Bebek bezi ?

Başlatan Emine, 13 Ocak , 2007, 18:19:57

« önceki - sonraki »

jbdun

cildin hassas olduğunu nasıl anlıyoruz :suclu:

aslı

jbduncum teni çok hassas olan bebeklerin en ufak şeyden teni hemen kızarır bence.

Ayşegülcüm ben primadan huggiese geçtim bir problem yaşamadım. İstersen sana birkaç tane gönderebilirim. Huggiesin 4 numarasını kullanıyorum. Eğer uyarsa adresini verirsin gönderirim kargoyla  ;)



jbdun

sağol aslıcım,inşallah ecrinin teni hassas değildir ama değildir galiba :k06:

Tebessüm :)

aslıcım teşekkür edrim canım, çok düşüncelisin :flowers: zaten huggies ten numune gelcek ya onu bekliyoruz,deneyip karar veririz artık.
jbdun, yağız ilk ayında çok fena pişik olmuştu, kızarıklıkların üstünde beyaz lezyonlar oluşmuştu, dr a gittiğimizde cildi çok hassas demişti, ben de farkediyorum, altını sık değiştirmeme rağmen sık pişik oluyo.nivea soft creme bile çok kullanırsam pişik yapıyo.

Ardaömür(Arzu)

Ayşegül ben daha hiç pişik yapmadım her altını açtığımda bepanten merhem sürüyorum mavi olan 2900 fiatı hem ucuz hem iyi.Bez prima 3 kullanıyorum ıslak mendilde nıvea



Tebessüm :)

ben de sabamed kullanıyorum her altını açışımda, ama şu sıralar pişik var hametan kullanıyorum, o da çok cıvık ağzını bi açıyorum fışkırıyo hemen, hep ziyan oluyo. bepanten 29 ytl mi 2.90 ytl mi?

Ardaömür(Arzu)

2.90 kullan bak memnun kalacaksın hametanı bende kullanamadım



Tebessüm :)

çok iyiymiş ya, sebamed 18ytl civarında çok pahalı. deniyelim bakalım, saol arzucum.

jbdun

ben ecrine niveanınkini kullanıyodum ama bitince almadım şimdi bişey sürmüyorum,hala pamuk+ılık su devam :icon_thumright:
illa krem sürmek gerekir mi ki? :icon_scratch:

Almiş'inAnniş'i

kesinlikle evet! her alt açmada ve her temizlikten sonra krem sürmesen bile bebeyağı sürmek şart. çünkü idrar ile ten arasındaki bariyer yani bebeği koruyan bir kata ihtiyacın var. bunu da bebeyağı veya pişik kremi ile sağlıyorsun... daha sonra pişikle uğraşmamak için  ;)

Alıntı yapılan: jbdun - 12 Mart , 2007, 21:49:26
ben ecrine niveanınkini kullanıyodum ama bitince almadım şimdi bişey sürmüyorum,hala pamuk+ılık su devam :icon_thumright:
illa krem sürmek gerekir mi ki? :icon_scratch:

jbdun

tşk ederim razi,çıkınca alıyım kreminden o zaman  :icon_thumright:

Almiş'inAnniş'i

ni demek hayatım ben sadece kendim için gitmedim o seminerlere! yeğenlerim ve bütün kuzucuklar için gittim. bilgilerimden istifade ediniz...  :tongue3:  :toothy10:

jbdun

bizi sürekli bilgilendirmeye devam et canım :)

aslı

safakrazi ben her alt değiştirmeden sonra pişik kremi kullanmak gerktiğine inanmıyorum  :tongue3:

Ben her seferinde pişik kremi kullanmıyorum. Kızımın altını olduğunca sık değiştiriyorum.gündüz 3 saatte bir bezini değiştiriyorum eğer kakasını yapmışsa zaten hiç bekletmiyorum.Ama belki gece yatarken dediğin olabilir çünkü gece altını açmıyoruz

Jbduncum zaten ılık su+pamuk kullanıyormuşsun bence her altını değiştirmede kullanmana gerek yok diye düşünüyorum



Almiş'inAnniş'i

ben her alt değişiminde pişik kremi kullanılacak demedim ki! ya bebeyağı yada pişik kremi kullanılmalı dedim. ayrıca bu benim fikrim değil. bebek.com un düzenlediği seminere katıldım ordaki eğitmen hemşirenin tavsiyesi. ben sadece sizinle paylaştım. uygulamak veya uygulamamak kişilerin kendi tercihidir!