27 Nisan , 2024, 22:23:13

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


KOCAYI MUTLU ETME YOLLARI

Başlatan snowdrop, 08 Şubat , 2008, 14:21:16

« önceki - sonraki »

BoncukGözlüm

2 günde bir tartışmakta fazla değilmi. :violent1: o sinirlenir bağırır ben  susarım bu hep böyle ben hiç sinirlenmiyormuyum neden ben sesimi yükseltmiyorumda o yükseltiyor.bende güzel güzel anlaşalım istiyorum. :love3: ben yeni evlendim evliliği yeni yeni tanıyorum her yönüyle senelik kadınlar gibi olmamı istiyor :caca: .benim karım herşeyi bilsin öğrensin yok bilmiş olacak bilmiş gibi duracak.eeeeeeeee yani biyerden sonrada. beni böyle kabul etsin istiyorum o başkaları ile karşılaştırma yapıyor bu benim sinirime dokunuyor tabi. :BangHead: annesi babası ablası böyle olurmu diye beni eleştirdiklerinde beni savunsun istiyorum. ama o da hep açıklarıma bakıyor annesi gibi. bu konu evimizde çok sorun çıkarıyor  :violent1: bu konuda bana deneyimlerinizle yardım ederseniniz çok mutlu olurum. teşekkürlerrr........ :flowers:
Hatice Kübram...

★ღ♥ღครк๓єlєợเღ♥ღ★

ben onu mutlu edeceme o benı mutlu etsın :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
                                »-(¯`v´¯)-»вєηιм кєη∂ι мιηιк уσℓυ υzυη мιѕαƒιяℓєяιм...уαşαмαк ιçιη єη gєçєяℓι ѕєвєρℓєяιм ∂ιℓєяιм яαввιм єη ğüzєℓ уαzıℓαяı уαzмıѕ σℓѕυη ѕιzє..»-(¯`v´¯)-»

BoncukGözlüm

Hatice Kübram...

Balböceği

bir es herseyi ister ama sende bastan alistiracaksin  ha ne istiyorsa yap nolurki benim gibi ama benim kocaya deger 1 sene nisanli kaldim 3 aylikda evliyim cok komik bi esim var bebek gibi seviyor beni resmen bebek severmis gibi seviyor  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :ehi: napim bende ne derse yapiyorum oda benim her dedigimi alir allah var aman allah :nazar: :nazar: degdirmesin :love3:

BoncukGözlüm

Allah nazarlardan saklasın rabbim daha mutlu etsin inşaallah :amin:
Hatice Kübram...

Balböceği


мiŁenα.

kocanızın her dedıgınne hee deyın o zaten mutlu olur :toothy10: :toothy10: :toothy10:


:love9: :love7: :love9:


BoncukGözlüm

E OZAMANDA NASIL OLSA HERDEDİĞİMİ YAPIYOR DİYE DÜŞÜNÜR DAHA ÇOK İSTER...
Hatice Kübram...

мiŁenα.

şaka yaptım her istediği yapılmaz mantıklı olan yapılır...

koca ne yaparsan yap mutlu olmaz onun ıcın kasmayın hanımlar kendınızı :k06:


:love9: :love7: :love9:


aleyna635

kızlar hayırlı bayramlar.bence kocanın her istediğini yaparsanız koca şımarır.bu kez sizden istediği bişiler kalmaz gidip başkasından isterler.benım ki öle yaptı mesela.istediği herşeyi fazlasıyla yaptım.canımdan da çok seviyordum ama o ne yaptı daha 10 aylık evlıydık benı aldatmaya kalktı.hiç bir bahanesı de yoktu aldatmak için.bence erkeklerin her istediği olmasın.boncuk gözlü eşin bağırıp sinirlendiği zaman sen yıne sus bekle.ama o sustuğu zamanda sen bu kez küskünlük yap ki ikide bir böle çok tartışmasın.ve senınle nasıl evlendıyse o halını de öle kabul etsın.zamanla düzelir belkı....

Balböceği

oooooooo benden iyice kadin yok demkki hepsini yapiyorum :ehi: :ehi: ama yinede onun bunun yuzunden delme takma limoni oluyoz

мiŁenα.

aleyna aslında haklısın...ya anlamam ewlenıyorsun heyecanla daha aradan enkadar zamn gecmıskı aldat  :violent1: :violent1:


:love9: :love7: :love9:


dilan

erkekler bizim için kılını kıpırdatmasın bizde olduğumuzdan farklı görünelim ne eşitsizlik ama  malesef bu böyle çünkü onların gözü dışarıya kaçabilir ama bizim kaçmaz biz kendimizi onlar için feda ediyoruz :crybaby2:

tugbasri

1. sayfadaki yazıytı okudumda (erekekler ne ister) muhtemelen bunu bi erkek yazmış hiç de ciddiye almadm valla  :tongue3: ne o hep ben mi alttan alcam  :-\

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

bence erkeğin her dediği yapılınca şımarıyor
çevremde gördüğüm erkeklerin çoğu zor kadınları seviyor,her söyleneni yapan kadın ezliyor,tecrübeyle sabittir