DOĞUMU MART-NİSAN-MAYIS 2007 OLAN HAMİŞLER

Başlatan sibel, 14 Ocak , 2007, 17:18:37

« önceki - sonraki »

Almiş'inAnniş'i

görüciz bakalım koca mı daha tatlı yoksa kocası yokken yarenlik eden bizler mi :D

adalet

ALLAH KORUSUN CANIM SU ZOR BIRSEYDIR BEN YASAMIYORSAMDA AILEM VE SEVDIKLERIM SILER VARSINIZ BENDE DUA EDIYORUM INSALLAH COK YAGMUR YAGAR

adalet

Alıntı yapılan: safakrazi - 23 Mart , 2007, 12:48:32
görüciz bakalım koca mı daha tatlı yoksa kocası yokken yarenlik eden bizler mi :D

RAZI ALLAH İYLİGİNİ VERSİN :toothy10:KOCASINI OZLEMİŞ TABİKİ KOCASI TATLI OLCAK

BENDE BILIRIM KOCAM GURBETE GELDIGINDE GOZUM BASKA BIRSEY GORMİYORDU O GUNLERI OZLEDİM :k06:

burcu-emir

razi memleket nereeee ,sulak mı bari  :ehi: bende gelebilirim de :-[ eşinin maşallahı var canımcım,kırmızı kurdeleyi de biliyor ha  :laughing7: valla ne güzel ilgileniyor seninle maşallah  :nazar:
ben saçımı kestirecektim,kuaförde annem bi cırladı hayııırr   :cildir: diye kestiremedim,batıl inanç işte,şimdi kakılmış gibi dolaşıyorum,çok paspalım hatta hayatımda olmadığım kadar.çok bakımlı bi hatundum,şimdi terlik pijama,göbek,t-shirt olarak yaşıyorum  :laughing7:



Almiş'inAnniş'i

sel gider kum kalır adaleeeettttttttttt  :k06:

evet burcu kocamın bilmediği şey yok maşallah. silikon meme ucunu bile öğrenmiş. bak böyle göğüs ucuna takılan bişi varmış, bebek emerken kanatmasın yara yapmasın diye takılıyormuş ondan alalım sana diyor. beni her seferinde şaşırtmayı başarıyor  :k06:

bende çalışırken hergün makyaj bakım yapmak zorundaydım. şimdi saldım çayıra mevla kayıra diyorum. anacım evde kime süslenecem deli karılar gibi makyajlı falan   :laughing7: pijama olayına gelince, üzgünüm ama artık başka bişeye sığmıyorum. pijama bile göbüşün altında duruyo.  :ehi:

bu arada sen karar verdin mi burcu oğluşunun adına?


nagihan

razicim mesaj attı ve ben geldimmmm.sizleri özledim valla ama keyfim yok nete falan giresim yok sürekli yatıp duruyom. bu arada rain aramıza hoş geldinnnnn  :wave:


adalet

RAZI KOCAN TEBRIK EDIYORUM BENIMKIDE ONDAN AŞAGI YANI YOK BANA DIYORKI SANA BOYLE GUZEL GECELIKLER ALAK HASTANE ICIN BENDE EVDE VAR DEDIM YOK ONLAR OLMAZMIS YENISINI ALCAKMIS BANYO HAVLUSU NE BILEYIM AKLINA NE GELIRSE SOYLIYOR KESIN DOGUM CANTAMIDA O HAZIRLAR :k06:

adalet

HOSGELDI NAGIS KEYFINI YASINLER BIRAK UYKUYU KELDE NAZ HANIM NE YAPTI SEN NASILSIN

Almiş'inAnniş'i

adalet bi senin kocan bi benim kocam bi de cumali ömre bedeller zaten  :toothy10:

bak benimki gecelik işini hiç düşünmedi  :caca:

burcu-emir

ay süpersiiin razi,yine güldürdün beni  :toothy10:  :ehi: haklısın pijamadan başka bişey olmuo.oğlumun ismi şaibeli canım benim,çünkü karasız bi kocam var.50 tane isim söyledim burun kıvırdı,bende en sonunda,isim konusunu kapattım,hastane çıkışında öğrenir ne isim koyacağımı.....keh keh yaşasın kötülük  :basardim: ama acayip bunalttı beni,görmemişin bi oğlu olacakmış ,isim koyamamış misali,adam yok o isim güzel değil yok bu isim güzel değil,1,5ay kaldı bekliyoruz paşanın gönlü olsun diye.ama ben emir diye düşünüyorum,nasipse o isim hoşuma gidiyor.
bu arada doğumu nasıl düşünüyosunuz arkadaşlar

nagihan sende hoş geldin canım  :opucuk:



Almiş'inAnniş'i

kızlar aranızda benden başka balık yağı kapsülleri kullanan var mı?

nagihan

benimle birlikte nazda uyuyor artık o kadar çok tekmelemiyor sadece arada midemude ayakları ile tepiniyor. çok cabuk yoruluyorum ben.sanırım birazda depresyon girdim. canım hiç birşey yapmak istemiyorum. evde tek başına pinekliyom. ahmetin yine yüzünü gördüğüm yok. haftaya gececi. yine gelcek eve yatıcak sonra kalkıp işe gidecek. bebeğim olacak ona bile sevinesim yok valla. bunaldım çok. allahtan kaynana hanım gitti. birde onunla uğraşamazdım bu ruh halimle.....  :y25:


Almiş'inAnniş'i

burcu unuttum bu arada ben karadenizliyim canım.  ;) bolca su var orda beklerim. yaz kış yağmur çamur  :k06:

bu erkek babaları niye böyle allah aşkına? sayfamızda 3 tane erkek bebek bekleniyor, biri pazartesi doğacak bile ama daha adı bile yok çocuğun, adalet de beğendiremiyo kocasına isim ama o zavallım bi de oğluna da beğendirmeli onun işi daha zor valla  :ehi:

emir türkçe bir isim  :icon_thumright: benden onay aldı  :tongue3:

adalet

BURCUCUM BENIM KOCAMDA SENINKI GIBI DAHA ISME KARAR VEREMEDIK BENIM SOYLEDIGIM ISIMLERI BEYENMIYOR ONUN SOYLEDIGI ISIMLERIDE BEN BEYENMIYORUM KARARSIZ KALDIK KIZ OLSAYDI ISMI HAZIRDI  OGLUM KOYSUN DIYORUM SACMA SAPAN ISIMLER SOYLIYOR

nagihan