29 Nisan , 2024, 03:07:46

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


bebeğin suyunun az olması

Başlatan handan, 30 Ocak , 2008, 16:25:03

« önceki - sonraki »

handan

arkadaşlar merhaba
37 hafta bitti. 5 gün önce kontrolüm vardı. ben normal doğum istiyorum ve daha aslında doğuma var. fakat ultrasonda baktı bebeğin suyu azalmış dedi. dopplere de baktı iyi dedi. sürekli bebeğin hareketlerini kontrol et, 1 hafta  sonra nst çektir ve bidaha gel dedi. eğer sancın olmazsa suni sancıyla doğumu başlatmak zorunda kalabilirim dedi. sıvının normalden az olması bebeği sıkıntıya düşürür dedi. çok kafaya taktım. 2 gün sonra gideceğim tekrar  ama bana biraz tecrübelerinizi anlatırmısın
suni  sancı çok  mu kötü? direk sezeryan mı yaptırsam? normalde bademcik ameliyatı olduğum zaman narkoz bana çok dokunmuştu yine dokunur mu?bebeğin suyunun azalınca en fazla ne kadar tutuyorlar anne karnında? bişeyler söyleyin bana  :y25:

emosum

suni sancının cok kötü oldugunu bende arkadaslarımda duymustum..canım benim ya cok gecmiş olsun umarım bebeğinde sende hep iyi olursunuz. :amin:

handan


handan

bebeğimin suyu çok azalmış 2 gün sonra suni sancı verecek doktor :(

yeliz&osman

Alıntı yapılan: handan - 07 Şubat , 2008, 22:28:28
bebeğimin suyu çok azalmış 2 gün sonra suni sancı verecek doktor :(

canım benim hiç korkma sunni sancının kötü olduğunu söleyen duydum ama kişiden kişeye değiştiğinide söleyen cok yani sen rahat ol aaklına hep güzel şeyler getir sancı verildiği andan itibaren yavrunu kucagına alcagın anı onu kokladığın anı düşün yani rahat olmaya calış illa canın yancak ama inan o meleği kucagına aldığında herşeyi unutcan bundan emin ol şimdiden allah yardımcın  :amin: olsun saglıkla sıhhatle kucagına kucagına alırsın inşallah  :amin: seni cok cok  :opucuk: allaha emanet ol canım

handan

arkadaşlar aldım suni sancıyı doğurdum.   :honk:
9 saat sürdü. bunun 7 saati 30 saniyede bi gelen sancılardı. bayıldım bayıldım ayılttılar. korkunçtu. bi daha ASLA. rahim doğumdan 5 saat önce açıldı fakat bebek gelmedi. kişşiden kişiye değişiyor ya biraz zorunu yaşadım ben galiba.
neyse sonunda 2990gr ağırlığında dünya tatlısı bi kızım oldu. HOŞGELDİN ÖYKÜ'M. suyunu patlattılar doğum sırasında bi damla su gelmedi. yavrum 1 gün daha dayanamazmış. doktorum  tam zamanında müdehale etmiş. neyse bitti geçti. güzel günler var artık önümde inşallah. doğumdan eve geldiğimde sadece 3 kiloyu hastanede bırakmıştım  :BangHead:  suyunun olmaması kötüymüş yani anne içinde  ;)

mavili

tebrik ederim negüzel sonunda almışsın bebegini zor da olsa kucagına Allah analı babalı büyütsün zor bir dogum geçirmişsin geçmiş olsun kiloları takma kafana emzirdikçe gider onlar önemli olan sen ve bebegin şuan saglıklısınız ya varmı ötesi canım kendine şu sıralar dikkat et bebegin tek besin kaynagı sensin bol bol sıvı al ah bende birgün bebegimi alıp kucagıma geçebilecekmiyim şuraya ve dogurdum diyebilecekmiyim henüz 14 haftalık hamileyim ve artık çalışırken zorlanıyorum acil servis hemşiresiyim ve çogunlukla ayaktayım neyse canım tekrar tebrik ederim seni artık sen kutsal meslegine devam et bakalım :occasion5: :flowers: bu çiçekler sana :nazar:bu da bebegine



handan

teşekkür ederim canım.
inşallah sende en hayırlı şekilde alırsın bebeğini kucağına.
hamileyken çalışmak  gerçekten zor. Allah yardımcın olsun canım.

sevda

Öykücüm hoşgeldin dünyaya ve güzel öykülerle hayatın devam eder...

Suni sancının uzun sürmesi ve doğumunun biraz sıkıntılı geçmesine üzüldüm ama hiçbirşey kolay değilki hem normal doğumda hemde sezeryanda ikisininde farklı zolukları var hayatım bende normal doğum yaptım be 4,030 gr doğmuştu arhancım ve acayip zorlandığımı hatırladım tekrardan senin hikayeni okuyunca ama olsun allah sağlık ve sıhhat versin allaha çok şükür sende öykümde iyi ya gerisini boşverelim artık dimi.... ;) :opucuk:

emosum

canım benim ya dogum yapmışşın şimdi okudum burayı umarım hersey yolundadır öykü ve sende iyisinizdir..dogum hikayen aslında beni biras ürküttü bu arada maltepedesin galiba nerde dogum yaptın yada kimdi dr bizede söyleyebilirmisin  :flowers:

mavili

handancım bayagıdır ugramamışsın sayfaya öykü kızımız nasıl bakalım sende umarım iyisindir toparladınmı kendini



handan

iyiyiz biz  :opucuk:  alıştık kızımla yaşamaya

diğer sayfalarda da söylemiştim zaten gaz problemimiz olmasa çook daha iyi olacağız.

benim doktorum çok iyi bi dr
özel muayenehanesine gidiyordum  maltepede. benim isteğim üzerine bölge hastanesinde doğum yaptım,  kendi doktorum da oraya geldi. zaten daha önce o hastanede çalışmıştı.
ali rıza  sözenoğlu doktorumun ismi.

mavili

iyi olmanıza sevindim bu gaz problemi yüzünden bir arkadaşımız arabayla gezdiriyordu çocugu bazen 2 saat kadar dolaşıyorlardı arabada bebek oh arabada uyuyordu araba durunca yine aglıyordu sanırım araba sarsıyordu ve rahatlatıyordu bunu yapan arkadaşta kendisi ve eşi doktor artık son çare bu demişlerdi bebek tam bir gazman dı

ben bile tırstım ya benimkide böyle olursa diye aman ne  yaparıs sonra



handan

ewet denedik.  durunca araba yine kaldığı yerden devam ediyor.
bu aralar davlumbazı açıyorum, bebek arabasında git gel yapıyorum ve mutfakta uyutuyorum saatlerce davlumbaz açık kalıyor başım  ağrıyor ama  yapacak bişey  yok.

mavili

buda farklı bir teknik hiç duymamıştım Allah yardımcın olsun canım  umarım en kısa zaman da geçer artık