2009 Aralık - 2010 Ocak-Şubat Anneleri Buraya

Başlatan Zeynep_Sena, 04 Mart , 2010, 16:01:45

« önceki - sonraki »

DER!N

allam ya az dikkat et vur dedik öldürme  :k06: az yap ziyan olmaz yine

bisküvide ülkerinkini dene etininkinin tadı daha güzel ama lactum içen ecişten ne beklersin  :k06:





zelis

selam kizlar ..
bende kizima ilk ek gidasini verim  :laughing7: masallah hic hayir demiyor benimkisi . pirinc unu verdim mamayla karistirdim , 70 ml mayaya 2 cay kasigi koydum , boza kivaminda oldu benim kiz hepsini yedi  :icon_thumright: birde meyve puresi denedim onuda yedi ,  :icon_thumright: haftayada cici bebe deneyecen bakalim nolcak , sonraki haftada sebze puresi  :D :D her hafta bi tad deneyecez , bizimi deneme amacli ... ama cok guzel yiyor yalana yalana ... :k06:


мiŁenα.

selam kızlar ..

bir sürü misafirim gelcek bugün yarın... :D :D :D çok yogunum çokk...

hepinii öptüm ;D


:love9: :love7: :love9:


zelis

benimde aksama gelecek , hamur mayaladim misir unundan , gelecek olan misrafirlerim laz onlar severler misir unlu corekleri  :laughing7: , kisir yapacam , revani yapacam , patates salatasi yapacam , simdilik aklima gelenler bunlar tursu vs.  de var ... menu hazir ya benim kafamda rahat :icon_thumright:


AککORTįє

allahım durmuyor bu çocuk artık gündüzleri ya ne yapacağımı şaşıryorum bi akıl verin ya!!!! kucağıma alıyorum bi tek susuyor bunun dışında ağlıyor 5 dk uyuyor sonra uyanıyor. meme veriyorum oyun oynar ucuyla oynuyo  suratıma bakıyo aç ta değil .ağlıyor duruyor ya!


< ESLAL >

aramıza hoşgeldin canomm  :laughing7: valla ben 4 aydır bi çözüm bulamadım totom kanepeye geçmiş durumda  :k06: evi pok götürüyo orası ayrı bi iç acısı hee birde içimizde kahvaltı ağacı çıkacak yakında  :ehi: :ehi:

AککORTįє



AککORTįє



< ESLAL >

:opucuk: mersi şeker malesef gerçekler hep iç açıcı oluyor biliyorsun  :k06:

değişik bi taktik bulursan söyle belki benimkide sakinleşir  ;)  :k06: banada bak otlakçııı  :toothy10: :toothy10:

şaka bi yana hilal uyuyor ama ayağımdan indirmezsem bende alışsın die bırakıyorum 5 dk da bir uyanıyor  :cildir: ev dandini oldu iice  :cildir: içim kararıyor eve baktıkça  :y25:

< ESLAL >

Alıntı yapılan: DER!N - 01 Mayıs , 2010, 14:23:55
allam ya az dikkat et vur dedik öldürme  :k06: az yap ziyan olmaz yine

bisküvide ülkerinkini dene etininkinin tadı daha güzel ama lactum içen ecişten ne beklersin  :k06:

yokk bacım ziyan olmuyor artanı ben yiyorum  :k06: :k06: tadı güzel olanları ama  :laughing7:

AککORTįє

Alıntı yapılan: < ESLAL > - 01 Mayıs , 2010, 15:10:45
:opucuk: mersi şeker malesef gerçekler hep iç açıcı oluyor biliyorsun  :k06:

değişik bi taktik bulursan söyle belki benimkide sakinleşir  ;)  :k06: banada bak otlakçııı  :toothy10: :toothy10:

şaka bi yana hilal uyuyor ama ayağımdan indirmezsem bende alışsın die bırakıyorum 5 dk da bir uyanıyor  :cildir: ev dandini oldu iice  :cildir: içim kararıyor eve baktıkça  :y25:


evt ağlıyodu yine pusete koydum şuan sallıyorum sustu. uyusunda 4/30 da emecek meme ozamana kadar ağlamasın bari.
pusette uyuttuktan sonra beşiğine koyuyordum normalde dün senle konuştuktan sonra dün dü galiba neyse aklım uçtu artık ; ozaman pusetten kaldırmadım uyuttum 1 saat uyandıkça pış pış salladım yanında uyudu şimdi de öle yapıcam gidiyo gözleri


< ESLAL >

inş. uyur canım ben kendimi geçtim ona üzülüyorum uykusunu alamıyor gözler kızarıyor  :honk: bi düzene girmedi kendiliğinen uyusa şöyle 1 kaç saat  :amin: :amin: 

AککORTįє

Allah tan gece 9 diyince yatıyor sabah 6 da kalkıyor düzenli olarak . gündüz artık mızmızlanıyor. biraz dinlensin diye uyutuyorum oynasam onla bütün hiç uyumıcak bu. ilgi istiyor, çok nazlı


< ESLAL >

maşallah aman gece uyusunda hilal bu ara geceleri çok sık uyanıyor 9 da yatırıyorum 11-12 gibi emeye kalkıyor sonra devamı geliyor  :'(

AککORTįє