2009 Aralık - 2010 Ocak-Şubat Anneleri Buraya

Başlatan Zeynep_Sena, 04 Mart , 2010, 16:01:45

« önceki - sonraki »

ayşenurum


< ESLAL >

banada pirin.,çörekotu ve pırasa süt yapıyor hmm birde kayısı suyu dün ayran içtim kızıma çok gaz yaptı  :sad1:

мiŁenα.

kyısı suyu süt mü yapıyor??? bana gaz yapıyor dediler :honk:


:love9: :love7: :love9:


мiŁenα.

oğlumu doktora götürdü babası ay içim fena oldu oğlum yok yanmda :y25: :y25: gider gtmez özledim ağlar kesin yavrum hastanede :y25: :y25: ben gidemedim kaynım falan gittiler :y25: :y25:


:love9: :love7: :love9:


AککORTįє



мiŁenα.

canım ben hastaneye gıttıgımzıde gıremıyorum dr yanına aglıcak dıye :sad1: :sad1: babsı hep yanında oluyor...hem agrım vardı kısa surcek dıye esım sen gelme dedı... zaten geldıelr hıc brıseycıgı yokmus oglumun ..eger kanaması fazla olursa karından ıgne yapıyorlarmıs...normalmiş göbeginin kanaması....aglamamısta oğlusum .. :aferin: istifini bozmamış uyuyor oğlum:))içim rahatladı :amin:


:love9: :love7: :love9:


ღ♥ Nilda♥ღ

ayşecim hayırlı uğurlu olsun bebişini kucağına almışın allah güzel yazılar yazsın analı babalı büsün bebişin  inş.:amin: :amin: :amin:
.   

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


AککORTįє

aa çok sevindim canım çok şükür. ama hayatım biraz dirayetli olman lazım. onunla ilgilenecek olan sensin. şimdi ağrın var ama bundan sonra aşıları olacak, çok ta ağlıcak sen olacaksın yanında babişi dğeil. bizde öle oluyoruz canımızdan can gidiyor ama onların iyiliği için azcık ağlayacaklar. annesiii seni ister yanında hepp  :D


AککORTįє

29 Mart , 2010, 19:51:50 #444 Son düzenlenme: 29 Mart , 2010, 20:01:19 iLkNuRR
Alıntı yapılan: ஐ๑  αуşє ஐ๑ - 29 Mart , 2010, 17:46:56
kyısı suyu süt mü yapıyor??? bana gaz yapıyor dediler :honk:

bizede hastende kayısı iç dediler ayrıca her gelen kaysı suyu getiriyodu ve ben de çoğu yerde gaz yapar diye duydum  :ehi:


zelis

ben sodaya takildim ya , icebilyormuyuz soda  , asitli olunca ben problem olur saniyordum  ???
eger icilebiliyorsa ben severim sodayi ....


мiŁenα.

soda gebeyken de çok tükettim sütüm iyi :nazar: :nazar:

birşeycik olmuor o dogal maden suyu..diğerlerine asit ekleniyor  :sad1: :sad1:

ilknurcum çok sagol bebem ..normalde bende gıdıyorum 2 kez gıttık hastaneye ıkısındede yanındaydım bu defr esım gelme dedı kaynım kayınpeder falan gıttler esımde kısa surcek gelme dedı yoksa bırakırmıyım pasamı kımseye zaten evde dort dondum teşde kaldı kulagım :y25:


:love9: :love7: :love9:


çağınım

kızlar kayısı suyu ve kompostosu, tahin helvası özellikle bol süt yapıyo ve bebeğide tok tutuyo bide yeşil salata kıvırcık marul göbek gibi şeyler tüketin çok süt yapıyo


ayşe gerçektende biraz dirayetli ol aşıları çok var önünüzde tabi bizimde var insan dayanamıyo ama onların iyiliği için sabredicez annelik böyle işte onlarla beraber canımız yanıyo rabbim acılarını göstermesin hiçbirimize  :amin: :amin:

мiŁenα.

hemde ne can acısı :sad1:

dirayetliyim okadarda değil kızlar :k06: :k06: dün kaynımın arabyla gıttler kayınpeder falan esımde sen gelme dedı gostercem gelcem dedı 20-30 dk geldıler..yoksa sadece esım gıtcek olsaydı bende gıderdım ..kaynımın ogluda ıgne vuruluyor ..araba kalabalıktı :sad1: :sad1:


:love9: :love7: :love9:


мiŁenα.

kızlar sezeryan olanlara sorum..ne zmana ız gıdıyor yanı duzelıyor kesık yer ???


:love9: :love7: :love9: