bebeğim yataktan düştü ne yapabılırım lutfen yardım

Başlatan ♥♥ElMa ŞeKeRİm♥♥, 01 Şubat , 2010, 12:44:04

« önceki - sonraki »

burcum

canım üzme kendini her bebek düşüyor düşe kalka büyüyecekler diye boşuna demiyorlar ALLAH beterlerinden korusun :amin:

laracroftt

saolun kızlar   :(

Eda cok ugrastım,uyumuyor sallamadan. Besıgıne koydugum zaman resmen altını ustunu getırıyor besıgının. Koruyucu kılıfı, yastıgı,carsafı...   :cildir: uyuycak guya,sonra sıkılıp aglıyo al benı dıye :cildir:

Laftan anlayana kadar sabredıcem sımdı cok kucuk. Oyle ferber yontemı falan yapamam ben,aglatamam asyayı okadar kıyamam :sad1:

O degıl ayagımda sallarken bıle dalamadıgı zaman atıverıyor kendını :cildir:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

cok gecmis olsun cnm ya  :( ins biseyi yoktur  :amin: cnm ya ecrinde cok hareketli üstelik emekliyo ben asla ne yataga koyuyom nede koltuga oturma odasinda masami kenara cektim evin ortasinda kocaman battaniye actim sabahtan aksama kadar orda oynuyo sende bidaha koyma yükseklere bi saniyede olsa  :opucuk: bide keske ayagina alistirmasaydin ya cok zordur  :-\ masallah ecrini yatagina koyuyom bezini veriyom eline parmagini emip uyuyo  :nazar:  :sleepy1: sende dene belki alisir
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

laracroftt

ya cnm once kucaga alıstı.kolıktı bızım kız. Yerı gogu ınletırdı kı koy yerıne uyusun mumkun mu?
Agırlasmaya baslayınca kolumda derman kalmadı.ayagımda uyusun barı dedım.ogunden berı hep oyle kaldı.sımdıde kendı uyumuyor denedım cok ama nafıle

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

Alıntı yapılan: laracroftt - 11 Ekim , 2012, 22:57:30
ya cnm once kucaga alıstı.kolıktı bızım kız. Yerı gogu ınletırdı kı koy yerıne uyusun mumkun mu?
Agırlasmaya baslayınca kolumda derman kalmadı.ayagımda uyusun barı dedım.ogunden berı hep oyle kaldı.sımdıde kendı uyumuyor denedım cok ama nafıle
ecrindede kolik vardi ama 3ayina kadardi sükür yoksa zor ya  :-\ bastan alistirmak gerekiyo demek böyle seylere  :dontknow:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

Balböceği

Valla bilmiyorum kiz ne deyim.  :-\ çocuğuda yazık size de  :sad1:


laracroftt

suan besıgınde kucuk hanım
Elıne oyuncak ayı verdım,agzına da emzıgını debelenıp duruyor. Hıc nıyetı yok uyumaya. Gece yarısından once yatmıyor,sabah 9da kalkıyor.  :cildir:

burcum

ALLAH kolaylık versin canım :amin: çok zor bilirim beni emmeyi bırakınca uykuları biraz düzene girmişti benim sıpanın sonra yavaş yaval gece 1-12 ye çekti sonra 11 e çekti ve sürekli ayakta sallanarak uyurdu biliyordum kendi yatıp uyuyacağı günlerin geleceğini biraz geç geldi ama olsun :ehi: :ehi: :ehi: şimdi ben yatarsam yatağa yanımda kendiliğinden uyuyor eğer ben oturuyorsam salonda mecburen sallıyorum bazen anne sallama ben kendim uyucam diyo :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: 6-7aydır akşam 10-11 de uyuyordu şuan kreşe gidiyor sabah 8 de kalkıyor öğlen kreşte uyuyor akşam 9.30 da anne uykum geldi demeye başlıyor :ehi: :ehi: :ehi:

laracroftt

sen calısıyomusun pekı nuket? Krese gıdıyo dedın ya ondan sordum :)
Insallah gelır ogunler. Suan bıle ayagımda sallıyorum daha yenı dalıyor. Geberıyorum uykusuzluktan,zaten yorgunum. Benım adamda döndü dötünü yatıyor ınat yapar gıbı :violent1:

Gece gec yatmasa ona da razıydım,sallıyım. Ama gıtten gıde ılerı atıyor sankı. Saat 10tan berı sallıyorum nuket,uyumadı uyumuyor... Gunduzde toplasan 2saat uykusu yok...   :sad1:

burcum

canım şuan en zor dönemleri diş derdi vardır sebepsiz yere uyumuyorsa bilki diş derdi vardır hele hele gündüz den sadece 2 saat uykuyla duruyorsa :icon_thumright: akşam banyo yaptırmayı denedin mi?
ah bana neler diyorlardı o zamanlar sen bu çocuğu yoramıyon gündüzleri uyutma sabahları erkenden kaldır neler neler anlatamıyordum insanlara derdimi benim elimde olan birşey değil çocuğun huyuyla suyuyla alakalı :icon_thumright: geçicek bugünlerde canım geçicek sabır :opucuk:
ben 2 haftadır işe gidiyorum yani derin kreşe başladığından beri :icon_thumright: 2 gündür evdeyim sabah servis gelip alıyor derini alıştırmaya çalışıyoruz eşimde beklemiyor gidiyor o yüzden evdeyim yarın babam gelicek 4-5 gün kalır 4-5 gün daha işe gidemem sonra iş başı :muzz:

laracroftt

buaksam banyo yaptı mesela ama bak yenı uyudu.
Dıstende olabılır dedıgın gıbı, damagını yarmıs dısı bıcak gıbı keskın gelıyo elıme,damagı patlattıysa genede olur mu sıkıntısı?
Canı nezaman ısterse ozaman uyuyor bı sısteme oturtmak suan mumkun gozukmuyor :sad1:

Ne ıs yapıyosun pekı? Hayırlı olsun buarada :flowers:

asya81

benim kızda geçen gün kalktım kahvaltısını hazırlayım diye uyuyordu bi gürültü kaşla göz arası atlamış yataktan :-ooo :-ooo allahtan yere sünger koyduydum ne olu ne olmaz diye yinede korkudan ağladı.benim kızda kolikti çarşafta sallandı aylarca şimdi ayakta ondanda atıyor kendini savaş halindeyis.ben park yatağını kurdum öteki yatağı tehlikeli.az daha boyu uzasa ondanda çıkacak :-ooo

laracroftt

aynen benımkıde cıkar ıcınden yakında. Ozaman bende oyun parkını bosaltıp ıcıne koycam yatagını cıkamaz ordan napıyım :sad1:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

kizlar acil yardim edin hic basima gelceni sanmazdim ecrin mama sandelyesinden düstü bayada yüksek 60cm filan yüzü kizardi baska biseysi yok ama hemen uyudu napiyim kaldiriyimmi cok korktu yavrum  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

ayy

kuzum geçmiş olsun canım :sad1: :sad1: :sad1: :sad1:
eger başını vurmadıysa sorun olmaz diye düşünüyorum ama bası degdiyse uyutmasaydın keşke :dontknow: :dontknow: