Makyaj malzemeleriniz bedavaya gelsin

Başlatan hexxe, 14 Mart , 2010, 21:39:06

« önceki - sonraki »

hexxe

14 Mart , 2010, 21:39:06 Son düzenlenme: 14 Mart , 2010, 22:13:33 hexxe
Kozmetik sektörünün önde gelen şirketlerinin başında gelen Oriflame'e üye olmak mart ayı boyunca sadece 1 TL. Üye olun hem kendi kullanacağınız ürünler indirimli gelsin hemde çevrenize satış yaparak karlı çıkın.

oriflame üye olup ürün satarak ürünlerde %30 kar alıyorsun bunun dışında kendine alt üye yaparsan onların satışlarından da prim alıyorsun. şu an üye olmak 1ytl  ben üye oldum kendi makyaj malzemelerimi ucuza alıyorum bunun yanında çevreme satış yaparak para kazanıyorum ve alt üyelerimin satışlarından da para kazanıyorum ve bana hiçbir külfeti yok istersem sipariş vermeyede bilirim ama üyeliğimin bitmemesi için yılda en az bir kere sipariş vermem gerekiyor bir noktadan sonra kendim sipariş girmeyip alt üyelerim ve onların alt üyelerinin satışlarından gelir elde edebilirim. yani bir zincir oluşturuluyor.

βαlκιz

artık ezbere biliyoruz bu işleri
gelen yazıyo gidiyoo
üye olun üye olunn diyolarr
buraya gelip sadece bu konuları açıp gitmeseniz  gelip diger konulardada muhabbet etsek diyorumm  :k06: :icon_thumright:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

hexxe

Her zaman diğer konularda da sohbet etmeye katılabilirim elbette sizde beni tanımadan yargılamazsanız daha yapıcı olmazmıydı :)  :nazar:

βαlκιz

genelde gelen gidiyo hiç görmedik kalan
bir kişi var oda çok fazla ugramıyoo
siz gitmeyin barriii  :icon_thumright:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

hexxe

yok gitmem :) Bu arada tanışalım Sevinç ben burada göremezseniz yukarıdaki forumlarda bulabilirsiniz beni çocuk bakımıyla ilgili olan konuların hepsinde   :binkybaby:

βαlκιz

ben gülşah memnun oldum
hangi forumlar yukarıda derken  ::) ::)
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

hexxe

Gülşah bende çok memnun oldum. Yukarda derken önce o konular var ya çocuk eğitimi ile ilgili olan forumda bu aralar özellikle eğitim ile ilgili araştırmalar yapıyorum maalesef :caca:

Balböceği


hexxe


♥♥ElMa ŞeKeRİm♥♥

nasıl sımdı bı daha anlatsana hexxe satamayınca para vermıyoz dımı bıde bedavamı gelıyo yoksa ındırımlımı

hexxe

●●єŦlเภเ๓●●  oriflame bir kozmetik şirketi doğrudan satış sistemi ile çalışıyor. Kişiler şirkete üye olarak ister kendilerine ürün alıyorlar isterlerse çevrelerine satış yapıyorlar her iki durumdada %30 karları var . satış yaparak para kazanabiliyor yada kendinize alarak kullandığınız makyaj malzemelerini uygun fiyattan alıyorsunuz. satış yaparsanız edineceğiniz kazanç düşünülürse kendi ürünleriniz bedavaya bile geldiği gibi ek gelir dahi elde edebiliyorsunuz.. Şirkete Mart ayı üyelik indirimde 1 TL ile üye olabiliyorsunuz . üyeliğinizin ücreti siparişinizin faturasına yansıyor. ilk başta bir ödemeniz yok. Eğer çevrenizde oriflame yapmak isteyenler olursa onları üye yaparak alt üye sağlayabilir, alt üyelerinizin satışlarından belli bir miktar prim alabilirsiniz. Üye olduğunuzu farzedelim, her ay sipariş verme, kota doldurma gibi bir zorunluluğunuz yok.

♥♥ElMa ŞeKeRİm♥♥

hımm anladım yanı satıs yapamazsak bellı bıor ucret odemıyoruz yanı oylemı her ay satıs yapma zorunluluguda yok anladıgım kadaryla oylemı

hexxe

1 Tl üyelik ücreti dışında satış yapamazsanız herhangi bir ödeme yapmıyorsunuz yada satış yapma zorunluluğu yok. Başka herhangi bir şey için sizden para talep edilmiyor. Mart ayında  1 TL olan üyelik ücretiniz ilk siparişinizin faturasına eklenir.  Sipariş ücreti ise sipariş verdiğiniz tarihten itibaren 21 gün içinde herhangi bir PTT şubesine ödenir. Yani önce ürünler teslim edilir size siz satış yaptığınız kişilere ürünleri teslim eder, paranızı alır ve sipariş tarihinden itibaren 21 gün içinde ürünlerin geliş fiyatını oriflame yatırırsınız.

sünbü

ptt masraf alıyor akbanka ya da teb e ödeyin en kredi kartıyla ödeme yapıyorum

sünbü

Alıntı yapılan: •♥ GüLLüŞaH•♥ - 14 Mart , 2010, 21:47:21
genelde gelen gidiyo hiç görmedik kalan
bir kişi var oda çok fazla ugramıyoo
siz gitmeyin barriii  :icon_thumright:

gülşahım bu serzeniş bana galiba ama siz geç saatlerde varsınız formda ben o saatlerde genelde 3. hatta 5. uykumda oluyorum bu gecede ben varım sen yoksun neyse görüşürüz kendine ve ikizlerine ii bak  :flowers:  :love9:  :love7: