BENDE ARTIK ANNE OLUYORUM OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Başlatan seda_pehlivan, 30 Ocak , 2008, 15:54:06

« önceki - sonraki »

sevda

Evet hayatım anne oldum ve çok güzel bir duyguyu yaşıyorum bazen çokda zor olsa...

Bende yanlız bir hamilelik süreci geçirdim alem yanımda değil ve sedece kayınvalidemler burdalar ama dediğin gibi herşeyi soramıyorsun ama internek okadar faydalı olduki benim için birde tecrübeli anneler bizde sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz sen merak etme ne istersen sorabilirsin hayatım cesret edemedim demişsin ama ilk adımı atmışsın bence bundan sonrasıda gelsin oldumu... ;) :opucuk:

mavili




aysel

Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun,
Duyduğum en derin sevgi senin eserin,
Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin,
Ve kurduğum en güzel hayal sensin

-Butterfly-

Sedacimm nerelerdesin hayatimm... ??? seni merak ediyorumm, bilgisiz birakma bizi cok opuyorumm seni ve fasulye tanesini  :opucuk:

Mavi hos geldin guzelim ve tebrik ederim :flowers:

Insallah seninde kolay bir hamileligin olur  :amin: allah sanada bol bol yardim etsin  :opucuk:



mavili

hepinize çok teşekkür ederim çalışırken zorlansamda evde rahatım çok şükür Allah herkesin gönlüne göre versin



TURKUAZ

Ne güzel bi sürü anne adayı var ,hepinizi tebrk ediyorum Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasib etsin,darısı tüm iteyenlere....


tubito

mavili hosgeldin aramıza

bebeğin hayırlı olsun insallah sağlıkla kucağına alırsın


hakkımızda herseyir hayırlısı  :flowers:

seda_pehlivan

kızlar ben evde dinleniyorum ufak bi sorun yaşıyorum maalesef kanmam oldu yatıyorum şimdi dualarınızı eksik etmeyin salı günü doktora gidecegim kendinize iyi bakın hepinizi öptüm :opucuk: :opucuk: :flowers: :flowers: :y25:

aysel

sakin ol canım dualarımız seninle
bak hiç bişey olamayacak seb istirahatina bak lütfen
kafanı takam bişeylere  :opucuk:
Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun,
Duyduğum en derin sevgi senin eserin,
Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin,
Ve kurduğum en güzel hayal sensin

sevda

Hayatım lütfen sakin ve sabırlı ol ve aklından lütfen kötü düşüncelerini sil oldumu hemen telaşlanma bence bol bol dinlen ve mümkün olduğu sürecede yatağından kalkma dr dan geldikten sonra bize yaz oldumu..

-Butterfly-

Sedacim demek seni merak etmekte hakliymisim  :y25: bazi hamileliklerde bu tur durumlar olabiliyor ama eminimki hic birsey olmayacak  sagligiyla alacaksin kucagina bebegini .. bencede bol bol dinlenmeye bak  ani hareketlerden kacin lutfen  ve bizi habersiz birakma .. tamammi guzel anne  :flowers: cok opuyoruz seni ve minik fasulyeyi :opucuk: :opucuk:



sena

sedacım seni ve mavilicim seni çok kutluyorum.

allah inşallah gönlünüze göre verir.

sağlıklı sıhhatli evlatlara sahip olursunuz inşallah  :amin:

sedacım gönlünü ferah tut hiç bir kötü düşünceyi aklına getirme herşey çok iyi olacak ve sonunda yavrunu kucağına alacaksın.  :opucuk:

bende bugün itibariyle tüp bebek tedavisine başladım doktorum çok şansım olmadığını sölüyo ama allahtan ümit kesilmez.  :y25:
anne olma şansımı sonuna kadar zorlayacağım boşa kürek çekmek olsa bile..  :honk:

benim içinde bol bol dua edin lütfen


aysel

Senacım allah sanada inşallah gönlüne göre bi bebiş verir hayatım
tüm isteyenler en kısa zamada inşallah bebişlerine kavuşur  :amin:
Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun,
Duyduğum en derin sevgi senin eserin,
Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin,
Ve kurduğum en güzel hayal sensin

seda_pehlivan

kızlar bugün doktora gittim maşallah bebegim büyümüş kocaman olmuş  :muzz: :muzz:doktor 1 ay daha dinlen dedi ama benim işe devam etmem gerekiyo yarın işe başlıyorum doktora da söyledim başla dedi ama agır iş yapmak yok işte haberler bende böyle dualarınızı eksik etmeyin hepinizi öpüyorum 15 gün sonra tekrar gidecegim doktora  :opucuk: :opucuk: :opucuk:

sevda

Sedacım hayatım çok sevindim adına ama işyerinde neolursun çok dikkatli ol ve hemen ani hareketlerden kaçın oldumu güzelim dularımız seninle ve lütfen bize bu güzel haberleri vermeye devam et oldumu... ;) :opucuk: :amin:


Senacım herşeye öncelikle umut ve hep umutla başlamak ve bakmakla gerçekten ilk adımı atmış oluyorsun o nebiçim doktormuş öyle sana ümit vereceğine başka bişey demiş hay allahım yaa nasıl bu insanlar anlamıyorum ki bunuda diyen bir doktor karşısındakide sen yani güzel ve umutlu haber bekleyen bir hasta ççok kızdım bak ben sen onu kafana takma ve lütfen müsterih ol ben ianıyorum ve lütfen sende inan ve hep pozitif ol hayatım oldumu... :amin: :amin: