiler bulmussun  :hello2: cok begendim ekledigin seyleri sagol arkidisimmmmmmmmmm :love7: :muzz:



-Butterfly-

Yaaa sunlarin guzeliklerine bakarmisinnnnizzzz ;D

[eklenti yönetici tarafından silindi]



-Butterfly-

ayhh bu kiz  modelid cok guzelmissss  :occasion5:

Bne bu cantayi yapicammmmmm ,kokos yaa tam benlikk  :k06:

[eklenti yönetici tarafından silindi]



bengü

imageschak ten yolluyorum.burda hos it yaziyo oraya basiyorum resimi bulduktan sonra sonrada forum 1 yazan yeri kopyaliyorum sayfaya.siz nasil yapiyosunuzki
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

bengü

bunlari bana annem ördü kizlar nasil.

[eklenti yönetici tarafından silindi]
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme