bacak ağrısı

Başlatan Derya_Mustafa, 01 Ocak , 2008, 11:26:22

« önceki - sonraki »

emosum

bende dün dr gittim önemli bişey değil dedi  kullandıgım ilaç bitmişti tekrar yazdı ondan dedi.benimde bebişim büyümüş hersey yolundaymış ben cok heycanlanıyorum ultrasonda gördüğüm zaman yani mutlulugumu alatamam kızlar eminim sizde öylesinizdir   :occasion14:ya bi dogsaydı alsaydım kucagıma baska bişe istemiyom cok heycanlıyımm

emel..

Selam arkadaşlar
"Bacak Ağrısı" diye bir konu görünce dikkatimi çekti. Size bir uyarıda bulunmak istedim. Geçen ay birlikte çalıştığımız arkadaşım doğum yaptı. Müthiç bacak ağrıları ve kasık ağrıları oluyordu son aylarda. hatta son haftalarında yürüyemez hale gelmişti. Doktoru hep "normal bunlar olacak dayan" falan filan diyordu. Doğumdan sonra gerçek anlaşıldı. Kemik erimesi oluşmuş. özellikle 30 yaşın üstünde doğum yapanlarda daha sık görülen bir durummuş ve çok tehlikeli arkadaşlar. Yeni doktoru "kesinlikle düşmeyeceksimn hiçbiryere çarpmayacaksın kemiklerin kırılmaya çok müsait" demiş. bebeğini emzirirse tedavi olamayacak, yani ya bebeğini beslemek ya da kendini iyileştirmek zorunda.
Çok zor bir durum lütfen çok dikkatli olun ve bunu doktorunuza ısrarla sorun. Arkadaşımın doktoru artık nasıl bir doktorsa 9 ay boyunca kızın derdini anlayamadı normal normal deyip geçiştirdi.
Sizi de uyarmak istedim çünkü gerçekten ciddi bi durum.
Herkese sağlıklı sıhhatli hamilelikler dilerimm... :flowers:

sevda

Emelcim çok üzüldüm arkadaşına inşallah en kısa zamanda düzelir ... :amin:

Nasıl bir dr muş yaa buu tamam normal olanlarda var fakat bu demekki anormal bir durummuş hiçmi tahlil falan yaptırmamış arkadaşın ordan çıkarmıydıki acaba bunuda bilmiyorum ama üzüldüm açıkçası... :-[

emel..

evet canım bende çok üzüldüm ve doktoruna da bir o kadar kızdım. hamileliği sırasında bir önlem alınsaydı belki bu kadar kötü olmazdı. doğumdan sonra ortopedi doktoruna yönlendirmiş. mr çekilmiş. mr da meydana çıkmış bu durum. tamam belki hamileyken mr çekilemezdi ama azından doktor kızın durumundan bir şüphelenmeliydi. belki farklı tahliller yapılır belli olurdu.
sonuçta olan akadaşıma oldu. hem kemik erimesi oldu, hemde tedaviye başlarsa bebeğini emziremeyecek. hangisine üzülsün ki?  :dontknow:
tek belirti bacak ve kasık ağrısıydı. aman arkadaşlar dikkatli olun.

emosum

canım arkadasına gecmiş olsun saol bizi uyardıgın için bu zamanda dr larada güven kalamdı :caca:

mavili

ya arkadaşlar benim doktorumda böyle olur olur diyor tüm şikayetlerime ama ben hep korkuyorum  çok şükür bacak agrılarım yok ama alt karın agrılarım oluyor hep normal diyor gerçekten güven kalmadı korktum şimdi



emosum

benim bacaklarımda uyusmalar oluyo..bide ayaklarım şişiyo sanki :crybaby2:

mavili

ben eger çok ayakta kalmışsam bacaklarım şişiyor başka türlü rahatım çok şükür ayaklarımı yukarı kaldırıp her akşam yaklaşık yarım saat uzanıyorum çok iyi geliyor  :k06: :k06: :k06: :k06:



emosum

evet hamileliğin son ayında daha da zorlanırım şişlikle galiba

mavili

az kaldı emoş çogu bitti nasıl olsa zoru kaldı ama kızlarımız için dayanacagız




emosum

evet cogu gitti ya bide heycan artıyor zaman azaldıkçaa :muzz: :muzz: :muzz:

mavili

heyecanda artıyor şikayetlerde sona yaklaştıkça  :flowers:



emosum

benim bacaklarıma kramplar giriyo gece uyurken :sad1:

mavili

kendimi yormayınca şikayetim olmuyor pek hala rahatım çok şükür



emosum

ben hiç yormuyorum kendimi ama uyusmalar oluyo ???