28 Nisan , 2024, 00:06:01

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Ellerimizle Ordugumuz orgu modelleri...

Başlatan -Butterfly-, 21 Mart , 2008, 17:57:33

« önceki - sonraki »

-Butterfly-

Sevdalinkam cok guzel olmus canim buda farkli bir model , ellerine saglik  :nazar: :opucuk:  Sen asmaya basladin valla kendini , helal olsun sana  :love7:

Bu arada o sakalli iplerden buldum burda , ama kucuck bir top ve 13 $  yuhh oldum yanii  :-ooo  sadece cicek yapa bilirsin okadarcik iptenn  :sad1: Cok uzuldum valla .. Nekadar pahali burada ipler yaaaa .. Bana daha once NY. tan geliyordu ipler bir tanidigimiz vardi.. Feza yunleri dikkatinizi cekmistir belkide,onun sahibinin oglu esimin  cok samimi arkadasi, ben begenip numaralarini  e-mail atiyordum oda gonderiyordu koli koli. Ama simdi  NY. subesini kapatmislar  :(  Ve buradaki iplerin fiyatlarini gorunce dudaklarim ucukladi valla ohaa diyorummm  :y25: :(



mavili

ne güzel şeyler bunlar ellerinize saglık bikinilere   şapkalara bayıldımmmmmmm   becerikli insanların hali de başka oluyor canım :k06:



Tebessüm :)

Alıntı yapılan: Tebessüm :) - 28 Mart , 2008, 22:39:11
Kızlar beğendiğim çanta modelini buldum nihayetinde, resmini eklerim birazdan.Fakat bu çantayı örmek için hangi traz ip almam gerekir? Bu çantanın ebatları benim için küçük, daha büyük yapacağımdır ve renkleri de farklı olacak tabi..

Kızlar ben kime diyorum :caca: Hani nerde hörmet ettiğim öpücük gönderdiğim örgü hocaları?! Cık cık cık aşkolsun, hııııııh.

sevda

Canım ayşegülcüm ben hiç yapmadım örgü çantaa ama istersen yapan arkadaşlara ben yarın bir sorayım sana haber vereyim canım benim... ;) :opucuk:

tubis

SEVDACIM HARİKA OLMUŞ HELEDE O YAPRAKLAR ÇOK YAKIŞMIŞ.BENDE UFAK YAPRAK MODELİ DENEMİŞTİM AMA YAPAMADIM.NSIL YAPIYOSUN KOLAY MI.BEN DÜZGÜN ŞEKLİNİ VEREMEMİŞTİM.

-Butterfly-

Alıntı yapılan: Tebessüm :) - 28 Mart , 2008, 22:39:11
Kızlar beğendiğim çanta modelini buldum nihayetinde, resmini eklerim birazdan.Fakat bu çantayı örmek için hangi traz ip almam gerekir? Bu çantanın ebatları benim için küçük, daha büyük yapacağımdır ve renkleri de farklı olacak tabi..

Aysegulumm kusura bakma birtanemmm  atlamisimm,, ozurrrr :flowers:

Model cok guzel ve kolay  ;) Hangi ip le orulur dersen ip markalarini bilmiyorum.. Fakat azlik iplerle ormen gerekecegi kesin,zira kalin iple model kendini gostermez.. Ince ip hem modeli gosterir,hemde  daha bir dokumlu durur  :k06: :k06:  Valla ip bilgisi olan arkadaslar vardir uarim  hayatim sana yardimci olacak..  :dontknow:



bengü

busecim burasida öyle anacim ipler almis basini gitmis yahu bende tr ye gidince alicam ip orda baslarim artik bende gittim almaya bide ne göreyim kücücük sey 5 euro ama benim gördügümle anca cicegin yarisi cikar okadar azdi ulen dedim bize bi paspas 100 euroya felan gelcek heralde artik erteledim kendimi tr ye sen busene gitmicekmisin tr ye ozaman alirsin yada kaynanan nezaman gelcek ondan iste :icon_thumright:
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

Tebessüm :)

Sevda ve buse :-* Heh şööle hocalığınızı gösterin bakalım :k06: Kızlar komşumun annesi bir patikler örmüş, görseniz bayılırsınız, babet ayakkabılar gibi görüntüsü, çok cici. Yapılışı da basit aslında, 7 tane motif örülüyo tığ ile, asıl iş bu motifleri birleştirmekte, orasını tam çözemedim, ayaküstü bakmıştım çünkü..Neyse kendisi bana bir tane yapmak istedi, o zaman ben bakar çıkarırım nasıl birleştiğini motiflerin ;)

Tebessüm :)

31 Mart , 2008, 01:34:19 #158 Son düzenlenme: 31 Mart , 2008, 02:44:43 Tebessüm :)
Buldum buldum o patiğin nasıl yapıldığını :basardim: http://www.deryaligunler.info/t1473-kolay-bir-patik.html

edit:bu fotoları görmeniz için üye olmanız gerekiyo, onu atlamışım :-\ bir de bu resimlerdeki renkler iç açıcı değil, benim gördüğüm patik somon-krem yapılmıştı,ayrıca o ayak bileğini saran bölüm de zincirle değil tek sıra trabzanla örülmüştü, diğer tarafa düğme ile tutturulacak ;)

emosum

kızlar hepinizin ellerine sağlık ya  vallahi imreniyorum size ben niye yapamıyorum böyle şeyler :BangHead: :BangHead:

Tebessüm :)

Eminecim merak etme güzelim ben de yapamıyorum. Ama azmettim yapıcam inşaAllah. :D

Kızlar az önce bir atkı tarifi ekledim amaa, gidip buselerin sayfasına eklemişim :BangHead: Gecenin bu saatinde bu kadar olur zaten. Güzel bir atkı modeli buraya ekliyim de yerini bulsun bari..

[eklenti yönetici tarafından silindi]

-Butterfly-

Aysegulummm atki superrr, bayildi modelineeee  :tongue3: hadi bakalimm goster arti hunerlerini tatlim, bak bekliyorum sabrsizliklaaaaa  :k06:  Bu verdigim link supermisssss  :hieyt:  bir suru seyler var, bende oldukca bir seyler copy yaptim eklicem birazdann sagol tatlimm.. O patikte hem kolay , hem cok zevkli bir modell  :icon_thumright:


Birgul'cumm canim evet yaaa, nasil olcak boyleeee.. Dedigin gibi  cicegi kompla bile bitirmez oncacik ip  :y25: Hemde cok pahali.. ucuzlar var ama , noylon karisimli olanlar  :honk: Onlar bile 4 $  :tongue3: Kayin validemin valizleri cok oluyor, oyle aman aman bir ip isteyemem kendisinden.. Neyse bakalimmm , ozaman gelsin hele  bir care bulunur  ...



-Butterfly-

 ;)

[eklenti yönetici tarafından silindi]



-Butterfly-

Ikili trabzan doldurmaaa  ;)

[eklenti yönetici tarafından silindi]



-Butterfly-