2009 Aralık - 2010 Ocak-Şubat Anneleri Buraya

Başlatan Zeynep_Sena, 04 Mart , 2010, 16:01:45

« önceki - sonraki »

DER!N

Alıntı yapılan: nesrinbeyza - 28 Mart , 2010, 15:48:45
Gülfercim berrin bir hafta önce oldu. 3,550 doğdu. beklenilen kadar iri değildi. doktorum zaten kilosunun fazla oluşu boyundan diyordu. Ecrinin boyu kilosu kaç? Zamane bebekleri çok akıllılar. İstediklerini yapıyorlar yaptırıyorlar. Gülfer günlerde uzamışşken bir ara bize gelde bebişleri tanıştıralım...

Doğru hatırlamışım hayret :)  :k06: Ecişi 2 hafta önceydi sanırım götürdük 67cm. 6450 idi. Hala da öyle sanırım.  ::)

Ecişe hala araba almadım az biraz daha hava ısınsın gezicez tozucaz inş. ben de beklerim canım görüşelim yakın zamanda.  :flowers:

Bu arada araba konusunda fikir istiyorum.





DER!N

Alıntı yapılan: ayşenurum - 28 Mart , 2010, 21:51:44
bende yeni keşfettim siteyi kızımla ilgilibilgiler balmak için               benimkızım  30.12.2009  çarşamba 11:30 sezeryanla dünyaya geldi kilosu 3.450gr boyu 48  tam beş gün sonra tpukkanı için hastaneye götürdük kilosu 3kilo idi  ve 3 günsonra kızımda sarılık çıktı ve yüksek çıktı 1 gün hastanede yattık  1 ayında kilosu 4600 boy 55 kızımn sarılıtam 2. ayına kadar sürdü şidi çok şükür iyi 2.ayında 6.100gr  şu an kızım 2 gün sonra inş 3. ayı doluracaz inş   bazen aylık hesaplamada kafam karışıyor ve artık ekk gıdalara geçmek istiyorum tadımlık meyve suyu ,çorma suyundan veriyorum   dogumundan buyana anne sütü veriyorum bikaçdefa mama verdim sarılığını çabuk atlatması için doktor demişti. ben şimdi ek gıalara geçmek istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim  herkesin bebişini rabbim sağlık versin [amin]

Hoşgeldiniz ana kız  :flowers:

Rabbim hayırla ve sağlıkla büyütmek nasib etsin.  :amin:





DER!N

Alıntı yapılan: ๑۩۞۩๑ şєкєяιιм ๑۩۞۩๑ - 28 Mart , 2010, 20:58:08
ya benım oglan kaka masallah yapıyor ıyı gunde 5-6 kez alıyorum bırde her ısedıgınde ustune de ısıyor  :ehi: :ehi:

gunde 3 kez rahat degişiyorum geceler hariç ::)


bu pipililer pek bir marifetli çıktı Poyrazda tiş yapıp duruyordu deneyimli anne olarak İlknurdan yardım iste tatlım nasıl baş etti yada ediyor.  :k06:





DER!N

Alıntı yapılan: iLkNuRR - 27 Mart , 2010, 15:29:00
sabahtan beri 10. kaka bezi değiştirorum bugün bağırsaklar full çalışıyo sanırım, emiyo hemen sonra alttan pırt pat küt   :binkybaby: ;D

yarasın oğluşuma :)) sen doldur oğluş baban beze çalışıyor  :k06:





ayşenurum

rabbim sizede hayırlı ve sağlıklı üyütmek nasip etsin

< ESLAL >

yaa kızlar galiba nisada diş sıkıntısı çekiyor galiba yaaa  :'( uyumak istemiyor emmek istemiyor eller ağızda hep salyalar akıyor ve ateşi 37,5 şurup verdim şimdi daha çok erken değilmi yaaaa  :y25:

< ESLAL >

Bu arada araba konusunda fikir istiyorum.


canım bizim arabamızı babamız beğendi ve ben hiç memnun değilim büyük bikere kaldırım vs. zorlanıyorum kullanmakta güç oluyo ve kesinlikle çift yönlü al rüzgara göre değiştirme şansı var hmm alt sepeti büyük olsun bide  :icon_thumright:

мiŁenα.

anacım üstüğne işemesini geçtim :ehi: :ehi: :ehi:

bezinni alıyorum kapatıyorum pırtlatıyor huya br daha al böle aralıksız 3 bez degiştirdiğimi bilirim..

baba beze çalışıyor  :ehi: :ehi: birde en küççük bez bile ogluma epey buyuk oluyor onun ıcın aralrdan kacıyor :ehi: :ehi:


:love9: :love7: :love9:


DER!N

Alıntı yapılan: < ESLAL > - 28 Mart , 2010, 22:19:08
Bu arada araba konusunda fikir istiyorum.


canım bizim arabamızı babamız beğendi ve ben hiç memnun değilim büyük bikere kaldırım vs. zorlanıyorum kullanmakta güç oluyo ve kesinlikle çift yönlü al rüzgara göre değiştirme şansı var hmm alt sepeti büyük olsun bide  :icon_thumright:

Çift yönlü ne demek :( ya baston diye geçenler var onlar sanki çok dayanıksız gibi duruyor diğerlerinden alacağım galiba ama hani şu 3 tekerlekliler falan var onlar kullanışlı mı?

Marka model söyleseniz ben baksam :icon_scratch:





мiŁenα.

gülom çift yönlü tutma yeri hem öne hem arkaya geliyor ...ayarlıyorsun çok hoş kullanımı..

ben kraft alıyorum hep onun sştesine bak hoş modeller var..

bende baston begenmedım banada sankı dayanıksız gibi geldi ama kullanışı ıyımıs haffmıs arkadasm ole dedı..carsıya ınerken zorlanmıyorum katlıyorum yer kaplamıyor dedı ...bırde hafıfmıs surerken zorlanmıyormussun :dontknow:


:love9: :love7: :love9:


DER!N

hmm mersi şekerim çift yönü anladım :opucuk:

bi bakayım bakalım kraftlara :opucuk:





мiŁenα.

KRAFTIN ÜRÜNLERİ ÇOK SAĞLAM BEN OTO KOLTUGUNU VS HEP KRAFTTAN ALDIM ::) ::) ::)

İLKNUR SENIN OGLANIN CINGIRAKLI CORAPLARI VARDIYA KRAFTTA ONLARDANDA VAR :k06: :k06:


:love9: :love7: :love9:


DER!N

hmm bakındım düşündüğümden pahalı bunlar daha bakınayım ben  :k06:





мiŁenα.

ben tek tekerlek çift yonlu kraftın 219 mılyona buldum ..heryerde pahalı ama ne yapcan..bır tane sordum kraftta 599 mılyon :ehi: :ehi: :ehi: mını dogan alıyoz snkı :ehi: :ehi: :ehi:


:love9: :love7: :love9:


< ESLAL >

bende chicconunkini sordum önce 1 milyar 200 milyon dediler eşim özelliklerini sordu sıradan araba işte hmmm bizi taşımıycak yani dedi çıktı mağazadan  :ehi: :ehi: :ehi:

ben pembiş 3 tekerlekli biğendim bitane ama ordaki bayanda bebek büyüdükçe 3 tekerleklilerde denge sorunu oluyor dedi  :-\  ben çok dolaşıp karar veremediğim için eşim almış gelmiş bigün ehh fena değil ama büyük işte hmm birde bizimkinin katlama sistemide güzel tutma yerinde bi düğme var basıyosun hop toplanıyo  :icon_thumright: