29 Nisan , 2024, 00:05:15

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


YER GÖK DUA İLE DOLUDUR

Başlatan meleğimi istiyorum, 14 Kasım , 2012, 15:23:16

« önceki - sonraki »

meleğimi istiyorum

arkadaşlar ben günde 707 kere YA VARİS her cuma öğle ezanından önce 1000 kere YA EVVEL günde 1 defa olup 41 defa MERYEM SURESİ ve günde 5 yada daha fazla artık ne kadar okumak isterseniz KENZÜL'ARŞ duasını okuyorum hepsinin anlamlarıda okadar güzelki YA VARİSİN anlamı bizden sonraki gelecek varisin hayırlı bi evlat olacağına YA EVVEL sağlıklı hayırlı bir evlat olacağına MERYEM SURESİ ise 41 defa okup hamile kalan insanlar var KENZÜL'ARŞ duası ise hikmeti ve fazileti çok büyük olan bir dua dağları yıkan susuzluğu gideren kimin her ne dileği varsa kabul olunan bir duadır bende sizinle bunları paylaşmak istedim HERŞEY ALLAHTAN geldiği için...

emell

Canm bende böyle bi konu bekllyodum.hepblrllkte dua edellm.Allahım yardım edlcek

meleğimi istiyorum

amin canım ben dularımda bütün anne olmak isteyenlere ver diye dua ediyorum sende beni duandan eksik etme adım sıla kübracım

emell

Tamam sılacım zaten bütün herkese dua edlyorum.lsmlni ayrıca dile getiricem.benlm adımda emel. Allahım yardımcımız olsun.

meleğimi istiyorum

main emelcim inşallah hepimiz hasret kaldığımız emelimize ulaşırız

meleğimi istiyorum



baltzi

kizlar bende duaya cok inanlardanim. ve elimden geldigi kadar persembe aksamlai bide sela ile cuma saati arasi dualarin kabulu icin cok onemli saatler olduguna inaniyorum.. allah nasip ederse be yarin aksama persembe gecesi okuyacagim sizim icinde dua edecegim yuce allahim herkesin duasini kabul etsin..

meleğimi istiyorum

amin bitanem kurban olduğum ALLAH herkese nasip etsinn


ยรlคภ๓คz göภlüm

ekledim canım zaten bir sen bir ben   :ehi: :ehi:


beteray

BEN TOPLU DUANIN KANITIYIM.AŞILAMA OLDUĞUM AY TANIDIĞIM TANIMADIĞIM HERKESE DUA ETTİRDİM KENDİMDE ETTİM.10000 BESMELE ÇEKİLDİ Bİ KAÇ DEFA.ÇOK ŞÜKÜR DUALAR TUTTU.KPSS YE GİRERKENDE ÇEKİLMİŞTİ YİNE TOPLU DUA ETTİRMİŞTİM.O DA OLDU ŞÜKÜRLER OLSUN.KULUN KULA DUASI KULUN KENDİNE DUASINDAN DHA DA HAYIRLIYMIŞ :icon_thumright:

elfo

canım benim çok değil daha bikaç ay öncesine kadar senin yaşadıklarını yaşıyordum. söylediğin şeyler dışında sana en önemli tavsiyem Kur'an-ı Kerim hatim inmendir. bunu şundan söylüyorum. Allah'ın 100 tane ismi vardır fakat bize 99 tanesi bildirilmiş bir tanesi Kur'an-ı Kerim içerisine gizlenmiştir. bu gizlenen isme İsm-i Azam denilmektedir. kim ki İsm-i Azamı okumaya nail olursa Allah onun bir duasını kabul ediyor yani kabul etmeyi kendine görev biliyor diyelim. işte bu gizli şey Kur'an içerisinde bi yerlerde olduğundan kim hatim inerse bir duası inş. kesin kabul oluyor. eşim bana hatim inelim demişti ben de mayıs ayı gibi başlamıştım. zaten hızlı okuyamam. eylül ayında 18. cüzdeydim tevafuk yaradılışla ilgili çok ayet geçiyordu. o ay hamile olduğumu öğrendim. asla ümidinizi kesmeyin. ben 16. ayımda hamile kaldım. kimisi 16. ayında kimisi 16. yılında hamile kalır Rabbim hiçbirinizi daha fazla bekletmesin. Rabbim sizin sesinizi seviyor ki dua bekliyor. eksik etmeyin  :opucuk:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



emell

canım benim çok değil daha bikaç ay öncesine kadar senin yaşadıklarını yaşıyordum. söylediğin şeyler dışında sana en önemli tavsiyem Kur'an-ı Kerim hatim inmendir. bunu şundan söylüyorum. Allah'ın 100 tane ismi vardır fakat bize 99 tanesi bildirilmiş bir tanesi Kur'an-ı Kerim içerisine gizlenmiştir. bu gizlenen isme İsm-i Azam denilmektedir. kim ki İsm-i Azamı okumaya nail olursa Allah onun bir duasını kabul ediyor yani kabul etmeyi kendine görev biliyor diyelim. işte bu gizli şey Kur'an içerisinde bi yerlerde olduğundan kim hatim inerse bir duası inş. kesin kabul oluyor. eşim bana hatim inelim demişti ben de mayıs ayı gibi başlamıştım. zaten hızlı okuyamam. eylül ayında 18. cüzdeydim tevafuk yaradılışla ilgili çok ayet geçiyordu. o ay hamile olduğumu öğrendim. asla ümidinizi kesmeyin. ben 16. ayımda hamile kaldım. kimisi 16. ayında kimisi 16. yılında hamile kalır Rabbim hiçbirinizi daha fazla bekletmesin. Rabbim sizin sesinizi seviyor ki dua bekliyor. eksik etmeyin 

maşallah ne güzel yazmışsın canım.inşallahh Allahım duysun sesimizi

elfo

duyuyor canım hiç şüphen olmasın. insanoğlu aciz kalınca haşa Allah kendisini duymuyor sanıyor oysa tam tersi duyuyor izliyor sınıyor ve bi bakmışsın duanda istediğinden daha fazlasıyla mükafatlandırıyor Yüce Mevla  :amin: :amin: :amin:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.