27 Nisan , 2024, 23:22:58

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - sugarwoman

1
 :love9: :k06:iyiki doğdun
2
kısmetse marmarissssss
3
bende ist.anadolu yakasında otuyorum kızlar.
4
bende tekirdağ saraylıyım ama ist.oturuyorum.
5
DUYGUCUM BENDE SOPRALARI ÇIKARTIYORUM SANA :caca:SENDE FACEDEKİ MESAJLARA CEVPA YAZMIYORSUN VE HALA ARKADAŞ LİSTENDE YOKUM NEDEN.ÖZELDEN MESAJ AT BANA.
6
İLK ZAMANLAR SÜREKLİ PRİMA SONRA HUGGIES ŞİMDİDE CAN BEBENİN YENİ ÇIKANI KULLANYORUM.ÇOK MEMNUNUM BİZDE 5 NUMARAYA GEÇECEĞİZ ARTIK
7
DR.LİSTE VERDİ AMA ARTIK GİTMİYORUM.İLK 7 AY GİTTİK SONRADA GİTME GEREĞİ DUYMADIM
8
ÇOK ACIYOR CANIM AMA:(((
9
TEŞEKKÜRLER.GÖZDECİM DÜĞÜN NE ZAMAN Kİ..
10
oğlum dokuz aylık olduğu için ek gıdaya 6.ayda başldık.yavaş yavaş sanırım artırmam gerekiyor ağlamaya başlıyor sanırım doymuyor.tavsi,yeleriniz.
11
biz 2.doz yaptıdırk.280tl.ödedik....maşşallah dokuz aylık oldu şimdi.dr.gerekli olduğunu söyledi..
12
zamanla alışır canım merka etme.benim oğlum hem ek gıda alıyor hemde ardından emiyor birde emzik...
13
oğlum dokuz aylık olacak emeklemeye başmadı hala.iri bir bebek.emeklemeye başlayınca kğ.verilebileceği söylenmekte...geç kalamsı geç yürüyeceği anlamına mı geliyor.
14
oğlum dokuz aylık olmak üzere ek gıda var sabah kahvaltı sonra meyvası öğlen çorbası ve son olarak yoğurdu var.siz akşam kaçtan sonra ek gıda vermiyorsunuz.ben mecbur kalınca veriyorum.oğlum sizlerin beslenme saatleri nasıl
15
merhabalar uzun bir aradan sonra merhaba oğlum 9 aylık olmak üzere.daha yeni bir adet dişi patladı.ek gıda malum var ama sık sık emmkte istemekte,fakat bir kaç gündür göğsümü ısırmasından dolayı karnı doymayıp acıkıyor.az önce bile çorba verdim.nornalde saat dörtten sonra ek gıda vermiyorum mecbur kalmadıkça.bana birde ısırdığı zaman burnu sıkmam gerektiği söylendi.başka yöntem önerebilrimisiniz.