29 Nisan , 2024, 01:41:05

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Peri Kizi Pelinin Guncesi :))

Başlatan -Butterfly-, 24 Ocak , 2008, 23:12:37

« önceki - sonraki »

pelinim

Bende Ayberk'i Pelin uyurken yiyiyorum.yoksa beni hemen taklit ediyor.tabi o benim gerçekten ısırdığımı zannedip ısırabiliyor.


-Butterfly-

Taklit iyi bir yetenek ama dikkatli olmakta fayda var tabi  :-[  sen benim yerime ikisinide ye olurmu  :hungry:



oozge

PİŞTTTTTTTTTTTT KİM KİMİ YIYOOOOOOOO HANİ BANA YAAAAA YOKMUUU YEDIGINIZDENNNNNN BSUECIM SEN UCUNDAN KIYINDAN VER BARİİİİİİ :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:



bengü

dogru canim cok dikkat etmek gerekiyo benim kizda ben neyaparsam aynen yapiyo oyüzden bende gizli gizli isiriyorum hem kiskanmasin diye cünkü biz bengüyü severken garip garip bakiyo icim eriyo ozaman hepsinin sevgisi ayri ama o daha cocuk sonucta anlamiyo kardesini daha cok seviyoruz saniyo,ben bengüye mis kokulum diye seviyoru bazen hemen atliyo ordan ben mis kokmuyommu anne diye bende sen daha cok mis kokuyosun en mis sen kokuyosun diyorum ozaman seviniyo. :k06:
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

pelinim

Birgül malesef kısanıyorlar canım bir çift güzel sözü bile.ne yapalım bize büyük görev düşüyor.ikisinede gereken ilgiyi ,sevgiyi eşit olarak verebilmek. :amin:


-Butterfly-

Osge zuzusuu  :caca: asla olmaz bir lokmazaten o ebnim kusura bakma  :toothy10:  ama hadi sen simdi aglarsin  kiyamam ucundan ama sadece tamammi  :ehi: 

demek kiskaniyor benim peri kizim  yerim ben guzel surtalimi  ama normal tabi tum ilgi onun ustundeyken birden ortak cikti ilgiye ve sevgiye  bende olsam bende kiskanirdim  ;) :opucuk:



sevda

Buse geç cevap veriyorum ama ben yerim asil masil dinleme valla hooppp diyeeehem yanaklarından hem kollarından yalar yutarım ona göreee asilliği kıslara saklasınlarrr ayoll teyzeleriazıcık yesin ham yapsın dimi ama... :k06:

sevda


-Butterfly-

Canim minik sevgililerinle nice nice  uzun sevgililer gunu gecirmen dilegiyle...





pelinim

Buse,Sevda çok sağolun canlarım. :opucuk: :opucuk:

Pelinim bu günlerde biraz süse püse düşkün olmaya başladı.büyüyor galiba benim minik kızım :-[ruj sürmek istiyor.sürüyor sonrada aynanın karşısından ayrılmıyor.dans edip şarkılar söylüyor.kıyafet değiştirip duruyor. :laughing7:

Prenses kızım benim diyip sarıldım dün.dediği şey"prenses değilim ben,barbieyim  :toothy10: :toothy10:Barbie takıntısı başladı şimdide.hayırlısı bakalım.


pelinim

14 Şubat , 2008, 16:21:59 #70 Son düzenlenme: 16 Şubat , 2008, 12:01:41 pelinim
Kuzularımın birlikte resmini ekleyim :love9: :love9:


sevda

 :nazar: :nazar: :nazar: ama barbiden daha güzel ve daha şirin olduğunuda ona söylermisin lütfen siz yandınız valla bu büyüyünce acayip güzel bişey olcak babasıda yandı ayrıca... ;)

helalim

maşallah cok tatlılar yaw bunlar yerim onları benim icin kokluya kokluya öp canım kuzularımı :opucuk: :opucuk:
Kimine göre adamım,Kimine göre yalanım herkes rahat olsun ben adamına göre muamele yaparım ;)

-Butterfly-

peri kizim barbieligemi trasfer omus  yerim ben onun o muthis lulelerini  :hungry: :nazar: cok guzel yavrularim yaa allah nazarlardan korusun ikisinide  :nazar: :nazar: :nazar:  suslu olsun ayricaa kiza sus yakisir  :toothy10: fakat mailiyetli olacak haberin olsun  :toothy10:



duru boncuk

nagihancım yani bu nasıl bir güzelliktir ben bayılıyorum bu kıza yaaaaaa busem ne güzel etmişte bi sayfa açmış meleğimi (pardon barbiemi) :k06:daha sık görebiliyoruz ama ben seni çok merak ediyorum bu kadar güzel bir kızın annesi eminim çok güzeldir allah korusun üçünüzüde ayberkimide unutmum oda çok yakışıklı maşallah :opucuk: :opucuk: :opucuk: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: