27 Nisan , 2024, 21:49:22

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


BENDE ARTIK ANNE OLUYORUM OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Başlatan seda_pehlivan, 30 Ocak , 2008, 15:54:06

« önceki - sonraki »

-Butterfly-

Sedacim senden guzel haberler alinca cok mutlu oluyorum  :muzz: :muzz: demek buyumus fasulyen  dahada buyuyecek annesi karnin saga sola gittikce  icin gidiklanacak   bir hos olacaksin tekmeleriyle yerinden firilyacaksin hatta  dokunup burasi poposu surasi ayagi burasi kafasi diye tahminlerde bulunacaksin  :D :love7:  dr. dedigi gibi cok dikkat et guzelim allah seni  ve melegini korusunnn  :amin: :amin:



-Butterfly-

Senacim,

Dedigin gibi allahtan umut kesilmez  allah herseyin iyisini bilir iyisini yapar herseyde vardir bir hayir  :'( fakat allahtan umudini kesmezken kendinde umudini kaybetme eminim allah guzel gonlune gore verecktir   guzel bir melek sana dualarimiz senin icin  :amin: :amin: :amin:



sevda


sena

ayselcim sevdacım busecim hepinizi çok seviyorum. bana destek olduğunuz için minnettarım. yüce rabbim herşeyin en hayırlısını verir bize düşen şükrederek onun takdirini yaşamaktır.
iyi niyetinizle yanımdasınız içim şimdi daha rahat en iyisini düşünmeye çalışıyorum. çocuğum olmasada dünyanın sonu değil insan biraz buruklaşıyor ama bu dünyada iyisiyle kötüsüyle herşey bizim için öyle değilmi? en iyisi için dua edip beklemekten başka çare yok.  :dontknow:

hepinizin sevgililer günü kutlu olsunnn  :flowers:  :love9:  :love9: 

[eklenti yönetici tarafından silindi]

semra


sevda

Canım benim tabiki dünyanın sonu dğil fakat sen hep olumlu düşünmeye devam et her zaman ve daima... ;) :opucuk:

tubito

sedacım iyi haberlerini almak cok güzel inşallah saglıklı sıhhatli alcaz meleklerimizi kucagımıza :flowers:

tubito

senacım böyle olumsuz seyler düşünme umudunu yitirme hersey güzel allahın elinde elbet bi gün verecek emin ol belki biraz beklemek zorunda kalabilirsin ama olacak benim iş yerinde calıstıgım bi arkadasımda 3, tüp bebek denemesin de tutturdu şimdi 3 aylık hamile sabret stres yapma olumsuz düşünceleri sil kafandan herseyin zamanı var senin meleğinde zamanını bekliyo merak etme bitanem  :flowers: :love9:

seda_pehlivan

kızlar selam nasılsın forma hiç ugrayamıyorum kafam cok karşık hep bebegimi düşünüyorum doktorum  1 ay daha yat dedi ama yatamam yatmam demek işten ayrılmam demek  8 haftalık oldu melegim annesi her akşam onu seviyo pazartesi doktora gidecegim inşallah iyi haberler verir doktorum öpüyorum hepinizi :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :honk: :honk: :flowers:

aysel

canım nasıl oldun
o kadar düşünme merak etme onu allah korur
meleğin gayet iyi olucak kendine sıkıntı vermediğin sürece kendini sıkdıkça oda yerinde huzursuz olur  :opucuk:
Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun,
Duyduğum en derin sevgi senin eserin,
Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin,
Ve kurduğum en güzel hayal sensin

sevda

cANIM LÜTFEN SAKİN VE HEP OLUMLU DÜŞÜNMEYE DEVAM ET VE BEBEĞİNİ HER DAİM SEVMEYEDE AMA KENDİNİ HİÇ KASMA EĞER İZİN ALABİLİRSEN EVDE KALMAN DAHA İYİ OMAZMI PATRONUNLA KONUŞSAN DURUMUNU ANLATSAN ÜCRETSİZ İZİN VERSE SANA ÇOK GÜZEL OLUR AMA NERDE VE NASIL ÇALIŞTIĞINI BİLEMİYORUM BELKİDE YERİNE BAKABİLECEK BİRİSİBİLE YOKTUR AMA SADECE TAHMİNLERDEN YOLA ÇIKMAYA ÇALIŞIYORUM SENİN VE BEBEĞİN İÇİN... ;)

seda_pehlivan

evet sevdacıgım maalesef yerime bakacak kimse yok calıştıgım yer bi akrabamızın yanında sekreterim ama yarın konuşup işten ayrılıyorum cok üzülüyorum ama bunu yapmak zorundayım bebegim için :'( :'(

sevda

Canım üzüldüm ama konu bebeğin olunca akan sular duruyor dimi ama olsun belki oda geçici olarak başka bir eleman alır sende bu tehlikeli dönemi atlattıktan sonra işine belki geri dönersin hayatım olmazmı nedersin yada sana uygun masa başı başka bir iş bulursun kimbilir... ;) :opucuk:

aysel

Evet sedacım sevdaya katılıyorum sakın canını sıkma allah tan ümit kesilmez
bir kapı kapanır bir diğeri açılır seni ve bebğini öpüyorum bitanem dinç ol hayata pozitif bak
BEBEĞİN İÇİN   :opucuk:  :k06:  :occasion5:  :muzz:  :hello2:  :hieyt:  :flowers:  :love9:  :love7:  :binkybaby:  :binkybaby:  :binkybaby:  :binkybaby:  :binkybaby:
Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun,
Duyduğum en derin sevgi senin eserin,
Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin,
Ve kurduğum en güzel hayal sensin

-Butterfly-

Sedacim Canim benim.oncelikle  kotu gunumde yanimda oldugun icin cok ama cok tesekkur ederim.Allah'im seni her daim korusun  birtanem,cunku sen oyle guzel bir kalp tasiyorsunki bunuda paylasmaya gocunmuyorsun.Tekrar tekrar tesekkur ederim. Minik fasuyemi ve seni cok ama opuyorum :love7: :opucuk: