27 Nisan , 2024, 21:05:29

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


balkopugum annesine coktan veda etmeye hazirlanmiss

Başlatan Balböceği, 01 Mart , 2010, 03:37:04

« önceki - sonraki »

Shadowqueen

Canım nete şimdi girebildim ve ilk senin haberini okudum şok oldum. İnan sanki kendi bebğimmiş gibi üzüldüm. Allah ım bu acılarını en kısa zamanda geçirsin ve kısa sürede bebiş haberini tekrar almanı sağlasın. Gönlünü ferah tut en kısa zamanda tekrar olucaktır canım daha genciz nede olsa. Bende böyle haberleri okuyorum sanki benim içimden birşeyler kopup gidiyor sanki benimde başıma gelicekmiş gibi ruhum daralıyor. Umarım hamiş olan anne adaylarının bebişleri sağlıklı ise kendilerine tutunur. Dularım seninle canım çok geçmiş olsun. :amin:



SiRiNe

01 Mart , 2010, 13:51:58 #61 Son düzenlenme: 01 Mart , 2010, 13:55:00 °ღ♥ღ°Duygu°ღ♥ღ°
Alıntı yapılan: вαℓвσ¢єgi✿εїз - 01 Mart , 2010, 10:15:52
arzuhatem cnm bende ole diyom demkki sagliksizmis
ilerde daha buyuk sorun yasamak yerine bunada sukurrr
1.veren ikinciyide veriri insallahhh umudum kaybetmiyorummm rabbim buyuk  :amin:

ben cikiyorumm bilmiyorum gelemem hem esim tatil hemde dr gideriz bakalim hayirlisi  :amin:
edaa canim simdii gordumm kizlar yeni acilan konulari hemen gremiyorum gec cevap veriyorum hakkinizi helal edinn , bocugum canim bitanem cok uzuldum canim,ama dedigin gibi bundada bir hayir var elbette Rabbim en kisa zamanda tekrar nasib eder insaallah :amin: :amin dualarim seninle canimm arkadasim

medine

canim benimm cok gecmiss olsunnn cok saaskin ve uzgunumm.ama seninde dedign gibi demekki hayirlsii buymus.birinciyi veren abbim ikinciye verir insalllh :opucuk: :y25:
sen benim herseyimsinn:)

esra26

canım benim yeni okudum çok üzüldüm geçmiş olsun  :'(

ama hiç kendini yıpratma hayırlısı böyleymiş allahım beterinden korusun seni... oooo daha nne bebişlerin olacak bak görürsün bak en azından hamile kalabiliyorsun yine olur yeterki sen sağlıklı ol cnm benim  :opucuk:

yağmur8183

Alıntı yapılan: вαℓвσ¢єgi✿εїз - 01 Mart , 2010, 03:37:04
maalesef icimde bu yangin bitmemis aksam ustu kanamam acildi
acil dr gittik dr rahmin genisledigini ve bebegim tutunamadigi soyledii
cok kanamam olunca dr gidicem temizliyeegini soyledilerrr  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:


agladim cok agladim ama rabbim verdigi gibi almasinida bilir
elden hicbisey gelmio karnimda sanki alev topu var saolsunnn eltimle beraber gittydimmm
dusuk yapiyormussun deyince hastane basima yikildi sandimmm  :crybaby2: :crybaby2:

simdi tek dilegim busancilarim bitmesi bebegim beni daha fazla uzmeden dusmesini istiyorummm

:crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

en cok esime uzuldumm oda sana bisey olmasin diye diye uyudu bende geldimm
bu sanciyla yatamazdimmm rabbimden hayirlisini istedim hayirsiz cikti demekki yiyecek ekmegi
icecek suyu yokmuss cok uzgunummmm  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
Canım Rabbim hayırlısını versin,üzme kendini,eşinde çok üzülür sen kendini yıprattıkça,Veren Rabbim alan Rabbim,Hayırlısını Canım Rabbim bilir...

Demet_dk

Edacım çok üzüldüm canım  :y25:
Allah sabır versin başka söyleyecek bişey bulamıyorum

bebeğimbenim(şerife)

 :y25: :y25: :y25: :y25:cok geçmiş olsunnn edaa ALLAHIM sabır versinnn :'(verende o alanda oo düşük yapanlar daha kolay gebekalıyormuşşş burdada arkadaşlar düşükten sonra şimdi hamişlerrr üzülmeeee
ALLAHIMMM MELEGİMİZİ KORU YARABBİM "Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiNMake a pregnancy ticker:nazar: :nazar: :amin::amin:

fındık kurdu

çok geçmiş olsun canım. hayırlısı buymuş demekki allah en kısa zamanda hayırlı ömürlü bebek nasip eder işallah



♥.♥.♥.maviçiçek.♥.♥.♥

Eda'cım çok geçmiş olsun bitanem.. inan tüylerim diken diken oldu yazılanları okurken.. ben çok üzüldüm,seni tahmin bile edemiyorum canım... söyleyecek söz bulmakta zorluk çekiyorum.. tek dileğim bir an önce kendi sağlığına kavuşman.. kendine dikkat et, biz her zaman manevide olsa yanındayız canım...  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

vadi= muge & melis

EDACIM CANIM BENIM UZULME OLUR MU HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM BENIM EMİNİ COK ZOR BİR DURUM BU OFFFFFFFF NE DİYEYİM BİLMEM Kİ SAÇMAALIYORUM

teacher44

eda yeni gördüm canım çok geçmiş olsun Allah büyük tekrar nasip eder inşallahh..zaten sağlıklı olmayan bebekler düşük olur böyle düşün demekki nasibi yokmuş..Allah en yakın zamanda tekrar nasip eder inşallahh..bak en azından bebeğin olabilieceğini biliyorsun ne kadar önemli bişey bu değilmi? çok geçmiş olsun Allah şifanı versn acilen canm.. :y25: :y25:
BAL KÜPÜM,ŞEKER TOPAĞIM 15 + 0 :)

HAYATIMIN ANLAMI...

ღ♥ Nilda♥ღ

canımmm böcüüümmmm yeni girdim gördüm çok üzüldüm  :y25: :y25: :y25: şu an gözlerim dolu dolu yazıyommm ne sölicemi bilemiyorum ne zamandır bekliodun ne desek boş gelir canım benim demekki böylesi hayırlıymış aşkım inş. sancıların hafifler ve senin için hayırlısı olur üzülme demiicem çünkü elinde diil insanın daha çok gençsin ve allaha şükür bi sorunun yok en kısa zamanda gene olur allahın izniyle allaha emanet ol canım benim senin için hayırlısı neyse o olsun  bitanem :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:
.   

haydibebeğim

eda çok geçmiş olsun cnm,allah tekrar verir inşallah nolur üzülme canım,hayırlısı buymuş.

__nil__

 :y25: canım allah sabrını verir merak etme,en kısa zamanda acın diner inş, güzel mutlu günler ümit et,hep şükret allaha.allah daha da beterinden korusun.. kendne dikkat et. :'(



♥ღ♥ JADE ♥ღ♥

canımm benimmm yeni gördüm yazını allah yardımcın olsun umarım sancıların bitmiştir canım cokk üzüldüm veren allah alan allah önemli olan bebişinin olmasıyı cok şükür bak oluyomus allah en yakın zamanda hayırlısını nasip etsin  :amin:
ALLAH IM BANA VERMİŞ OLDUGUN EMANETlerini BANA BAGISLA YA RABBİM