2009 Aralık - 2010 Ocak-Şubat Anneleri Buraya

Başlatan Zeynep_Sena, 04 Mart , 2010, 16:01:45

« önceki - sonraki »

AککORTįє

bence doktorlar değil biz abartıyoruz, doktorların çok ta umurlarında olduğunu zannetmiyorum

onlar yeni ne çıkarsa onları söylüyorlar . ondan sonra ister yaptırr ister yaptırma  :cildir:

yaptırsam mı yaptırmasammı bişey olur mı olmazmı yesin dursun beynini. mesela rota virüsü aşısı kimi ol diyo kimi olma kimi sen bilirsin böyle saçmalık zaten nerde olur burda olur başka bi yerde olamaz.

bizim ülkemizde ister 1 yaşında ol ister 80,  insana bu kadar değer veriliyor istersen öl kimsenin umurunda olmaz


ayşenurum

çok haklısınız ilknur hanım hiç umurlarında değil 

--elif--

katılıyorum cnm drların umrunda değil biz geçen dra götürdük çocuğu idrar tahlili istedi bende dedim idrarını almak çok zor oluyor yani tek bu çıktı ağzımdan beni ilgilendirmez ister yaptır ister yaptırma diyo  :violent1: sinir olduk

ayşenurum

31 Mart , 2010, 18:18:35 #498 Son düzenlenme: 31 Mart , 2010, 18:21:29 ayşenurum
öyle gerçekten  soruna cevap bile vermezler insanı bilgilendr biraz bişeyler söyle inanın biz kızı kaç doktora götürdük hiç birindende menun değiliz    (ALLAHIM sen yavrularımıza şifa ver bizleri kimseye muhaç etme amin)

мiŁenα.

aynen öle ilknur :cildir:

şimcik aklım karıştı yarın dr sölicem bakaım ne diyecek :-\


:love9: :love7: :love9:


DER!N

Belki biraz iç güdüsel davranmak lazım, anneyiz neticede bebeklerimiz için gerekenler Allahın takdiri ilahisi hissiyatımıza nakşedilmiş. Ben böyle bakıyorum duruma.

Pirinç unu olayına gireceğim tekrar, bilimsel manada besleyiciliği yok kof şişmanlık yapıyor şeklinde makaleler var.
Eskilere sorarsanız 2 ay 15 günlükken başlardık diyorlar, bilim bu sürekli yenileniyor eskilerin fikirlerine de saygı duyuyorum içimden geldiği gibi bazen veriyorum pirinç unu maması.

Devit3'te buna benziyor.

Rotaya gelince doktorumuz yaptırmamızı tavsiye etti fakat devlet karşılamadığı için de ille de yaptırın diyemiyorlar. Objektif olmakta fayda var.

Rabbim eksikliklerini göstermesin kimseyi de hastane kapılarına düşürmesin.  :amin: :amin: :amin:





мiŁenα.

amin canımmm :amin: :amin:

ya her kafadan ayrı bir ses çıkıyor..sonuçta bebeklerimize en güzel şekilde bakmak istiyoruz bir dr ver diğeri verme deyince aklımzı karışıyor :-\ :-\ sonuçta sağlık bu :caca: :caca: :caca:


:love9: :love7: :love9:


ferda2

ben de 15günlükken devit 3 e başladım 3 damla veriyorum 2 aylıkken ishal için rota aşısı yapılıyormuş 3 doz halş-inde oluyormuş doktorumuz tavsiyeetmedi ben de yaptırmadım

< ESLAL >

01 Nisan , 2010, 11:39:44 #503 Son düzenlenme: 01 Nisan , 2010, 11:46:51 < ESLAL >
aynen gülfercim katılıyorum sana ben 4. aya kadar mama dışında ek birşey vermemek içi elimden geleni yaptım tüm markaların mamalarını aldım kızım hiçbirini içmedi pirinç unu verdim kıtlıktan çıkmış gibi yedi sütümde yetmiyor artık besleyiciliğini geçtim doyması için veriyorum  :dontknow: aç kalmasıda gelişimini olumsuz yönde etkileyecek nihayetinde napalım bu ayıda böyle geçirelim sonra besleyici şeyler veririz artık  ::)

rota aşısını bende yaptırmadım bu hafta kontrolümüz var doktorla yeniden konuşucam bakalım yaptırır gelirim belki

devit3 de 15. gün başlaık günde 1 kez 3 damla bazende gün aşırı veriyorum doktor mama içiyor böyle ver dedi yüklenmeyelim dedi

DER!N

Bir de şöyle bir mevzu var, 6.aya kadar sadece anne sütü verin diyorlar katılıyorum elbette; ama sütü olmayan veya benimki gibi yeterli olmayan anneler ne yapacaklar varda mı vermiyoruz çok kızıyorum buna.





nesrin_beyza&berrin

sütün yetmediği nasıl anlaşılıyor? Bebek kilo mu almıyor. Bu son ayda benim kız iyi kilo almamış. Bir ayda minimum kaç kilo alması lazım?
   


< ESLAL >

tatlım benim sütüm yetmiyor şöyleki kızımı 1 saat eziriyorum bıraktırdığımda aranmaya devam ediyor,uykusu olduğu halde uyuyamıyor hep emmek istiyor  :sad1: mama takviyesi yapıyuruz ve benim bebiş inat biraz mamayıda reddediyor bende 1 kaşık pirinç unuyla mamaya kıvam veriyorum kaşıkla besliyorum  :-\

anne sütü alan bi bebeğin ayda en az 500gr alması gerekiyor zaten insan anlıyor sütünün ne durumda olduğunu yada bebişin doyup doymadığını benim kız aç olsada ağlamaz mesela ama anlıyorum doymadığını

Alıntı yapılan: Gülfer_ - 01 Nisan , 2010, 17:21:09
Bir de şöyle bir mevzu var, 6.aya kadar sadece anne sütü verin diyorlar katılıyorum elbette; ama sütü olmayan veya benimki gibi yeterli olmayan anneler ne yapacaklar varda mı vermiyoruz çok kızıyorum buna.

aynen canım birde sen emzir gelir gelir diyenlere sinir oluyorum çokkk  :cildir: gelmeyince gelmiyor işte birde benim zilli mamada istemiyor Allahım

evde mevcut olan mamalar; bebelac,aptamil 1 , milumil aptamil plas,hero baby 1 ,hero baby lactum,sma 1 bunların hhiçbirini içmiyor pirinç unu koyarsam hepsini yiyorr  :cildir: :cildir:

♥♥ Ecrin´in Annisi ♥♥

yerim ben o cadiyi demek ki cok secici hanfendi  :k06: :k06:

< ESLAL >

Alıntı yapılan: Sivaslim - 01 Nisan , 2010, 19:45:39
yerim ben o cadiyi demek ki cok secici hanfendi  :k06: :k06:


UFF HEMDE NASIL TEYZESİ CANIMA OKUYOR BENİM

♥♥ Ecrin´in Annisi ♥♥

allah yardimcin olsun cnm...keske benim kizimda simdi dogmus olsada onla ugrassam ya  :sad1: :sad1: