merhaba arkadaslar

Başlatan nursenefe, 08 Ocak , 2008, 00:05:33

« önceki - sonraki »

nursenefe

merhaba arkadaslar bizde 5 aylik oglum muhammed efe ile izmitten katildik araniza herkese selam olsun  :wave:

yeliz&osman

hoş geldin canım  :flowers: bebeğini allah bağışlasın benimde 5 aylık bir oğluşum var oğluşumla sizi en kocamınından  :opucuk:

nursenefe

hosbulduk arkadaslar nasilsiniz ne var ne yok. karkop oglusunun dogum  tarihi kac biz 21 temmuz.

nursenefe

yaprakcim oglumun ismi muhammed efe izmitten yaziyorum yas otuz. sen nerdensin yas kac  bebis varmi adi ne  nekadarlik vb. bi suru soru .

sevda

Canım hoşgeldin nasılsınnn bu arada benim annemlerde gebzede oturuyor... ;) :opucuk: :flowers:

ღ°cerenay.♥.

hoşgeldin canım , bende aslen izmitliyim :flowers:

nursenefe

yaprakcim o ankete iki evet yeter. bir tanede benden olsun evet. ben yedi sene bekledim anne olmayi. cok sukur oldum basim goge erdi cennet ayaklarimin altina serildi dunyadaki en guzel unvana sahip oldum ne kadar sukretsem azdir. dilerim sizin icin en guzel en hayirli zamanda anne olursun.  sevda  cerenay hosbulduk sizler nasilsiniz.

sevda

İyiyiz fıstık sen nasılsın neler yapıyorsun bakim... ;)

duru boncuk

meraba nursen hoşgeldin aramıza  :flowers: :flowers:

nursenefe

cok sukur bacim ne olsun yaw oglusum musade etti azicik takil gel anne dedi o firsati degerlendimeye calisiyorum bu sandalyeyede oturunca kalkamiyom aralarda cagiriyor emzigim dustu cabuk gel diyor kosuyom emzigini verip geliyom. baska ne yapiyorum biberon kaynatiyom yogurt yapiyom mama suyu kaynatiyom supermenin camasirlarini katliyom (yazarken) bir ara uyumaya niyetim var kismet olursa insaallah ole iste. sen neler yaparsin nerdensin bebis uyuyormu.

sevda

Ahh ah canım al bizim evdende okadar yani sanırım bütün bebekli evlerde bir süper anne var dimi bu arada benim sıpam uyuyooo allahtan şimdilik rahatım ama o uyanınca sorma başlıyor süperliğim... :k06:

pelinim

Hoşgeldin Nursen ARAMIZA.. :flowers:


semra

hosgeldin nursencim güzel paylasimlar  :flowers: