kızlar benimde mide bulantısı sorunummmmmm

Başlatan emosum, 17 Ocak , 2008, 12:46:30

« önceki - sonraki »

sevda

Canım bak sresli bir hamilelik bebeğin açısından pekde güzel bir evre olmazzz elinden geldiğince sakin olmaya çalışş... ;) :opucuk:

elvan


emosum

canım bende malatyalıyım ama istanbuldayım ondan sordum

emosum

ya kızlar gecenlerde grip oldum ondan sonra midem bulanmadı daha aldı götürdü galiba herhalde gecti artık ya bide 13. haftayı bitirdik 14 e girdik belkide ondan geciyo artık kızlar saolun destekleriniz için ya ben bide merak ettim ya 4.ayın içine girdim nerdese ve merak ediyorum kızlar hiç kilo almadım ya normal deilmi ya bu neden kilo almadım hamile oldugum bellli bile deil :-\

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

Canım kilo almaman çok iyi sadece süt ile balık yemeği ihmal etme emi ...Benimde öyleydi başlarda sonra göbeğimi nasıl saklayabilirim diye uğraşıyordum Zaten  Son haftalar inanılmaz kilo alıyo insan baştan almaman çok iyii bebişinide merak etme dr herşey yolunda diyorsa öyledir.  :nazar:

emosum

canım dr normal normal dedi ama bilmiyorum süt içemiyorum ama balık yemeye calısıyorum zaten peynir cok yiyorum o karsılar sütü galiba ama bilmiyom kilo almıyorum

handan

canım peynirin de sütün de yeri ayrı. bende içemiyordum doktorum içmemi söyledi. saleple içebilirisin mesela tam  mevsimikışın iyi gider.hattta  doktorum kafeinsiz nescafe al ve onla iç dedi. nesquik al ne biliiim. artık ne seviyorsan onunla iç. özellikle hamileliğinde 5. aydan sonra. öncesinin çok ta önemi yok aslında.

emosum

canım benim saol öyle deneyeyeim haklisin.ya bide benim gribim hala gecmedi 3 gündür hapsırık öksürme durmadan ....bunun bebişime bi zararı olurmu kızlar :crybaby2: :(

handan

sen dengeli beslenmene devam ettiğin sürece bişey olmaz. genelde  hamileler geçiriyorlar.koskoca 9 ay sonuçta elbet grip olunabiliyor. ama grip değil üşütma yada farklı bişey olduğunu düşünüyorsan görün doktora o  zaman antibiyotik falan verebiliyorlar.

emosum

handancım saol ya içimi rahatlattın biraz bilmiyorum yada ben herseyi cok büyütüyorum böyle :BangHead:

sevda

Aslında biz bayanların hamurunda var bu büyütmek kafaya takmak falann sen merak etme biride tamda şu anda sana yazı yazıyorr... :k06:

emosum


nihalim

merhaba emoscum benımde 3 aylık bır kızım var mınık kusum benım mıdemı ılk 4 ay fecı sekılde bulandırdı ne yaptıysam gecmedı bende senın gıbı ılac kullanma taraftarı degıldım cok zorda kladıgımda kullanıyordum onuda anında gerı cıkarıyordum ama ben hamılelıgımde sunu farkettım yalnız oldugum zamnlar asırı derecede bır bulantı ve kusma vardı ne zaman annemlerın yanına geldım bulantım devam ettı ama gunde 1-2 defa cıkarmayla ıdare edıyordum ve daha az bulanıyordu bırde tuzlu krakerlerden cok yedım sen sımdı yıyemıyorum bebegım beslenemıyor dıye dusunme sen hıc yemesende o beslenıyor ama 4.aydan sonra cok daha dıkkat etmelısın ben 4 ay boyunca hıc bır et turu yemedım 4 aydan sonra tavuk harıcı yedım ama zorla yanı canım sozun  ozu buda gececek bıraz sabır ınankı bır daha cocuk yapmaya nkorkmuyorum sadece bulantılar benı dusunduruyo ama sonucunu gorunce onada deger dıyorsun allah sag salım bebegıne kavustursun senı ve senın gıbı tum hamıslerı...

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

Emoşum umarım mide bulantıların geçmiştir  :amin: hamişlik nasıl gidiyoo eşine naz yapmayı ihmal etme bak  :k06:  :k06:  :k06:her zaman hamile olucan ona göreeeeeee  :ehi:  :ehi:

emosum

zuhalcim sağol mide bulantılarım azaldi ama daha tam gecmedi.hamişlik iyi gidiyor simdilik sorun yok :nazar: ayın 18 de dra gidicem.4. aya girmek üzereyim heralde cinsiyeti belli olur cok heycanlıyım canım ya :basardim: