Karı Koca İlişkileri

Başlatan Emine, 13 Ocak , 2007, 18:31:52

« önceki - sonraki »

Emine

13 Ocak , 2007, 18:31:52 Son düzenlenme: 13 Ocak , 2007, 19:01:31 Emine
Eşimizle olan ilişkilerimizi sorunlarımızı buradan paylaşalım

Bizim evde son günlerde durum bu  :D

Filiz

bizdede aynı :) ben emreyle oturma odasında mesut ders başında kendisi mms sınavına hazırlanıyor da...

ÇİTLENBİK

emine resmen eşimle bizim resmimizi bulmuşsun heheee..
yatakta değil ama koltukta ikimizde kucağımıza pc yialıp aynen böyle yayılıyoruz.
tabi ne muhabbet kalıyor ne iletişim..


Emine

hepimiz aynı durumdayız desenize  ;D

minekavlak

genelde ben bilgisayar başındayım.eşim televizyon başında.çok dertli aslında benden.bana hiç vakit ayırmıyosun diyo.ama napim.burayıda  :bırakamıyorum.. :( :)

GÖNÜL

bizim tv ve pc farklı odalarda olduğu için genelde akşamları birlikte tv izleriz...gerçi eşim kumanda elinde zap yapar,zavallı ben de o ne izlerse onunla izlerim  >:( arada muhabbet ederiz..genelde ben sorarım,eşim izlediği sahne bitince cevp verir >:(

tweety0555

VALAHI BIZIMDE BILGISAYAR FARKLI ODADA BEN ONUN BASINDA ESIM ISE TV KARSISINDA ;D ZATEN SADECE YIGIT UYANIKKEN BIRLIKTE OTURURYORUZ O UYUDGU AN BEN SOLUGU BURADA ALIYORUM ;DSUAN OLDUGU GIBI ::)O KOLTUGA YAYILMIS TV BASINDA BEN BURADA :D ONUNDA SIKAYETI YOK NEDEN MI BASININ ETINI YIYEN BIRI YOK KANALI DEGISTIR DIYE :P



minekavlak

özlemcim benimkide yanında olmamı ister aksine..akşamları yanımda otur der...

tweety0555

VALLAHI BENIMKINDEN HIC OYLE TALEP GELMEDI IYIKIDE GELMEDI YOKSA NETE GIREMEM BASKA FIRSATIM OLMUYOR ;D



TUBAMETE

14 Ocak , 2007, 18:06:11 #9 Son düzenlenme: 14 Ocak , 2007, 18:57:35 Emine
valla benim kocişte bana kızıyo ama beraber oturalımm diye değil ben kalkayım o otursun diye :laughing7:aaa bu arada ne güzel oldu bu kadar çok sims elerinize sağlık eminecim :love10:biz aynı iş yerinde sürekli beraberiz günde sdece 1-2 saatimiz böyle ayrı odalarda olursak ayrı geçiyor onun için çok nadir şikayet ediyoruz hadi oturalım birlikte diye ama eskiden eşim eve gelince oturuyo yatarken kalkıyodu o zamn çok kavga ewdiyorduk şimdi biraz o giriyo biraz ben birazda birlikte oturuyoruz  :love7: Allah ayırmasın kimseyi.....  :love3: ohhh ben çok sevdim bunları... :icon_thumright:

estim

14 Ocak , 2007, 23:59:16 #10 Son düzenlenme: 15 Ocak , 2007, 00:35:43 estim
Ay kizlar en şansli benim herhalde Kocişim işten geldikten sonra benimle ve oğlumla vakit geçirmeye bayılır. bebeğimizle çok güzel ilgilenir, ona şarkı söyler, onunca cocuk olur ,bebeğin altini da ben meşgul olduğunda değiştirir. Aralarındaki sevgiyi yeri geliyor kıskanarak izliyorum çünkü oğluşumuz babasını görünce sevinci imrenecek boyutta.Evde yemek faslı bittikten sonra birlikte oturur sohbet ederiz. Ben bazen internete girerken oda evdeki yapamadiğim işleri halleder. Eşim sürekli işyerinde bilgisayar başında olduğu için evde bek oturmaz bu yüzden çok şanslıyım sanırım.
:-[ Desem de inanmayın benim kocişimi bilgisayarın başından kaldırabilene aşk olsun. bazen beni duymuyor bile. neymiş sitesini yenilemeliymiş. ama genede hakkını yemiyeyim.  :director: oğluşuna gereken bütün ilgiyi veriyor.ama ondan sonra tekrar pc başına yada alır eline çekirdeği hiç konuşmadan televizyon seyreder. haaa bu arada çekirdeğin çıt sesi duyuluyor. taki son çekirdeğe kadar. 
:love7: kocişimi çok seviyorum. allah kimseyi ayırmasın :love10:

tweety0555

ILAHI ESTIM OKURKEN TAM NE GUZEEEEEL DIYORDUM KI DEVAMI FARKLI GELDI :toothy10:



estim

15 Ocak , 2007, 17:29:44 #12 Son düzenlenme: 15 Ocak , 2007, 17:33:58 estim
aslında bana sadece alttaki paragraf ait. yemek yapmaya gitmiştim. forumda açıktı. yazdıklarımı eşim okumuş.  :cussing: hiç de üstüne alınmamış ki  :angel12: . üstelik benim yazımı silip kendi üst paragrafı yazmış. :nono: neyseki olayı farketip yazılanı düzelttim. tabi onun paragrafını silmedim.  şuan kendi yazdığının durduğunu sanıyor  :toothy10: tabi benim eklediklerimden haberi yok :hello2:

sude

bılgısayar kavgası bızdede var ya anlamıyorum aksama kadar zaten bılgısayar basında eve gelınce hemen bılgısayarı acar gece 2 ye 3e kadar pc basında.ama kumanda benım elımde olur benım ıstedıgım program seyredılır macı kesınlıkle acmaz mac sesı duyunca tuylerım dıken dıken olur sevmem ve baktırmam.ama aksama kadar bılgısayar benım aksamda onun oyle anlastık.dıger konularda anlasırız kocısımle.ama bırde sunu farkettım aılesıyle aram ıyıyse esım bana dahada ıyı davranır yuzu guler maymunluklar yapar nıye boyledır bılmıyorum ama ıyıdır aramız kocısımle.sukur ıckısı yok kumarı yok kadın madın yok bı sıgara onu bende ıcerım cooook sukur neler var ıcen doven eve para getırmeyen off off.cok sukur oyle degıl kocalarımız.ay cenem acılmıs valla.neyse yeter garı. :wav:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

bebitom

aynı sorun bizde de var akşamları genelde pc kavgası ediyoruz eşim tv başına bende pc başına ama artık anlaşma yaptık akşamları hergün oturmuycam pc başına sevmediğim filmlerde ve maçlarda oturucam bakalom bu anlaşmaya ne kadar uyabilcem  :dontknow:

zeynep_berat