29 Nisan , 2024, 09:46:05

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


peyniri nasıl sevdirebilirim???????????

Başlatan elen, 28 Şubat , 2008, 17:17:47

« önceki - sonraki »

elen

kızım 16 aylık fakat daha bir kere bile peynir yememiştir heralde dilini değdiği an itiyor.yoğurt,süt çok seviyor.sizinkiler yiyiyor mu?ne yapmalıyım?teşekkürler.

sevda

Canım öncelikle hoşgeldin aramıza ...

Bu arada benim oğlumda peynir yemeyenlerdendi fakay ben ya yumurtasının içine koyuyordum yada hiç sade yemiyordu..Çözüm ise d-smartın çilekli peynirliyle geldi şimdi ekmeğine sürüyorum ve yiyorr sende deneyebilirisn hem çilek tadında hemde krem peynirr .. :hungry:

Denedikten sonra düşüncelerini bekliyorum bence bunu yiycektirr gibime geliyor.. ;)

handan

 :k06:
ukalalık yapmış gibi olmayayaım ama  ;D
d-smart mı?
içim smart mı?

sevda

 :k06: :k06: :k06: ayyy evet içim smarttt he hee ayy şakolozz kafammm ayy çok güldüm yaaa ne uklalalığı hayatım seninkisi doğruda benimkisi için kız gidip sorucaktı ayy onuda mağazaya gönderceklerdii off acayip güldüm yaa... :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

handan


elen

teşekkür ederim deniycem,deneyince de yazıcam.

sevda


elen

canım olmadı peynir gerçekten zor bir besin dilini değdiçıkardı zorlamayım artık

janset

Canım sakın vazgeçme. Bebekler için kalsiyum çok önemli ve peynirde de yeterince var. Ben krem peynir ile başladım. ilk gün bir çay kaşığı ikinci gün bir çay kaşığı üçüncü gün bir tatlı kaşıgı..... şu anda sorunsuz peynir yiyor. çocukların sevmediği peynir değil bence içindeki tuz oranını beğenmiyorlar.
sevgiyle kal.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

sevda

Elencim belli bir süre sonra tekrardan dene istersen çünkü hiç vermezsen alışamazz tadınaa...o nedenle rada sırada denemeler yapmaya devam et istresen... ;)

pelinim

Benim kızımda labne ve krem peynirle  büyüdü.bende normal peynir yemesini istiyordum..zorlamadım ve şimdi yiyiyor çok şükür.belli aralıklarla sunmak gerekir diye düşünüyorum.birşeylerin içinde yedirmeye çslış öncelikle..

Sevda d-smart'a çok güldüm... :toothy10: :toothy10:


nergis

benim kızım da peynir yemeyenlerden..sadece kaşar peynirini seviyo o da her sabah küçük bi dilimi zor yediriyorum..ama süt ve peyniri bol tükettiği için çok da dert etmiyorum.  :D

-Butterfly-

Canim peyniri  bal yada recel gibi bir seyle tatlandirmayi denedinmi? Birde oyle dene istersen!! :icon_thumright:



elen

şirin annelr teşekkürler tekrar denedim alır gibi oldu bir iki kaşık sonra gene almadı nasıl yedirmeliyim neyle karıştırmalıyım anlayamadım.

şerife Berat

merhaba elencım aramıza hosgeldın

benımde 1,5 yasında bır oglum var peynır yeme konusunda massallah demeden gecemeyecegım dogrusu . kalıp peynir yerine labne peynirini vererek alıstırdım patates puresının ıcıne koyarak şimdi çay kaşıgına koyup koyup ıstedıgı kadar kendısı yıyor.umarım senın bebısınde yer calsıyum olarak çok yararlı.